Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVESTREAM: Klaassen neemt cadeautje in ontvangst en zet Ajax op voorsprong

LIVESTREAM: Klaassen neemt cadeautje in ontvangst en zet Ajax op voorsprong

do 08 april 2021 21:42 Ajax AS Roma 48'10terugwedstrijd 15/0440' – Doelpunt – Davy Klaassen (1 – 0)30' – Verv. Leonardo Spinazzola door Riccardo CalafioriUEFA Europa Leagueheenwedstrijd08-04-2021 21:0140'Davy Klaassen1 – 0 In de Europa League is de ontmoeting tussen Ajax en AS Roma op papier de meest aantrekkelijke affiche in de kwartfinales. Kijk op Canvas of met livestream op onze website/in onze app naar de heenmatch in Amsterdam. Bekijk hier Ajax – Roma in de Europa League: lees de voorbeschouwing met Filip Joos: Europa League “Bij Roma is instabiliteit een kunstvorm, Ajax is de rust zelve” Fase per fase 22:03tweede helft, 22 uur 03. Tweede helft. Tadic trapt de tweede helft op gang. Kan Roma nog een antwoord bieden op de goal van Klaassen? .Tweede helftTadic trapt de tweede helft op gang. Kan Roma nog een antwoord bieden op de goal van Klaassen? 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:47rust, 21 uur 47. Rust: 1-0. Ajax leidt gevleid na een boeiende eerste helft. Beide ploegen toonden hun aanvallende intenties. Roma was enkele keren gevaarlijk in de omschakeling. Klaassen nam aan de overkant het cadeautje van Diawara in ontvangst en bracht de thuisploeg op voorsprong. .Rust: 1-0Ajax leidt gevleid na een boeiende eerste helft. Beide ploegen toonden hun aanvallende intenties. Roma was enkele keren gevaarlijk in de omschakeling. Klaassen nam aan de overkant het cadeautje van Diawara in ontvangst en bracht de thuisploeg op voorsprong. 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 43'eerste helft, minuut 43. Antony is al meteen dicht bij de 2-0.Antony is al meteen dicht bij de 2-0 43'eerste helft, minuut 43. Het openingsdoelpunt werkt bevrijdend voor Ajax, dat nu de bal goed rondspeelt op de helft van de bezoekers. .Het openingsdoelpunt werkt bevrijdend voor Ajax, dat nu de bal goed rondspeelt op de helft van de bezoekers. 41'eerste helft, minuut 41. Ajax straft blunder in Roma-verdediging af: 1-0.Ajax straft blunder in Roma-verdediging af: 1-0 40'eerste helft, minuut 40. 40'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 40 door Davy Klaassen van Ajax. 1, 0.goalAjax AS Roma 48'10Davy KlaassenAjax 39'eerste helft, minuut 39. Klaassen neemt cadeautje in ontvangst! Diawara heeft de boter gegeten na een erg zwakke pas naar zijn verdediger. Klaassen onderschept en zoekt zijn maatje Tadic. Die geeft de bal terug aan de Nederlander. Klaassen prikt de bal makkelijk tegen de netten. .Klaassen neemt cadeautje in ontvangst!Diawara heeft de boter gegeten na een erg zwakke pas naar zijn verdediger. Klaassen onderschept en zoekt zijn maatje Tadic. Die geeft de bal terug aan de Nederlander. Klaassen prikt de bal makkelijk tegen de netten. 38'eerste helft, minuut 38. David Neres beleeft een moeilijke eerste helft. De Braziliaan is ongelukkig in zijn acties tot dusver. .David Neres beleeft een moeilijke eerste helft. De Braziliaan is ongelukkig in zijn acties tot dusver. 35'eerste helft, minuut 35. Natuurlijk mist Ajax in dit soort duels, wanneer het potdicht zit, een echte diepe spits. Filip Joos.Natuurlijk mist Ajax in dit soort duels, wanneer het potdicht zit, een echte diepe spits.Filip Joos 34'eerste helft, minuut 34.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement