Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

PSG noemt Bayern “favoriet”, de Duitsers hopen op “kleine stunt”

PSG noemt Bayern “favoriet”, de Duitsers hopen op “kleine stunt”

ma 12 april 2021 21:08 Paris Saint-Germain FC Bayern München 21u00heenwedstrijd 3 – 2UEFA Champions Leagueterugwedstrijd13-04-2021 21:00 Titelverdediger Bayern München zal alles uit de kast moeten halen morgenavond in Parijs. De Duitsers moeten minstens twee keer scoren tegen PSG. Krijgen we een spektakelpartij in de kwartfinales morgenavond? Fase per fase 13:49vooraf, 13 uur 49. Bayern München en PSG bereiden zich voor op CL-clash.Bayern München en PSG bereiden zich voor op CL-clash13-04-2021 13-04-2021. 21:23vooraf, 21 uur 23. We gaan voor een kleine stunt. Als dat lukt zullen we dolblij zijn. Hansi Flick (Bayern).We gaan voor een kleine stunt. Als dat lukt zullen we dolblij zijn.Hansi Flick (Bayern) 21:22vooraf, 21 uur 22. Bayern is het beste team ter wereld. Zij zijn nog steeds de favoriet. Mauricio Pochettino (PSG).Bayern is het beste team ter wereld. Zij zijn nog steeds de favoriet.Mauricio Pochettino (PSG) 21:20vooraf, 21 uur 20. Paris Saint-Germain kan in de terugwedstrijd niet beschikken over Marquinhos. De Braziliaanse aanvoerder viel vorige week na een half uur geblesseerd uit. Hij raakt niet op tijd fit en dat is een aderlating voor de defensie van de Parijzenaren. “Iedereen kent zijn kwaliteiten. Hij is onze leider achterin”, zei ploegmaat Kimpembe.  Paris Saint-Germain heeft een goede uitgangspositie voor het bereiken van de halve finales, maar Pochettino legde de favorietenrol toch bij Bayern. “Bayern is het beste team ter wereld. Zij zijn nog steeds de favoriet.” .Paris Saint-Germain kan in de terugwedstrijd niet beschikken over Marquinhos. De Braziliaanse aanvoerder viel vorige week na een half uur geblesseerd uit. Hij raakt niet op tijd fit en dat is een aderlating voor de defensie van de Parijzenaren. “Iedereen kent zijn kwaliteiten. Hij is onze leider achterin”, zei ploegmaat Kimpembe. Paris Saint-Germain heeft een goede uitgangspositie voor het bereiken van de halve finales, maar Pochettino legde de favorietenrol toch bij Bayern. “Bayern is het beste team ter wereld. Zij zijn nog steeds de favoriet.” 21:16vooraf, 21 uur 16. Müller: “Hopelijk evenveel kansen als in de heenmatch”. “We zullen met dezelfde intenties aan de partij als anders beginnen. We mogen niet in de val lopen door meteen met z'n allen aan te vallen, maar we hopen wel op een snel doelpunt”, vertelde Thomas Müller vooraf. “Als we evenveel kansen versieren als in de heenmatch zullen we blij zijn, maar we moeten op de cruciale momenten betere beslissingen nemen. We hebben de kwaliteit en de juiste ingesteldheid om dit nog om te keren.” .Müller: “Hopelijk evenveel kansen als in de heenmatch””We zullen met dezelfde intenties aan de partij als anders beginnen. We mogen niet in de val lopen door meteen met z’n allen aan te vallen, maar we hopen wel op een snel doelpunt”, vertelde Thomas Müller vooraf.”Als we evenveel kansen versieren als in de heenmatch zullen we blij zijn, maar we moeten op de cruciale momenten betere beslissingen nemen. We hebben de kwaliteit en de juiste ingesteldheid om dit nog om te keren.” 21:12Lewandowski loopt weer, maar de topper in de Champions League komt nog te vroeg. vooraf, 21 uur 12.Lewandowski loopt weer,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement