Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Ook terugmatch tegen Liverpool komt nog te vroeg voor Eden Hazard

Ook terugmatch tegen Liverpool komt nog te vroeg voor Eden Hazard

ma 12 april 2021 15:47 Liverpool Real Madrid 14/04 21u00heenwedstrijd 1 – 3UEFA Champions Leagueterugwedstrijd14-04-2021 21:00 Eden Hazard zit niet in de wedstrijdselectie van Real Madrid voor de Europese clash met Liverpool in de kwartfinales van de Champions League. De Rode Duivel is nog niet fit. Fase per fase 15:49vooraf, 15 uur 49. Geen Hazard op Anfield. Real Madrid doet het woensdagavond in de terugwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League op het veld van Liverpool andermaal zonder Eden Hazard. De kapitein van de Rode Duivels is maandag niet opgenomen in de selectie met 21 spelers voor het duel op Anfield. Hazard traint sinds kort weer mee met de groep na zijn laatste spierblessure, maar ontbrak vorige week ook in de heenmatch tegen de Reds en aansluitend in de Clasico tegen FC Barcelona. In Liverpool verdedigt Real Madrid woensdagavond zijn 3-1-bonus uit de heenwedstrijd. .Geen Hazard op AnfieldReal Madrid doet het woensdagavond in de terugwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League op het veld van Liverpool andermaal zonder Eden Hazard.De kapitein van de Rode Duivels is maandag niet opgenomen in de selectie met 21 spelers voor het duel op Anfield.Hazard traint sinds kort weer mee met de groep na zijn laatste spierblessure, maar ontbrak vorige week ook in de heenmatch tegen de Reds en aansluitend in de Clasico tegen FC Barcelona.In Liverpool verdedigt Real Madrid woensdagavond zijn 3-1-bonus uit de heenwedstrijd. 15:47vooraf, 15 uur 47.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1381600371311833090 15:46vooraf, 15 uur 46.Champions League Real legt defensieve pijnpunten van Liverpool bloot: “Maakten het hen makkelijk”15:46 – VoorafVooraf, 15 uur 46 Opstelling Liverpool. Alisson, Trent Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Nathaniel Phillips, Andrew Robertson, Thiago, Fabinho, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio ManéOpstelling LiverpoolAlisson, Trent Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Nathaniel Phillips, Andrew Robertson, Thiago, Fabinho, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané Opstelling Real Madrid. Thibaut Courtois, Álvaro Odriozola, Nacho, Eder Militao, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Marco Asensio, Karim Benzema, Vinícius JúniorOpstelling Real MadridThibaut Courtois, Álvaro Odriozola, Nacho, Eder Militao, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Marco Asensio, Karim Benzema, Vinícius Júnior – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement