Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Eden Hazard traint mee, maar zit niet in selectie voor Clasico

Eden Hazard traint mee, maar zit niet in selectie voor Clasico

vr 09 april 2021 15:01 Real Madrid FC Barcelona 10/04 21u00LaLiga SantanderSpeeldag 3010-04-2021 21:00 In het Spaanse voetbal is het uitkijken naar de topper. Zaterdagavond spelen Real Madrid en Barcelona de Clasico. Even leek de kans te bestaan dat Hazard in de selectie zou zitten, maar hij is nog niet beschikbaar. Fase per fase 14:54vooraf, 14 uur 54. Hazard niet in selectie. Zinedine Zidane heeft dan toch niet tot morgen gewacht om zijn selectie te onthullen. In zijn 19-koppige groep heeft de Real-coach geen plekje voorzien voor Eden Hazard.  Vanmorgen zei Zidane nog dat Hazard zich veel beter voelt. De Rode Duivel deed mee in een rondo met de basiself van Real. Zidane wou toen nog niet zeggen of de Rode Duivel beschikbaar zou zijn voor de topper tegen Barcelona van morgenavond.  Maar blijkbaar komt de Clasico dus nog te vroeg. Hazard speelde met Real nog nooit tegen Barcelona, omdat hij toen telkens niet fit genoeg was. .Hazard niet in selectieZinedine Zidane heeft dan toch niet tot morgen gewacht om zijn selectie te onthullen. In zijn 19-koppige groep heeft de Real-coach geen plekje voorzien voor Eden Hazard. Vanmorgen zei Zidane nog dat Hazard zich veel beter voelt. De Rode Duivel deed mee in een rondo met de basiself van Real. Zidane wou toen nog niet zeggen of de Rode Duivel beschikbaar zou zijn voor de topper tegen Barcelona van morgenavond. Maar blijkbaar komt de Clasico dus nog te vroeg. Hazard speelde met Real nog nooit tegen Barcelona, omdat hij toen telkens niet fit genoeg was. 14:54vooraf, 14 uur 54.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1380502192872960008 13:47vooraf, 13 uur 47. Geen Sergio Ramos bij Real Madrid. Wie morgen niet zal spelen, is Sergio Ramos. De 35-jarige aanvoerder van Real Madrid kampt met een spierblessure. Moet hij dan zijn laatste Clasico vanuit de tribunes volgen? “Hopelijk niet”, antwoordde coach Zinédine Zidane op de persconferentie. “Sergio zal niet spelen, dat is jammer, maar hopelijk blijft hij nog even.” En Messi? Wordt het zijn laatste Clasico? “Dat hoop ik ook niet”, sprak Zidane. “Dat hij maar bij Barcelona blijft voetballen. Hij doet het goed daar”, lachte de coach. .Geen Sergio Ramos bij Real MadridWie morgen niet zal spelen, is Sergio Ramos. De 35-jarige aanvoerder van Real Madrid kampt met een spierblessure. Moet hij dan zijn laatste Clasico vanuit de tribunes volgen?”Hopelijk niet”, antwoordde coach Zinédine Zidane op de persconferentie. “Sergio zal niet spelen, dat is jammer, maar hopelijk blijft hij nog even.”En Messi? Wordt het zijn laatste Clasico? “Dat hoop ik ook niet”, sprak Zidane.”Dat hij maar bij Barcelona blijft voetballen. Hij doet het goed daar”, lachte de coach. 13:16vooraf, 13 uur 16. Zidane: “Zullen zaterdag zien of Hazard beschikbaar is”. Real-coach Zinédine Zidane laat nog niet in zijn kaarten kijken. “Morgen zullen we pas zien of Eden Hazard beschikbaar is voor de wedstrijd. Het gaat alleszins beter met hem”, sprak de voormalige topvoetballer daags voor de Clasico.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement