Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Dylan Teuns: “Brabantse Pijl is zwaarder dan veel mensen denken”

Dylan Teuns: “Brabantse Pijl is zwaarder dan veel mensen denken”

Fase per fase 16:46Jan Bakelants staat aan de start. 16 uur 46.Jan Bakelants staat aan de startHier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381979734863659009 16:3916 uur 39. De Brabantse Pijl is zwaarder dan veel mensen denken. Dylan Teuns.De Brabantse Pijl is zwaarder dan veel mensen denken.Dylan Teuns 16:3416 uur 34. Teuns: “Moskesstraat zal nu makkelijk verteerd worden”. Dylan Teuns is een van de renners die het Vlaamse werk met de klimklassiekers combineren. “De Brabantse Pijl zit een beetje tussen de twee in”, vertelt de renner van Bahrein-Victorious. “De koers is zwaarder dan veel mensen denken.” “Het is zo'n koers waar er op elke helling en op elk tussenstuk gevaar schuilt. Er kan altijd een gevaarlijk groepje wegrijden en als de juiste ploegen mee zijn, ligt de koers in een plooi.” “Ik ben vorige week al eens tot daar gefietst van thuis. En ik was wel verrast door de Moskesstraat. De charme is weg. Het was een lastige helling, nu is het een autostrade die makkelijk verteerd zal worden. Zonde.” “Mijn rol morgen? Sonny Colbrelli en ik zijn de twee speerpunten. Als er gesprint wordt met een groep zal ik uiteraard werken voor Sonny, ik moet zelf eerder proberen om met een kleine ontsnapping naar de finish te rijden.” De favorieten zoekt Teuns niet te ver: “Wout van Aert en Greg Van Avermaet.” .Teuns: “Moskesstraat zal nu makkelijk verteerd worden”Dylan Teuns is een van de renners die het Vlaamse werk met de klimklassiekers combineren. “De Brabantse Pijl zit een beetje tussen de twee in”, vertelt de renner van Bahrein-Victorious. “De koers is zwaarder dan veel mensen denken.””Het is zo’n koers waar er op elke helling en op elk tussenstuk gevaar schuilt. Er kan altijd een gevaarlijk groepje wegrijden en als de juiste ploegen mee zijn, ligt de koers in een plooi.””Ik ben vorige week al eens tot daar gefietst van thuis. En ik was wel verrast door de Moskesstraat. De charme is weg. Het was een lastige helling, nu is het een autostrade die makkelijk verteerd zal worden. Zonde.””Mijn rol morgen? Sonny Colbrelli en ik zijn de twee speerpunten. Als er gesprint wordt met een groep zal ik uiteraard werken voor Sonny, ik moet zelf eerder proberen om met een kleine ontsnapping naar de finish te rijden.”De favorieten zoekt Teuns niet te ver: “Wout van Aert en Greg Van Avermaet.”13-04-2021 13-04-2021. 18:28Bij afwezigheid van Mathieu van der Poel, is ex-winnaar Petr Vakoc de troefkaart van Alpecin-Fenix in de Brabantse Pijl:. 18 uur 28.Bij afwezigheid van Mathieu van der Poel, is ex-winnaar Petr Vakoc de troefkaart van Alpecin-Fenix in de Brabantse Pijl:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381635271335239684 18:2718 uur 27. Petr Vakoc wint de Brabantse Pijl in 2016.Petr Vakoc wint de Brabantse Pijl in 2016 18:25Greg Van Avermaet, Benoit Cosnefroy en Bob Jungels zijn de drie kopmannen van AG2R in de Brabantse Pijl:. 18 uur 25.Greg Van Avermaet, Benoit Cosnefroy en Bob Jungels zijn de drie kopmannen van AG2R in de Brabantse Pijl:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381639013380071442 17:3617 uur 36. Ineos met Pidcock en ex-Giro-winnaar. Ineos Grenadiers start woensdag met een sterke selectie in de Brabantse Pijl. Tom Pidock en Richard Carapaz zijn de kopmannen van het Britse team. Het wordt voor beide renners hun eerste deelname in de Brabantse Pijl. Pidcock liet zich in zijn eerste voorjaar bij de profs opmerken met ereplaatsen in Kuurne-Brussel-Kuurne (derde) en de Strade Bianche (vijfde).  Carapaz begon het seizoen met weinig imponerende prestaties in de Ronde van Catalonië en de Ronde van het Baskenland. De Ecuadoriaan, vorig jaar nog tweede in de Vuelta en in 2019 eindwinnaar van de Giro, wil dit jaar in de Tour schitteren. .Ineos met Pidcock en ex-Giro-winnaarIneos Grenadiers start woensdag met een sterke selectie in de Brabantse Pijl. Tom Pidock en Richard Carapaz zijn de kopmannen van het Britse team.Het wordt voor beide renners hun eerste deelname in de Brabantse Pijl. Pidcock liet zich in zijn eerste voorjaar bij de profs opmerken met ereplaatsen in Kuurne-Brussel-Kuurne (derde) en de Strade Bianche (vijfde). Carapaz begon het seizoen met weinig imponerende prestaties in de Ronde van Catalonië en de Ronde van het Baskenland. De Ecuadoriaan, vorig jaar nog tweede in de Vuelta en in 2019 eindwinnaar van de Giro, wil dit jaar in de Tour schitteren. 17:35De “opstelling” van Ineos:. 17 uur 35.De “opstelling” van Ineos:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381569599842488323 12:4812 uur 48. Alaphilippe verdedigt titel in Brabantse Pijl niet. Deceuninck-Quick Step heeft zijn team bekendgemaakt: Julian Alaphilippe zal zijn titel niet verdedigen. Op 7 oktober, door het corona-uitstel, won hij een eerste keer in de wereldkampioenentrui voor Mathieu van der Poel en Benoit Cosnefroy. Ook Van der Poel doet niet mee dit jaar: de Nederlandse kampioen van Alpecin-Fenix bereidt het MTB-seizoen voor. Deceuninck-Quick Step doet het dit jaar met Yves Lampaert en Pieter Serry als Belgen, naast de Deen Mikkel Honoré, de Italiaan Mattia Cattaneo, de Fransen Rémi Cavagna en Florian Sénéchal en de Amerikaan Ian Garrison. .Alaphilippe verdedigt titel in Brabantse Pijl nietDeceuninck-Quick Step heeft zijn team bekendgemaakt: Julian Alaphilippe zal zijn titel niet verdedigen. Op 7 oktober, door het corona-uitstel, won hij een eerste keer in de wereldkampioenentrui voor Mathieu van der Poel en Benoit Cosnefroy. Ook Van der Poel doet niet mee dit jaar: de Nederlandse kampioen van Alpecin-Fenix bereidt het MTB-seizoen voor.Deceuninck-Quick Step doet het dit jaar met Yves Lampaert en Pieter Serry als Belgen, naast de Deen Mikkel Honoré, de Italiaan Mattia Cattaneo, de Fransen Rémi Cavagna en Florian Sénéchal en de Amerikaan Ian Garrison. 12:4812 uur 48.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381531313526689792 12:4512 uur 45. We verwachten een supersnelle koers en veel aanvallen, vooral in de lokale ronden, die nog zwaarder zullen zijn dan vroeger. We kunnen verschillende kaarten spelen en komen met vertrouwen aan de start. We willen een goed resultaat. Deceuninck-Quick Step-ploegleider Klaas Lodewyck.We verwachten een supersnelle koers en veel aanvallen, vooral in de lokale ronden, die nog zwaarder zullen zijn dan vroeger. We kunnen verschillende kaarten spelen en komen met vertrouwen aan de start. We willen een goed resultaat.Deceuninck-Quick Step-ploegleider Klaas Lodewyck12-04-2021 12-04-2021. 14:0914 uur 09. Ik was in de Brabantse Pijl eerder al tweemaal tweede. Het gaat er steeds agressief en hard aan toe en de opeenvolging van klimmetjes ligt me bijzonder goed. Ik mik woensdag op de zege. Michael Matthews.Ik was in de Brabantse Pijl eerder al tweemaal tweede. Het gaat er steeds agressief en hard aan toe en de opeenvolging van klimmetjes ligt me bijzonder goed. Ik mik woensdag op de zege.Michael Matthews 14:0014 uur . Michael Matthews op zoek naar oppergaai. Na zijn 5e plaats in Gent-Wevelgem en een 21e plaats in de Ronde van Vlaanderen trekt de 30-jarige Australiër Michael Matthews als kopman binnen Team BikeExchange naar de Brabantse Pijl van komende woensdag.  Matthews doet het meestal goed in de Vlaamse heuvelklassieker. In 2014 en 2015 eindigde hij als tweede na respectievelijk Philippe Gilbert en Ben Hermans. In 2016, 2017 en 2019 kwamen daar nog een 5e, 11e en 4e plaats bij. Dit jaar gaat hij op zoek naar de zege. “Ik had tijdens de kasseiklassiekers al goede benen en ik ben zeer gemotiveerd om ook in de Ardennenklassiekers goede resultaten neer te zetten. Ik was in de Brabantse Pijl eerder al tweemaal tweede, deze koers ligt me. Het gaat er steeds agressief en hard aan toe en de opeenvolging van klimmetjes ligt me bijzonder goed. Ik mik woensdag op de zege.” “Woensdag trekken we volledig de kaart van Michael”, vertelt ploegleider Matthew Hayman. “Dit om enkele dingen recht te zetten voor een tegenvallende Ronde van Vlaanderen. Onze kopman verkeert in goede conditie. In de Brabantse Pijl was hij er al meermaals dichtbij, misschien lukt het dit jaar wel eens”, besluit hij. .Michael Matthews op zoek naar oppergaaiNa zijn 5e plaats in Gent-Wevelgem en een 21e plaats in de Ronde van Vlaanderen trekt de 30-jarige Australiër Michael Matthews als kopman binnen Team BikeExchange naar de Brabantse Pijl van komende woensdag. Matthews doet het meestal goed in de Vlaamse heuvelklassieker. In 2014 en 2015 eindigde hij als tweede na respectievelijk Philippe Gilbert en Ben Hermans. In 2016, 2017 en 2019 kwamen daar nog een 5e, 11e en 4e plaats bij. Dit jaar gaat hij op zoek naar de zege.”Ik had tijdens de kasseiklassiekers al goede benen en ik ben zeer gemotiveerd om ook in de Ardennenklassiekers goede resultaten neer te zetten. Ik was in de Brabantse Pijl eerder al tweemaal tweede, deze koers ligt me. Het gaat er steeds agressief en hard aan toe en de opeenvolging van klimmetjes ligt me bijzonder goed. Ik mik woensdag op de zege.””Woensdag trekken we volledig de kaart van Michael”, vertelt ploegleider Matthew Hayman. “Dit om enkele dingen recht te zetten voor een tegenvallende Ronde van Vlaanderen. Onze kopman verkeert in goede conditie. In de Brabantse Pijl was hij er al meermaals dichtbij, misschien lukt het dit jaar wel eens”, besluit hij. 13:5913 uur 59. Zo was het vorig jaar: Alaphilippe klopt Van der Poel en Cosnefroy.Zo was het vorig jaar: Alaphilippe klopt Van der Poel en Cosnefroy ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleiderPijl07/10 12u41/>/>Leuven – Overijse197.2 kmAlaphilippeAlaphilippe

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement