Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Manchester United gaat op cruise control voorbij Granada

Manchester United gaat op cruise control voorbij Granada

do 15 april 2021 22:54 Manchester United Granada CF einde20heenwedstrijd 2 – 033' – Verv. Maxime Gonalons door Jorge Molina21' – Geel – Roberto Soldado18' – Geel – Paul Pogba7' – Doelpunt – Edinson Cavani (1 – 0)90+1' – Own goal – Jesús Vallejo (2 – 0)83' – Verv. Mason Greenwood door Amad Diallo83' – Verv. German Sanchez door Nehuén Pérez83' – Verv. Aaron Wan-Bissaka door Brandon Williams75' – Geel – Carlos Neva75' – Verv. Carlos Neva door Víctor Díaz74' – Verv. Bruno Fernandes door Juan Mata62' – Geel – German Sanchez61' – Verv. Edinson Cavani door Daniel JamesUEFA Europa Leagueterugwedstrijd15-04-2021 21:017'Edinson Cavani1 – 090+1'Jesús Vallejo2 – 0 Granada heeft Manchester United niet uit de halve finales van de Europa League kunnen houden. De Spaanse surprise verloor na de heenmatch ook de tweede ontmoeting. Op Old Trafford werd het weliswaar opnieuw “slechts” 2-0. Bekijk het verslag: Na de 0-2 in Spanje had Manchester United al min of meer zijn schaapjes op het droge, een snelle volley van Edinson Cavani nam de eventuele resterende twijfels onmiddellijk weg.   Het vroege openingsdoelpunt lanceerde United geenszins, want het presteerde opnieuw vrij bescheiden tegen Granada. Pas in de extra tijd werd de marge nog wat ruimer na een owngoal van Vallejo.   De Europa League-eindwinnaar van 2017 neemt het nu op tegen AS Roma. In die editie van 4 jaar geleden klopte het Ajax in de finale, maar een heruitgave komt er dus niet.   (scroll in de timeline om de doelpunten te bekijken) Fase per fase 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopen 90+2'tweede helft, minuut 92. Vallejo verwerkt de bal ongelukkig in eigen doel: 2-0.Vallejo verwerkt de bal ongelukkig in eigen doel: 2-0 90+1'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 91 door Jesús Vallejo van Manchester United. 2, 0.own goalManchester United Granada CF einde20Jesús VallejoManchester United 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Manchester United, Amad Diallo erin, Mason Greenwood eruitwisselMason GreenwoodAmad DialloManchester United 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Granada CF, Nehuén Pérez erin, German Sanchez eruitwisselGerman SanchezNehuén PérezGranada CF 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Manchester United, Brandon Williams erin, Aaron Wan-Bissaka eruitwisselAaron Wan-BissakaBrandon WilliamsManchester United 75'Gele kaart voor Carlos Neva van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 75Carlos NevaGranada CF 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Granada CF, Víctor Díaz erin, Carlos Neva eruitwisselCarlos NevaVíctor DíazGranada CF 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Manchester United, Juan Mata erin, Bruno Fernandes eruitwisselBruno FernandesJuan MataManchester United 62'Gele kaart voor German Sanchez van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 62German SanchezGranada CF 61'tweede helft, minuut 61. Vervanging bij Manchester United, Daniel James erin, Edinson Cavani eruitwisselEdinson CavaniDaniel JamesManchester United 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Granada CF, Luis Suárez erin, Roberto Soldado eruitwisselRoberto SoldadoLuis SuárezGranada CF 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Manchester United, Donny van de Beek erin, Paul Pogba eruitwisselPaul PogbaDonny van de BeekManchester United 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Granada CF, Antonio Puertas erin, Kenedy eruitwisselKenedyAntonio PuertasGranada CF 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 33'eerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement