Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Gent en Charleroi kunnen elkaar uittellen in strijd om Play-off II

Gent en Charleroi kunnen elkaar uittellen in strijd om Play-off II

za 10 april 2021 11:37 KAA Gent Charleroi 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 3310-04-2021 20:45 Gent strijdt met Charleroi om een ticket voor Play-off II. De nummers 10 en 11 in het klassement mogen in de laatste wedstrijden van de reguliere competitie geen steken laten vallen, willen ze hun kansen gaaf houden. Wie pakt vanavond de punten in de Ghelamco Arena? Fase per fase 11:25vooraf, 11 uur 25. Ook Charleroi nog niet uitgeteld. Gent voelt de hete adem van Charleroi in het klassement. De ploeg van Karim Belhocine staat een puntje achter hun tegenstander van vandaag en maakt ook nog kans op een ticket voor Play-off II. Dan moet Charleroi wel een einde maken aan een slechte reeks in de competitie. Sinds januari wist de ploeg niet meer te winnen en zakte het weg in de stand. 5 gelijke spelen en 2 verlieswedstrijden volgden. Maakt Charleroi een einde aan die reeks vandaag? .Ook Charleroi nog niet uitgeteldGent voelt de hete adem van Charleroi in het klassement. De ploeg van Karim Belhocine staat een puntje achter hun tegenstander van vandaag en maakt ook nog kans op een ticket voor Play-off II. Dan moet Charleroi wel een einde maken aan een slechte reeks in de competitie. Sinds januari wist de ploeg niet meer te winnen en zakte het weg in de stand. 5 gelijke spelen en 2 verlieswedstrijden volgden. Maakt Charleroi een einde aan die reeks vandaag? 11:25″De spelers moeten alles geven voor zichzelf en de club, zonder vragen te stellen”, aldus Belhocine. vooraf, 11 uur 25.”De spelers moeten alles geven voor zichzelf en de club, zonder vragen te stellen”, aldus Belhocine.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380509163097362434 11:18vooraf, 11 uur 18. Vanhaezbrouck wil absoluut Play-off II-ticket. Hein Vanhaezebrouck was gisteren op de persconferentie duidelijk: het doel van Gent is Play-off II. Gent telt 43 punten in de competitie en staat daarmee 10e in het klassement, 3 punten verwijderd van Essevee. Een moeilijke opdracht dus voor de spelers van Vanhaezebrouck. Zeker na de verloren topper op het veld van Standard (2-1) vorige week. 6 op 6 halen wordt een must. Kan Gent nog een ticket bemachtigen? .Vanhaezbrouck wil absoluut Play-off II-ticketHein Vanhaezebrouck was gisteren op de persconferentie duidelijk: het doel van Gent is Play-off II. Gent telt 43 punten in de competitie en staat daarmee 10e in het klassement, 3 punten verwijderd van Essevee. Een moeilijke opdracht dus voor de spelers van Vanhaezebrouck. Zeker na de verloren topper op het veld van Standard (2-1) vorige week. 6 op 6 halen wordt een must. Kan Gent nog een ticket bemachtigen? 11:12vooraf, 11 uur 12.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/138079113414694502411:12 – VoorafVooraf, 11 uur 12  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement