Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry zakt weg op Austrian Open, Nicolas Colsaerts mist de cut

Thomas Detry zakt weg op Austrian Open, Nicolas Colsaerts mist de cut

20:1420 uur 14. Matig rondje doet Detry wegzakken in Oostenrijk. Thomas Detry is vrijdag na een matige tweede ronde van 74 slagen naar een gedeelde 31e plaats gezakt op het Austrian Open. Detry begon aan zijn tweede ronde met een birdie maar moest op hole twee een dubbele bogey incasseren. Detry bleef wisselvallig presteren en liet bij het putten enkele malen een birdie liggen. Nog een fout op hole 17 zorgde voor een resultaat van 2 slagen boven par. Daarmee zakt de Belg naar plek 31 in de stand. Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi er op. Na een ronde van 74 slagen, waarin hij zes birdies lukte, maar ook drie bogeys, een dubbele bogey en een triple bogey noteerde, strandde hij op een gedeelde 74e plaats en telt hij een slag te veel om de cut te halen. De Spanjaard Alejandro Cañizares leidt nog steeds in Oostenrijk. De 38-jarige Madrileen telt een voorsprong van één slag op de Amerikaan John Catlin en de Duitser Martin Kaymer. .Matig rondje doet Detry wegzakken in OostenrijkThomas Detry is vrijdag na een matige tweede ronde van 74 slagen naar een gedeelde 31e plaats gezakt op het Austrian Open. Detry begon aan zijn tweede ronde met een birdie maar moest op hole twee een dubbele bogey incasseren. Detry bleef wisselvallig presteren en liet bij het putten enkele malen een birdie liggen. Nog een fout op hole 17 zorgde voor een resultaat van 2 slagen boven par. Daarmee zakt de Belg naar plek 31 in de stand.Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi er op. Na een ronde van 74 slagen, waarin hij zes birdies lukte, maar ook drie bogeys, een dubbele bogey en een triple bogey noteerde, strandde hij op een gedeelde 74e plaats en telt hij een slag te veel om de cut te halen.De Spanjaard Alejandro Cañizares leidt nog steeds in Oostenrijk. De 38-jarige Madrileen telt een voorsprong van één slag op de Amerikaan John Catlin en de Duitser Martin Kaymer.16-04-2021 16-04-2021. 20:3820 uur 38. Het is mijn eerste hole-in-one in een toernooi. Dat is een mooie verrassing. En blijkbaar moet ik nu een rondje trakteren. . Thomas Detry.Het is mijn eerste hole-in-one in een toernooi. Dat is een mooie verrassing. En blijkbaar moet ik nu een rondje trakteren. Thomas Detry 20:3620 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1382762458276892672 20:3520 uur 35. Openingsronde van Thomas Detry in 70 slagen. Thomas Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, noteerde op zijn eerste negen holes twee birdies. Verder moest hij een dubbele bogey op zijn kaart schrijven.  Na twee birdies en twee bogeys zag hij op de zesde hole, een 145 meter lange par-3, de bal meteen in de cup verdwijnen, goed voor een hole-in-one, twee onder par.  Op de holes zeven en acht volgden er nog een birdie en een bogey, wat hem een gedeelde tiende plaats opleverde.  In de tussenstand telt de Brusselaar drie slagen meer dan de Spanjaard Alejandro Cañizares, die alleen de leiding waarneemt. .Openingsronde van Thomas Detry in 70 slagenThomas Detry, die op de tweede parcourshelft van start ging, noteerde op zijn eerste negen holes twee birdies. Verder moest hij een dubbele bogey op zijn kaart schrijven. Na twee birdies en twee bogeys zag hij op de zesde hole, een 145 meter lange par-3, de bal meteen in de cup verdwijnen, goed voor een hole-in-one, twee onder par. Op de holes zeven en acht volgden er nog een birdie en een bogey, wat hem een gedeelde tiende plaats opleverde. In de tussenstand telt de Brusselaar drie slagen meer dan de Spanjaard Alejandro Cañizares, die alleen de leiding waarneemt. 20:3520 uur 35.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1382757614241611784 20:3420 uur 34. Nicolas Colsaerts incasseerde op de vierde en vijfde hole respectievelijk een bogey en een triple bogey, waardoor hij aanvankelijk buiten de top 100 stond. Op de holes vijftien en zeventien putte de Brusselaar nog twee birdies weg, waarmee hij dag een afsloot op een gedeelde 57e stek. .Nicolas Colsaerts incasseerde op de vierde en vijfde hole respectievelijk een bogey en een triple bogey, waardoor hij aanvankelijk buiten de top 100 stond. Op de holes vijftien en zeventien putte de Brusselaar nog twee birdies weg, waarmee hij dag een afsloot op een gedeelde 57e stek.15-04-2021 15-04-2021. 13:5613 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381910032854450177

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement