Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan Zulte Waregem een gooi doen naar een ticket voor Play-off II?

Kan Zulte Waregem een gooi doen naar een ticket voor Play-off II?

za 10 april 2021 11:06 KV Mechelen Zulte Waregem 18u30Jupiler Pro LeagueSpeeldag 3310-04-2021 18:30 Op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie ontvangt KV Mechelen de ploeg van Franky Dury. Zulte Waregem hoopt vast te kunnen houden aan plek 8 in het klassement, dat hen het recht geeft op Play-off II. Kan KV Mechelen daar een stokje voor steken? Fase per fase 10:59vooraf, 10 uur 59. Matig vormpeil KV Mechelen. KV Mechelen beleefde vorig seizoen een topseizoen, waarin het tot de laatste speeldag streed voor een plek in Play-off I. Dit jaar heeft de ploeg van Wouter Vrancken het moeilijk om constante prestaties op de mat te brengen. De laatste overwinning van Mechelen dateert van Valentijnsdag, toen de ploeg op het veld van Beerschot won met 1-2. Sindsdien speelde Malinwa 3 keer gelijk en verloor het tweemaal. .Matig vormpeil KV MechelenKV Mechelen beleefde vorig seizoen een topseizoen, waarin het tot de laatste speeldag streed voor een plek in Play-off I. Dit jaar heeft de ploeg van Wouter Vrancken het moeilijk om constante prestaties op de mat te brengen. De laatste overwinning van Mechelen dateert van Valentijnsdag, toen de ploeg op het veld van Beerschot won met 1-2. Sindsdien speelde Malinwa 3 keer gelijk en verloor het tweemaal. 10:56vooraf, 10 uur 56. 10:54vooraf, 10 uur 54. Essevee zag goede reeks gestuit door toppers. Zulte Waregem heeft in het voorjaar van 2021 een goede reeks neergezet, waarmee de ploeg aan een opmars begon in de Jupiler Pro League. De ploeg van Dury was ongeslagen sinds eind januari, tot het in maart verloor van topploegen Anderlecht en Club Brugge. Eerder deze week knoopte de ploeg weer aan met winst. Essevee won met 2-1 thuis tegen Eupen. .Essevee zag goede reeks gestuit door toppersZulte Waregem heeft in het voorjaar van 2021 een goede reeks neergezet, waarmee de ploeg aan een opmars begon in de Jupiler Pro League. De ploeg van Dury was ongeslagen sinds eind januari, tot het in maart verloor van topploegen Anderlecht en Club Brugge. Eerder deze week knoopte de ploeg weer aan met winst. Essevee won met 2-1 thuis tegen Eupen. 10:50vooraf, 10 uur 50.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380093026815635456 10:45vooraf, 10 uur 45. Wat staat er op het spel? KV Mechelen en Zulte Waregem hopen een plekje in de top 8 te kunnen verzilveren. Dat geeft de ploegen het recht op de vernieuwde Play-off II, waarin wordt gestreden om een Europa League-ticket. Zulte Waregem heeft de beste papieren, want de ploeg van Franky Dury bekleedt de 8e plek in het klassement. Voor Mechelen wordt het een lastige opdracht, het volgt op 4 punten en staat 12e in het klassement. .Wat staat er op het spel?KV Mechelen en Zulte Waregem hopen een plekje in de top 8 te kunnen verzilveren. Dat geeft de ploegen het recht op de vernieuwde Play-off II, waarin wordt gestreden om een Europa League-ticket.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement