Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Emma Meesseman en Jekaterinenburg plaatsen zich voor EuroLeague-finale

Emma Meesseman en Jekaterinenburg plaatsen zich voor EuroLeague-finale

vr 16 april 2021 17:13 Emma Meesseman heeft zich met Jekaterinenburg geplaatst voor de finale van de EuroLeague. In de Final 4 in Istanbul rekenden Meesseman en co in de halve finales af met een stug Fenerbahçe. , Final Four Euroleague Women 21:5421 uur 54. Avenida wacht Jekaterinenburg op in finale. De zesvoudige Spaanse kampioen Avenida wordt zondag de tegenstander van Jekaterinenburg in de finale. Avenida versloeg in de halve finales de Hongaarse topclub Sopron met 72-61. Voor de club uit Salamanca is het de derde EuroLeague-finale. In 2011 won de Spaanse club de titel, nadat het twee jaar eerder haar eerste Europese finale verloren had. .Avenida wacht Jekaterinenburg op in finaleDe zesvoudige Spaanse kampioen Avenida wordt zondag de tegenstander van Jekaterinenburg in de finale. Avenida versloeg in de halve finales de Hongaarse topclub Sopron met 72-61.Voor de club uit Salamanca is het de derde EuroLeague-finale. In 2011 won de Spaanse club de titel, nadat het twee jaar eerder haar eerste Europese finale verloren had. 21:5321 uur 53.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1383148073577172994 17:0017 uur . Jekaterinenburg zwoegt zich naar finale. Emma Meesseman en Jekaterinenburg hebben zich niet zonder moeite geplaatst voor de finale van de EuroLegue. In de Final 4 rekende het Russische topteam in de halve finales af met thuisploeg Fenerbahçe na een zenuwslopende wedstrijd: 84-88. Jekaterinenburg is de titelverdediger in de EuroLeague en het won de sterkste Europese competitie al 5 keer. Maar het Fenerbahçe van de Oekraïense sterspeelster Alina Jagoepova bleek een taaie klant voor Meeseman en co. Het Turkse team knokte zich in het slotkwart weer helemaal in de match: 79-79 met nog drie minuten te gaan. Maar net op dat moment maakte Emma Meesseman haar enige drie punten van de wedstrijd en het ervaren Jekaterinenburg, met ook nog ronkende namen als Quigley, Stewart, Torrens, Griner en Vandersloot in de gelederen, hield het hoofd koel in een spannend slot: 84-88. Quigley (27), Stewart (17) en Griner (16) namen het leeuwendeel van de punten voor zich. Emma Meesseman was naast haar drie punten ook nog goed voor 6 rebounds, 2 steals, 1 assist en 1 blockshot. .Jekaterinenburg zwoegt zich naar finaleEmma Meesseman en Jekaterinenburg hebben zich niet zonder moeite geplaatst voor de finale van de EuroLegue. In de Final 4 rekende het Russische topteam in de halve finales af met thuisploeg Fenerbahçe na een zenuwslopende wedstrijd: 84-88.Jekaterinenburg is de titelverdediger in de EuroLeague en het won de sterkste Europese competitie al 5 keer. Maar het Fenerbahçe van de Oekraïense sterspeelster Alina Jagoepova bleek een taaie klant voor Meeseman en co. Het Turkse team knokte zich in het slotkwart weer helemaal in de match: 79-79 met nog drie minuten te gaan.Maar net op dat moment maakte Emma Meesseman haar enige drie punten van de wedstrijd en het ervaren Jekaterinenburg, met ook nog ronkende namen als Quigley, Stewart, Torrens, Griner en Vandersloot in de gelederen, hield het hoofd koel in een spannend slot: 84-88.Quigley (27), Stewart (17) en Griner (16) namen het leeuwendeel van de punten voor zich. Emma Meesseman was naast haar drie punten ook nog goed voor 6 rebounds, 2 steals, 1 assist en 1 blockshot. 17:0017 uur .Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1383071511137771521 16:5916 uur 59.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1383069298231373832 16:5916 uur 59.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1383050179927011334 16:5916 uur 59.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138304743068227994016-04-2021 16-04-2021. 17:5417 uur 54.Europa Emma Meesseman schittert in Team van het Jaar in de Euroleague basketbal basketbal taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement