Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Westerlo proeft voor het eerst sinds februari nog eens van zege tegen Deinze

Westerlo proeft voor het eerst sinds februari nog eens van zege tegen Deinze

ma 19 april 2021 22:27 Deinze Westerlo einde0142' – Geel – Noël Naby Soumah36' – Verv. Igor Vetokele door Kyan Vaesen89' – Geel – Atabey Cicek88' – Verv. Leo Seydoux door Christoffer Remmer85' – Geel – Soufiane El Banouhi83' – Verv. Mehdi Tarfi door Renato Neto82' – Verv. Bafode Dansoko door Justin Tossavi77' – Verv. Michiel De Looze door Gert Van Walle71' – Verv. Bans Alici door Simon Paulet66' – Doelpunt – Kyan Vaesen (0 – 1)62' – Geel – Guy Serge Cédric Yameogo60' – Geel – Kader Keita52' – Geel – Dylan de Belder1B Pro LeagueSpeeldag 2719-04-2021 20:0166'Kyan Vaesen0 – 1 Westerlo heeft na 6 duels zonder driepunter weer kunnen aanknopen met de overwinning. Tegen Deinze volstond een doelpunt van Kyan Vaesen. Voor beide ploegen stond er amper nog iets op het spel. Westerlo is nu 4e met 42 punten, 4 meer dan nummer 5 Deinze. Doelpunt: 65′ Kyan Vaesen 01 Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 89'Gele kaart voor Atabey Cicek van Westerlo tijdens tweede helft, minuut 89Atabey CicekWesterlo 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Westerlo, Christoffer Remmer erin, Leo Seydoux eruitwisselLeo SeydouxChristoffer RemmerWesterlo 85'Gele kaart voor Soufiane El Banouhi van Deinze tijdens tweede helft, minuut 85Soufiane El BanouhiDeinze 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Deinze, Renato Neto erin, Mehdi Tarfi eruitwisselMehdi TarfiRenato NetoDeinze 82'tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Deinze, Justin Tossavi erin, Bafode Dansoko eruitwisselBafode DansokoJustin TossaviDeinze 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Deinze, Gert Van Walle erin, Michiel De Looze eruitwisselMichiel De LoozeGert Van WalleDeinze 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Westerlo, Simon Paulet erin, Bans Alici eruitwisselBans AliciSimon PauletWesterlo 66'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 66 door Kyan Vaesen van Westerlo. 0, 1.goalDeinze Westerlo einde01Kyan VaesenWesterlo 62'Gele kaart voor Guy Serge Cédric Yameogo van Westerlo tijdens tweede helft, minuut 62Guy Serge Cédric YameogoWesterlo 60'Gele kaart voor Kader Keita van Westerlo tijdens tweede helft, minuut 60Kader KeitaWesterlo 52'Gele kaart voor Dylan de Belder van Deinze tijdens tweede helft, minuut 52Dylan de BelderDeinze 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 20:47rust, 20 uur 47. Vervanging bij Westerlo, Kouya Mabea erin, Christophe Janssens eruitwisselChristophe JanssensKouya MabeaWesterlo 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 42'Gele kaart voor Noël Naby Soumah van Westerlo tijdens eerste helft, minuut 42Noël Naby SoumahWesterlo 36'eerste helft, minuut 36. Vervanging bij Westerlo, Kyan Vaesen erin, Igor Vetokele eruitwisselIgor VetokeleKyan VaesenWesterlo 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Deinze. Tom Vandenberghe , Soufiane El Banouhi, Seth De Witte, Jannes Vansteenkiste, Bafode Dansoko, Michiel De Looze, Raphael Lecomte, Mehdi Tarfi, Lennart Mertens, Dylan de Belder, Youssef ChalloukOpstelling DeinzeTom Vandenberghe , Soufiane El Banouhi, Seth De Witte, Jannes Vansteenkiste, Bafode Dansoko, Michiel De Looze, Raphael Lecomte, Mehdi Tarfi, Lennart Mertens, Dylan de Belder, Youssef Challouk Opstelling Westerlo. Koen Van Langendonck, Guy Serge Cédric Yameogo, Rubin Seigers, Noël Naby Soumah, Leo Seydoux, Lukas Van Eenoo, Kader Keita, Christophe Janssens, Bans Alici, Atabey Cicek, Igor VetokeleOpstelling WesterloKoen Van Langendonck, Guy Serge Cédric Yameogo, Rubin Seigers, Noël Naby Soumah, Leo Seydoux, Lukas Van Eenoo,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement