Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Stuntwerk van Slavia Praag is voorbij na wervelende eerste helft van Arsenal

Stuntwerk van Slavia Praag is voorbij na wervelende eerste helft van Arsenal

do 15 april 2021 22:51 Slavia Praag Arsenal einde04heenwedstrijd 1 – 125' – Doelpunt – Bukayo Saka (0 – 3)22' – Doelpunt strafschop – Alexandre Lacazette (0 – 2)21' – Geel – Jakub Hromada19' – Doelpunt – Nicolas Pépé (0 – 1)89' – Verv. Nicolas Pépé door Folarin Balogun83' – Geel – Gabriel Martinelli79' – Verv. Alexandre Lacazette door Eddie Nketiah79' – Verv. Bukayo Saka door Gabriel Martinelli79' – Verv. Thomas Partey door Cédric Soares78' – Doelpunt – Alexandre Lacazette (0 – 4)72' – Verv. Jan Kuchta door Stanislav Tecl68' – Verv. Emile Smith Rowe door Mohamed Elneny64' – Geel – Peter OlayinkaUEFA Europa Leagueterugwedstrijd15-04-2021 21:0019'Nicolas Pépé0 – 122'Alexandre Lacazette0 – 225'Bukayo Saka0 – 378'Alexandre Lacazette0 – 4 Arsenal kan zijn zoveelste grijze seizoen nog altijd kleur geven in de Europa League. Na de 1-1 uit de heenmatch leken de Londenaars voor een zware avond te staan, maar in Tsjechië was Arsenal in de eerste helft helemaal ontketend. Bekijk het verslag: De late 1-1 van Slavia Praag in Londen had Arsenal met een ei in de broek opgezadeld.   Of dat dacht toch iedereen, want op het veld lieten de bezoekers een ander gelaat zien.   Slavia was al 21 matchen op een rij ongeslagen voor eigen volk en had in de vorige rondes Leicester City en Rangers FC gewipt, maar in deze return werd het op zijn eigen speelhelft vastgespijkerd.   Arsenal haalde in 6 minuten verwoestend uit: Pépé, Lacazette en Saka wasten het Praagse varkentje nog voor het halfuur. De Franse spits zette na de pauze de kers op de taart.   In de halve finales wacht nu het Villarreal van ex-coach Unai Emery.   (scroll in de timeline om de doelpunten te bekijken) Fase per fase 90+2' tweede helfttweede helft, minuut 92 match afgelopen 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Arsenal, Folarin Balogun erin, Nicolas Pépé eruitwisselNicolas PépéFolarin BalogunArsenal 83'Gele kaart voor Gabriel Martinelli van Arsenal tijdens tweede helft, minuut 83Gabriel MartinelliArsenal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Eddie Nketiah erin, Alexandre Lacazette eruitwisselAlexandre LacazetteEddie NketiahArsenal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Gabriel Martinelli erin, Bukayo Saka eruitwisselBukayo SakaGabriel MartinelliArsenal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Cédric Soares erin, Thomas Partey eruitwisselThomas ParteyCédric SoaresArsenal 78'tweede helft, minuut 78. Lacazette met zijn 2e van de avond: 0-4!Lacazette met zijn 2e van de avond: 0-4! 78'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 78 door Alexandre Lacazette van Arsenal. 0, 4.goalSlavia Praag Arsenal einde04Alexandre LacazetteArsenal 72'tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Slavia Praag, Stanislav Tecl erin, Jan Kuchta eruitwisselJan KuchtaStanislav TeclSlavia Praag 68'tweede helft, minuut 68. Vervanging bij Arsenal, Mohamed Elneny erin, Emile Smith Rowe eruitwisselEmile Smith RoweMohamed ElnenyArsenal 64'Gele kaart voor Peter Olayinka van Slavia Praag tijdens tweede helft, minuut 64Peter OlayinkaSlavia Praag 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:46rust, 21 uur 46. Vervanging bij Slavia Praag, Lukáš Masopust erin, Jakub Hromada eruitwisselJakub HromadaLukáš MasopustSlavia Praag 21:46rust, 21 uur 46. Vervanging bij Slavia Praag, Ondrej Lingr erin, Nicolae Stanciu eruitwisselNicolae StanciuOndrej LingrSlavia Praag 21:46rust, 21 uur 46. Vervanging bij Slavia Praag, Oscar Dorley erin,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement