Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Masters golf: hole-in-one! Engelsman schiet in een keer raak

Masters golf: hole-in-one! Engelsman schiet in een keer raak

07:0007 uur .Tommy Fleetwood heeft net een hole-in-one geslagen. 06:5706 uur 57. Hole-in-one! De slag van de dag komt op naam van Tommy Fleetwood te staan. De Engelsman werkte de 16e hole in 1 keer af! “Soms vind ik golf echt een stom spel, omdat je maar niet krijgt wat je verdient”, reageert Fleetwood op Twitter. “En dan sla je die ene slag en ben je weer tot over je oren verliefd.” Fleetwood sloeg de 23e hole-in-one in de geschiedenis van de Masters. .Hole-in-one!De slag van de dag komt op naam van Tommy Fleetwood te staan. De Engelsman werkte de 16e hole in 1 keer af!”Soms vind ik golf echt een stom spel, omdat je maar niet krijgt wat je verdient”, reageert Fleetwood op Twitter. “En dan sla je die ene slag en ben je weer tot over je oren verliefd.”Fleetwood sloeg de 23e hole-in-one in de geschiedenis van de Masters. 06:5606 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380304501014360066 06:5606 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380281076363460608 06:4906 uur 49. Rose autoritair leider, titelverdediger Johnson begint ondermaats. De 40-jarige Engelsman Justin Rose heeft de toon gezet op de Masters. Hij leidt na dag 1 met 4 slagen voorsprong op de concurrentie. Rose werkte de eerste ronde af in 65 slagen (7 onder par). Hij trakteerde de liefhebbers met een eagle (2 onder par) en een reeks birdies (1 onder par). Titelverdediger Dustin Johnson sloeg lang niet zo accuraat. De Amerikaan werkte zijn dag af in 74 slagen (+2).  De kans dat Rory McIlroy eindelijk een keer de Masters wint, is klein. De man uit Noord-Ierland begon het toernooi met 76 slagen. McIlroy won elke major in zijn carrière, behalve de Masters. .Rose autoritair leider, titelverdediger Johnson begint ondermaatsDe 40-jarige Engelsman Justin Rose heeft de toon gezet op de Masters. Hij leidt na dag 1 met 4 slagen voorsprong op de concurrentie.Rose werkte de eerste ronde af in 65 slagen (7 onder par). Hij trakteerde de liefhebbers met een eagle (2 onder par) en een reeks birdies (1 onder par).Titelverdediger Dustin Johnson sloeg lang niet zo accuraat. De Amerikaan werkte zijn dag af in 74 slagen (+2). De kans dat Rory McIlroy eindelijk een keer de Masters wint, is klein. De man uit Noord-Ierland begon het toernooi met 76 slagen. McIlroy won elke major in zijn carrière, behalve de Masters. 06:4806 uur 48.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380289228358180866 06:4806 uur 48.Golf VIDEO: Rory McIlroy illustreert gemiste openingsdag op Masters met slag tegen vader09-04-2021 09-04-2021. 15:29En we zijn vertrokken! Ex-winnaars Gary Player en Jack Nicklaus krijgen in de eerste groep het gezelschap van Lee Elder, de eerste zwarte man die aan de Masters mocht deelnemen, in 1957. 15 uur 29.En we zijn vertrokken! Ex-winnaars Gary Player en Jack Nicklaus krijgen in de eerste groep het gezelschap van Lee Elder, de eerste zwarte man die aan de Masters mocht deelnemen, in 1957.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380126944767967236 15:2815 uur 28.Golf Dustin Johnson wint Masters met recordscore, Tiger Woods beleeft nachtmerrie op 12e hole

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement