Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Arsenal scoort eindelijk nog eens in eigen huis, maar slikt toch een bittere Praagse pil

Arsenal scoort eindelijk nog eens in eigen huis, maar slikt toch een bittere Praagse pil

do 08 april 2021 22:54 Arsenal Slavia Praag einde11terugwedstrijd 15/0490+5' – Doelpunt – Tomáš Holeš (1 – 1)89' – Verv. Emile Smith Rowe door Dani Ceballos87' – Doelpunt – Nicolas Pépé (1 – 0)86' – Verv. Peter Olayinka door Ibrahim Traoré85' – Verv. Nicolae Stanciu door Lukáš Masopust79' – Verv. Alexandre Lacazette door Pierre-Emerick Aubameyang78' – Verv. Bukayo Saka door Nicolas Pépé78' – Verv. Thomas Partey door Mohamed Elneny74' – Verv. Willian door Gabriel Martinelli70' – Verv. Abdallah Sima door Jan Kuchta70' – Verv. Oscar Dorley door Ondrej Lingr49' – Geel – David ZimaUEFA Europa Leagueheenwedstrijd08-04-2021 21:0187'Nicolas Pépé1 – 090+5'Tomáš Holeš1 – 1 Een beetje drama is nooit veraf bij matchen van Arsenal. Kort voor het einde was Nicolas Pépé de verlosser met dienst, maar de onhandige Londense club blijft toch met de handen in het haar achter na de erg late gelijkmaker van revelatie Slavia Praag. Arsenal raakt niet verder dan 1-1 tegen Slavia Praag Arsenal staat symbool voor wisselvalligheid en kon in zijn vorige thuismatchen (0-1 tegen Olympiakos en 0-3 tegen Liverpool) bovendien de nul niet van het scorebord tikken.   Ook tegen Slavia Praag werd die lijn doorgetrokken. De eerste helft was zeer matig, het tweede luik had gelukkig veel meer om het lijf.   Willian en Lacazette zetten de frustraties in de verf met ballen tegen het doelhout, de wisselspelers krikten in het laatste kwart van de match het tempo zienderogen op.   Arsenal kreeg in het slot van de reguliere speeltijd toch loon naar werken dankzij Pépé, een van die invallers. Maar stuntploeg Slavia Praag, dat eerder al Leicester City en Rangers FC gewipt had, toonde zich nog maar eens veerkrachtig.   Holes was de auteur van de late gelijkmaker en zet Slavia zo opnieuw in een kansrijke positie. Arsenal moet na de late opdoffer volgende week nog vol aan de bak in de return. Bekijk de doelpunten: Fase per fase 90+6'tweede helft, minuut 96. Slavia Praag slaat terug en sleept een gelijkspel uit de brand in de toegevoegde tijd!Slavia Praag slaat terug en sleept een gelijkspel uit de brand in de toegevoegde tijd! 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 90+5'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 95 door Tomáš Holeš van Slavia Praag. 1, 1.goalArsenal Slavia Praag einde11Tomáš HolešSlavia Praag 90+2'tweede helft, minuut 92. Pépé brengt Arsenal laat in de wedstrijd op voorsprong.Pépé brengt Arsenal laat in de wedstrijd op voorsprong 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Arsenal, Dani Ceballos erin, Emile Smith Rowe eruitwisselEmile Smith RoweDani CeballosArsenal 87'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 87 door Nicolas Pépé van Arsenal. 1, 0.goalArsenal Slavia Praag einde10Nicolas PépéArsenal 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Slavia Praag, Ibrahim Traoré erin, Peter Olayinka eruitwisselPeter OlayinkaIbrahim TraoréSlavia Praag 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Slavia Praag, Lukáš Masopust erin, Nicolae Stanciu eruitwisselNicolae StanciuLukáš MasopustSlavia Praag 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang erin, Alexandre Lacazette eruitwisselAlexandre LacazettePierre-Emerick AubameyangArsenal 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Arsenal, Nicolas Pépé erin, Bukayo Saka eruitwisselBukayo SakaNicolas PépéArsenal 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Arsenal, Mohamed Elneny erin,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement