Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Manchester United gaat op cruise control voorbij Granada

Manchester United gaat op cruise control voorbij Granada

do 15 april 2021 22:54 Manchester United Granada CF einde20heenwedstrijd 2 – 033' – Verv. Maxime Gonalons door Jorge Molina21' – Geel – Roberto Soldado18' – Geel – Paul Pogba7' – Doelpunt – Edinson Cavani (1 – 0)90+1' – Own goal – Jesús Vallejo (2 – 0)83' – Verv. Mason Greenwood door Amad Diallo83' – Verv. German Sanchez door Nehuén Pérez83' – Verv. Aaron Wan-Bissaka door Brandon Williams75' – Geel – Carlos Neva75' – Verv. Carlos Neva door Víctor Díaz74' – Verv. Bruno Fernandes door Juan Mata62' – Geel – German Sanchez61' – Verv. Edinson Cavani door Daniel JamesUEFA Europa Leagueterugwedstrijd15-04-2021 21:017'Edinson Cavani1 – 090+1'Jesús Vallejo2 – 0 Granada heeft Manchester United niet uit de halve finales van de Europa League kunnen houden. De Spaanse surprise verloor na de heenmatch ook de tweede ontmoeting. Op Old Trafford werd het weliswaar opnieuw “slechts” 2-0. Bekijk het verslag: Na de 0-2 in Spanje had Manchester United al min of meer zijn schaapjes op het droge, een snelle volley van Edinson Cavani nam de eventuele resterende twijfels onmiddellijk weg.   Het vroege openingsdoelpunt lanceerde United geenszins, want het presteerde opnieuw vrij bescheiden tegen Granada. Pas in de extra tijd werd de marge nog wat ruimer na een owngoal van Vallejo.   De Europa League-eindwinnaar van 2017 neemt het nu op tegen AS Roma. In die editie van 4 jaar geleden klopte het Ajax in de finale, maar een heruitgave komt er dus niet.   (scroll in de timeline om de doelpunten te bekijken) Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 90+2'tweede helft, minuut 92. Vallejo verwerkt de bal ongelukkig in eigen doel: 2-0.Vallejo verwerkt de bal ongelukkig in eigen doel: 2-0 90+1'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 91 door Jesús Vallejo van Manchester United. 2, 0.own goalManchester United Granada CF einde20Jesús VallejoManchester United 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Manchester United, Amad Diallo erin, Mason Greenwood eruitwisselMason GreenwoodAmad DialloManchester United 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Granada CF, Nehuén Pérez erin, German Sanchez eruitwisselGerman SanchezNehuén PérezGranada CF 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Manchester United, Brandon Williams erin, Aaron Wan-Bissaka eruitwisselAaron Wan-BissakaBrandon WilliamsManchester United 75'Gele kaart voor Carlos Neva van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 75Carlos NevaGranada CF 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Granada CF, Víctor Díaz erin, Carlos Neva eruitwisselCarlos NevaVíctor DíazGranada CF 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Manchester United, Juan Mata erin, Bruno Fernandes eruitwisselBruno FernandesJuan MataManchester United 62'Gele kaart voor German Sanchez van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 62German SanchezGranada CF 61'tweede helft, minuut 61. Vervanging bij Manchester United, Daniel James erin, Edinson Cavani eruitwisselEdinson CavaniDaniel JamesManchester United 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Granada CF, Luis Suárez erin, Roberto Soldado eruitwisselRoberto SoldadoLuis SuárezGranada CF 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Manchester United, Donny van de Beek erin, Paul Pogba eruitwisselPaul PogbaDonny van de BeekManchester United 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Granada CF, Antonio Puertas erin, Kenedy eruitwisselKenedyAntonio PuertasGranada CF 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 33'eerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement