Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Stuntwerk van Slavia Praag is voorbij na wervelende eerste helft van Arsenal

Stuntwerk van Slavia Praag is voorbij na wervelende eerste helft van Arsenal

do 15 april 2021 22:51 Slavia Praag Arsenal einde04heenwedstrijd 1 – 125' – Doelpunt – Bukayo Saka (0 – 3)22' – Doelpunt strafschop – Alexandre Lacazette (0 – 2)21' – Geel – Jakub Hromada19' – Doelpunt – Nicolas Pépé (0 – 1)89' – Verv. Nicolas Pépé door Folarin Balogun83' – Geel – Gabriel Martinelli79' – Verv. Alexandre Lacazette door Eddie Nketiah79' – Verv. Bukayo Saka door Gabriel Martinelli79' – Verv. Thomas Partey door Cédric Soares78' – Doelpunt – Alexandre Lacazette (0 – 4)72' – Verv. Jan Kuchta door Stanislav Tecl68' – Verv. Emile Smith Rowe door Mohamed Elneny64' – Geel – Peter OlayinkaUEFA Europa Leagueterugwedstrijd15-04-2021 21:0019'Nicolas Pépé0 – 122'Alexandre Lacazette0 – 225'Bukayo Saka0 – 378'Alexandre Lacazette0 – 4 Arsenal kan zijn zoveelste grijze seizoen nog altijd kleur geven in de Europa League. Na de 1-1 uit de heenmatch leken de Londenaars voor een zware avond te staan, maar in Tsjechië was Arsenal in de eerste helft helemaal ontketend. Bekijk het verslag: De late 1-1 van Slavia Praag in Londen had Arsenal met een ei in de broek opgezadeld.   Of dat dacht toch iedereen, want op het veld lieten de bezoekers een ander gelaat zien.   Slavia was al 21 matchen op een rij ongeslagen voor eigen volk en had in de vorige rondes Leicester City en Rangers FC gewipt, maar in deze return werd het op zijn eigen speelhelft vastgespijkerd.   Arsenal haalde in 6 minuten verwoestend uit: Pépé, Lacazette en Saka wasten het Praagse varkentje nog voor het halfuur. De Franse spits zette na de pauze de kers op de taart.   In de halve finales wacht nu het Villarreal van ex-coach Unai Emery.   (scroll in de timeline om de doelpunten te bekijken) Fase per fase 90+2' tweede helfttweede helft, minuut 92 match afgelopen 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Arsenal, Folarin Balogun erin, Nicolas Pépé eruitwisselNicolas PépéFolarin BalogunArsenal 83'Gele kaart voor Gabriel Martinelli van Arsenal tijdens tweede helft, minuut 83Gabriel MartinelliArsenal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Eddie Nketiah erin, Alexandre Lacazette eruitwisselAlexandre LacazetteEddie NketiahArsenal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Gabriel Martinelli erin, Bukayo Saka eruitwisselBukayo SakaGabriel MartinelliArsenal 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Cédric Soares erin, Thomas Partey eruitwisselThomas ParteyCédric SoaresArsenal 78'tweede helft, minuut 78. Lacazette met zijn 2e van de avond: 0-4!Lacazette met zijn 2e van de avond: 0-4! 78'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 78 door Alexandre Lacazette van Arsenal. 0, 4.goalSlavia Praag Arsenal einde04Alexandre LacazetteArsenal 72'tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Slavia Praag, Stanislav Tecl erin, Jan Kuchta eruitwisselJan KuchtaStanislav TeclSlavia Praag 68'tweede helft, minuut 68. Vervanging bij Arsenal, Mohamed Elneny erin, Emile Smith Rowe eruitwisselEmile Smith RoweMohamed ElnenyArsenal 64'Gele kaart voor Peter Olayinka van Slavia Praag tijdens tweede helft, minuut 64Peter OlayinkaSlavia Praag 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:46rust, 21 uur 46. Vervanging bij Slavia Praag, Lukáš Masopust erin, Jakub Hromada eruitwisselJakub HromadaLukáš MasopustSlavia Praag 21:46rust, 21 uur 46. Vervanging bij Slavia Praag, Ondrej Lingr erin, Nicolae Stanciu eruitwisselNicolae StanciuOndrej LingrSlavia Praag 21:46rust, 21 uur 46. Vervanging bij Slavia Praag, Oscar Dorley erin,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement