Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry zakt helemaal weg in Oostenrijk na 2 horrorholes

Thomas Detry zakt helemaal weg in Oostenrijk na 2 horrorholes

20:2120 uur 21. Horrordag voor Detry, Amerikaan Catlin wint. Met een slotronde van 82 slagen is Thomas Detry nog helemaal weggezakt naar de 71e plaats in Oostenrijk. Detry leek na een verbluffende start (eagle en 2 bordies na 7 holes) nog mee te spelen voor een verre ereplaats, maar daarna liep het fout. Op hole 14 moest hij een 10 op zijn kaart schrijven. En ook de laatste hole, een par-3, werd een nachtmerrie voor Detry. Hij had 8 slagen nodig en dat resulteerde in ronde van 82 slagen, 10 over par. De overwinning was voor de Amerikaan John Catlin die zich de beste toonde in een play-off op de vijfde extra hole. Zo telde Catlin net als de Duitser Maximilian Kiefer na de 72 reguliere holes 274 slagen, 14 onder par. Voor Catlin is het zijn derde overwinning op de European Tour nadat hij vorig jaar de Andalucia Masters en de Irish Open won. .Horrordag voor Detry, Amerikaan Catlin wintMet een slotronde van 82 slagen is Thomas Detry nog helemaal weggezakt naar de 71e plaats in Oostenrijk. Detry leek na een verbluffende start (eagle en 2 bordies na 7 holes) nog mee te spelen voor een verre ereplaats, maar daarna liep het fout.Op hole 14 moest hij een 10 op zijn kaart schrijven. En ook de laatste hole, een par-3, werd een nachtmerrie voor Detry. Hij had 8 slagen nodig en dat resulteerde in ronde van 82 slagen, 10 over par.De overwinning was voor de Amerikaan John Catlin die zich de beste toonde in een play-off op de vijfde extra hole. Zo telde Catlin net als de Duitser Maximilian Kiefer na de 72 reguliere holes 274 slagen, 14 onder par. Voor Catlin is het zijn derde overwinning op de European Tour nadat hij vorig jaar de Andalucia Masters en de Irish Open won. 20:2120 uur 21.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1383822515034755076 20:2120 uur 21.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138382398266363494718-04-2021 18-04-2021. 21:4521 uur 45. Detry kan geen terrein goedmaken. Thomas Detry heeft zaterdag na een derde ronde van 72 slagen zes plaatsen moeten inleveren op de Austrian Golf Open. Detry maakte niet meteen een goede start.  Zo was hij, na een dubbele bogey en een bogey op de eerste twee holes, meteen op achtervolgen aangewezen. De 28-jarige Belg begon echter aan een remonte. Zo putte hij nog vijf birdies weg en moest hij ook nog twee bogeys op zijn kaart schrijven.  Met zijn ronde van 72 slagen, par, kon hij de schade enigszins beperken en zakte hij naar de 37e stek. In de tussenstand telt Detry negen slagen meer dan de Duitser Martin Kaymer en de Spanjaard Alejandro Cañizares, die de leiding delen. Met nog 18 holes voor de boeg telt het duo één slag voorsprong op de Duister Maximilian Kieffer. .Detry kan geen terrein goedmakenThomas Detry heeft zaterdag na een derde ronde van 72 slagen zes plaatsen moeten inleveren op de Austrian Golf Open. Detry maakte niet meteen een goede start. Zo was hij, na een dubbele bogey en een bogey op de eerste twee holes, meteen op achtervolgen aangewezen. De 28-jarige Belg begon echter aan een remonte. Zo putte hij nog vijf birdies weg en moest hij ook nog twee bogeys op zijn kaart schrijven. Met zijn ronde van 72 slagen, par, kon hij de schade enigszins beperken en zakte hij naar de 37e stek. In de tussenstand telt Detry negen slagen meer dan de Duitser Martin Kaymer en de Spanjaard Alejandro Cañizares, die de leiding delen. Met nog 18 holes voor de boeg telt het duo één slag voorsprong op de Duister Maximilian Kieffer. 21:4421 uur 44.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138345818249268839017-04-2021 17-04-2021. 20:1420 uur 14. Matig rondje doet Detry wegzakken in Oostenrijk. Thomas Detry is vrijdag na een matige tweede ronde van 74 slagen naar een gedeelde 31e plaats gezakt op het Austrian Open. Detry begon aan zijn tweede ronde met een birdie maar moest op hole twee een dubbele bogey incasseren. Detry bleef wisselvallig presteren en liet bij het putten enkele malen een birdie liggen. Nog een fout op hole 17 zorgde voor een resultaat van 2 slagen boven par. Daarmee zakt de Belg naar plek 31 in de stand. Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi er op. Na een ronde van 74 slagen, waarin hij zes birdies lukte, maar ook drie bogeys, een dubbele bogey en een triple bogey noteerde, strandde hij op een gedeelde 74e plaats en telt hij een slag te veel om de cut te halen. De Spanjaard Alejandro Cañizares leidt nog steeds in Oostenrijk. De 38-jarige Madrileen telt een voorsprong van één slag op de Amerikaan John Catlin en de Duitser Martin Kaymer. .Matig rondje doet Detry wegzakken in OostenrijkThomas Detry is vrijdag na een matige tweede ronde van 74 slagen naar een gedeelde 31e plaats gezakt op het Austrian Open. Detry begon aan zijn tweede ronde met een birdie maar moest op hole twee een dubbele bogey incasseren. Detry bleef wisselvallig presteren en liet bij het putten enkele malen een birdie liggen. Nog een fout op hole 17 zorgde voor een resultaat van 2 slagen boven par. Daarmee zakt de Belg naar plek 31 in de stand.Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi er op. Na een ronde van 74 slagen, waarin hij zes birdies lukte, maar ook drie bogeys, een dubbele bogey en een triple bogey noteerde, strandde hij op een gedeelde 74e plaats en telt hij een slag te veel om de cut te halen.De Spanjaard Alejandro Cañizares leidt nog steeds in Oostenrijk. De 38-jarige Madrileen telt een voorsprong van één slag op de Amerikaan John Catlin en de Duitser Martin Kaymer.16-04-2021 16-04-2021. 20:3820 uur 38. Het is mijn eerste hole-in-one in een toernooi. Dat is een mooie verrassing. En blijkbaar moet ik nu een rondje trakteren. . Thomas Detry.Het is mijn eerste hole-in-one in een toernooi. Dat is een mooie verrassing. En blijkbaar moet ik nu een rondje trakteren. Thomas Detry 20:3620 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1382762458276892672 20:3520 uur 35. Openingsronde van Thomas Detry in 70 slagen. Thomas Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, noteerde op zijn eerste negen holes twee birdies. Verder moest hij een dubbele bogey op zijn kaart schrijven.  Na twee birdies en twee bogeys zag hij op de zesde hole, een 145 meter lange par-3, de bal meteen in de cup verdwijnen, goed voor een hole-in-one, twee onder par.  Op de holes zeven en acht volgden er nog een birdie en een bogey, wat hem een gedeelde tiende plaats opleverde.  In de tussenstand telt de Brusselaar drie slagen meer dan de Spanjaard Alejandro Cañizares, die alleen de leiding waarneemt. .Openingsronde van Thomas Detry in 70 slagenThomas Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, noteerde op zijn eerste negen holes twee birdies. Verder moest hij een dubbele bogey op zijn kaart schrijven. Na twee birdies en twee bogeys zag hij op de zesde hole, een 145 meter lange par-3, de bal meteen in de cup verdwijnen, goed voor een hole-in-one, twee onder par. Op de holes zeven en acht volgden er nog een birdie en een bogey, wat hem een gedeelde tiende plaats opleverde. In de tussenstand telt de Brusselaar drie slagen meer dan de Spanjaard Alejandro Cañizares, die alleen de leiding waarneemt. 20:3520 uur 35.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1382757614241611784 20:3420 uur 34. Nicolas Colsaerts incasseerde op de vierde en vijfde hole respectievelijk een bogey en een triple bogey, waardoor hij aanvankelijk buiten de top 100 stond. Op de holes vijftien en zeventien putte de Brusselaar nog twee birdies weg, waarmee hij dag een afsloot op een gedeelde 57e stek. .Nicolas Colsaerts incasseerde op de vierde en vijfde hole respectievelijk een bogey en een triple bogey, waardoor hij aanvankelijk buiten de top 100 stond. Op de holes vijftien en zeventien putte de Brusselaar nog twee birdies weg, waarmee hij dag een afsloot op een gedeelde 57e stek.15-04-2021 15-04-2021. 13:5613 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381910032854450177

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement