Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Late strafschop zendt Manchester United al min of meer naar de halve finales

Late strafschop zendt Manchester United al min of meer naar de halve finales

do 08 april 2021 22:56 Granada CF Manchester United einde02terugwedstrijd 15/0444' – Geel – Luke Shaw41' – Geel – Scott McTominay32' – Doelpunt – Marcus Rashford (0 – 1)9' – Geel – Paul Pogba90+1' – Doelpunt strafschop – Bruno Fernandes (0 – 2)90' – Geel – Yan Eteki87' – Verv. Roberto Soldado door Luis Suárez87' – Verv. Maxime Gonalons door Yan Eteki86' – Verv. Mason Greenwood door Donny van de Beek85' – Geel – Nemanja Matic75' – Verv. Kenedy door Darwin Machis75' – Verv. Carlos Neva door Dimitri Foulquier74' – Verv. Paul Pogba door Nemanja Matic73' – Geel – Harry Maguire66' – Verv. Marcus Rashford door Edinson Cavani55' – Verv. Domingos Duarte door German Sanchez52' – Geel – Domingos DuarteUEFA Europa Leagueheenwedstrijd08-04-2021 21:0132'Marcus Rashford0 – 190+1'Bruno Fernandes0 – 2 Granada zal nog veel kaarsen moeten laten branden om zijn Europese parcours niet te zien eindigen in de kwartfinales van de Europa League. Favoriet Manchester United heeft een gunstige bonus in de reiskoffer kunnen stoppen: het werd 0-2 in Spanje. Manchester United staat al met 1 been in de halve finale na een 0-2-zege tegen Granada Domineren, maar niet imponeren: zo vertaalde Manchester United het klasseverschil ook op het veld in Andalusië.   Op het halfuur brak Rashford de ban. Hij plukte een prachtige lange bal van Lindelöf erg netjes uit de lucht en was een koele kikker voor doel: 0-1.   Het bescheiden Granada, twee jaar geleden nog in de Spaanse tweede klasse, sprak wel een woordje mee, maar veteraan Soldado had niet de koelbloedigheid van Rashford meegebracht.   De bezoekers maakten de terugmatch in de extra tijd iets minder spannend: met wat geluk legde Fernandes de eindstand vast vanaf de stip.    0-2: ook al mist United volgende donderdag de geschorsten McTominay, Shaw en Maguire, in principe is het Spaanse varkentje gewassen.  Bekijk de doelpunten: Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Bruno Fernandes pikt z'n goaltje mee vanaf de stip en legt de eindstand vast.Bruno Fernandes pikt z'n goaltje mee vanaf de stip en legt de eindstand vast 90+1'Doelpunt na strafschop tijdens tweede helft, minuut 91 door Bruno Fernandes van Manchester United. 0, 2.penaltyGranada CF Manchester United einde02Bruno FernandesManchester United 90'Gele kaart voor Yan Eteki van Granada CF tijdens tweede helft, minuut 90Yan EtekiGranada CF 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Granada CF, Luis Suárez erin, Roberto Soldado eruitwisselRoberto SoldadoLuis SuárezGranada CF 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Granada CF, Yan Eteki erin, Maxime Gonalons eruitwisselMaxime GonalonsYan EtekiGranada CF 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Manchester United, Donny van de Beek erin, Mason Greenwood eruitwisselMason GreenwoodDonny van de BeekManchester United 85'Gele kaart voor Nemanja Matic van Manchester United tijdens tweede helft, minuut 85Nemanja MaticManchester United 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Granada CF, Darwin Machis erin, Kenedy eruitwisselKenedyDarwin MachisGranada CF 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Granada CF, Dimitri Foulquier erin, Carlos Neva eruitwisselCarlos NevaDimitri FoulquierGranada CF 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Manchester United, Nemanja Matic erin, Paul Pogba eruitwisselPaul PogbaNemanja MaticManchester United 73'Gele kaart voor Harry Maguire van Manchester United tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement