Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry kan geen terrein goedmaken op dag 3 in Oostenrijk

Thomas Detry kan geen terrein goedmaken op dag 3 in Oostenrijk

21:4521 uur 45. Detry kan geen terrein goedmaken. Thomas Detry heeft zaterdag na een derde ronde van 72 slagen zes plaatsen moeten inleveren op de Austrian Golf Open. Detry maakte niet meteen een goede start.  Zo was hij, na een dubbele bogey en een bogey op de eerste twee holes, meteen op achtervolgen aangewezen. De 28-jarige Belg begon echter aan een remonte. Zo putte hij nog vijf birdies weg en moest hij ook nog twee bogeys op zijn kaart schrijven.  Met zijn ronde van 72 slagen, par, kon hij de schade enigszins beperken en zakte hij naar de 37e stek. In de tussenstand telt Detry negen slagen meer dan de Duitser Martin Kaymer en de Spanjaard Alejandro Cañizares, die de leiding delen. Met nog 18 holes voor de boeg telt het duo één slag voorsprong op de Duister Maximilian Kieffer. .Detry kan geen terrein goedmakenThomas Detry heeft zaterdag na een derde ronde van 72 slagen zes plaatsen moeten inleveren op de Austrian Golf Open. Detry maakte niet meteen een goede start. Zo was hij, na een dubbele bogey en een bogey op de eerste twee holes, meteen op achtervolgen aangewezen. De 28-jarige Belg begon echter aan een remonte. Zo putte hij nog vijf birdies weg en moest hij ook nog twee bogeys op zijn kaart schrijven. Met zijn ronde van 72 slagen, par, kon hij de schade enigszins beperken en zakte hij naar de 37e stek. In de tussenstand telt Detry negen slagen meer dan de Duitser Martin Kaymer en de Spanjaard Alejandro Cañizares, die de leiding delen. Met nog 18 holes voor de boeg telt het duo één slag voorsprong op de Duister Maximilian Kieffer. 21:4421 uur 44.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138345818249268839017-04-2021 17-04-2021. 20:1420 uur 14. Matig rondje doet Detry wegzakken in Oostenrijk. Thomas Detry is vrijdag na een matige tweede ronde van 74 slagen naar een gedeelde 31e plaats gezakt op het Austrian Open. Detry begon aan zijn tweede ronde met een birdie maar moest op hole twee een dubbele bogey incasseren. Detry bleef wisselvallig presteren en liet bij het putten enkele malen een birdie liggen. Nog een fout op hole 17 zorgde voor een resultaat van 2 slagen boven par. Daarmee zakt de Belg naar plek 31 in de stand. Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi er op. Na een ronde van 74 slagen, waarin hij zes birdies lukte, maar ook drie bogeys, een dubbele bogey en een triple bogey noteerde, strandde hij op een gedeelde 74e plaats en telt hij een slag te veel om de cut te halen. De Spanjaard Alejandro Cañizares leidt nog steeds in Oostenrijk. De 38-jarige Madrileen telt een voorsprong van één slag op de Amerikaan John Catlin en de Duitser Martin Kaymer. .Matig rondje doet Detry wegzakken in OostenrijkThomas Detry is vrijdag na een matige tweede ronde van 74 slagen naar een gedeelde 31e plaats gezakt op het Austrian Open. Detry begon aan zijn tweede ronde met een birdie maar moest op hole twee een dubbele bogey incasseren. Detry bleef wisselvallig presteren en liet bij het putten enkele malen een birdie liggen. Nog een fout op hole 17 zorgde voor een resultaat van 2 slagen boven par. Daarmee zakt de Belg naar plek 31 in de stand.Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi er op. Na een ronde van 74 slagen, waarin hij zes birdies lukte, maar ook drie bogeys, een dubbele bogey en een triple bogey noteerde, strandde hij op een gedeelde 74e plaats en telt hij een slag te veel om de cut te halen.De Spanjaard Alejandro Cañizares leidt nog steeds in Oostenrijk. De 38-jarige Madrileen telt een voorsprong van één slag op de Amerikaan John Catlin en de Duitser Martin Kaymer.16-04-2021 16-04-2021. 20:3820 uur 38. Het is mijn eerste hole-in-one in een toernooi. Dat is een mooie verrassing. En blijkbaar moet ik nu een rondje trakteren. . Thomas Detry.Het is mijn eerste hole-in-one in een toernooi. Dat is een mooie verrassing. En blijkbaar moet ik nu een rondje trakteren. Thomas Detry 20:3620 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1382762458276892672 20:3520 uur 35. Openingsronde van Thomas Detry in 70 slagen. Thomas Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, noteerde op zijn eerste negen holes twee birdies. Verder moest hij een dubbele bogey op zijn kaart schrijven.  Na twee birdies en twee bogeys zag hij op de zesde hole, een 145 meter lange par-3, de bal meteen in de cup verdwijnen, goed voor een hole-in-one, twee onder par.  Op de holes zeven en acht volgden er nog een birdie en een bogey, wat hem een gedeelde tiende plaats opleverde.  In de tussenstand telt de Brusselaar drie slagen meer dan de Spanjaard Alejandro Cañizares, die alleen de leiding waarneemt. .Openingsronde van Thomas Detry in 70 slagenThomas Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, noteerde op zijn eerste negen holes twee birdies. Verder moest hij een dubbele bogey op zijn kaart schrijven. Na twee birdies en twee bogeys zag hij op de zesde hole, een 145 meter lange par-3, de bal meteen in de cup verdwijnen, goed voor een hole-in-one, twee onder par. Op de holes zeven en acht volgden er nog een birdie en een bogey, wat hem een gedeelde tiende plaats opleverde. In de tussenstand telt de Brusselaar drie slagen meer dan de Spanjaard Alejandro Cañizares, die alleen de leiding waarneemt. 20:3520 uur 35.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1382757614241611784 20:3420 uur 34. Nicolas Colsaerts incasseerde op de vierde en vijfde hole respectievelijk een bogey en een triple bogey, waardoor hij aanvankelijk buiten de top 100 stond. Op de holes vijftien en zeventien putte de Brusselaar nog twee birdies weg, waarmee hij dag een afsloot op een gedeelde 57e stek. .Nicolas Colsaerts incasseerde op de vierde en vijfde hole respectievelijk een bogey en een triple bogey, waardoor hij aanvankelijk buiten de top 100 stond. Op de holes vijftien en zeventien putte de Brusselaar nog twee birdies weg, waarmee hij dag een afsloot op een gedeelde 57e stek.15-04-2021 15-04-2021. 13:5613 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381910032854450177

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement