Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Zet Manchester United zijn favorietenrol in de verf bij Granada?

LIVE: Zet Manchester United zijn favorietenrol in de verf bij Granada?

do 08 april 2021 21:00 Granada CF Manchester United 47'01terugwedstrijd 15/0444' – Geel – Luke Shaw41' – Geel – Scott McTominay32' – Doelpunt – Marcus Rashford (0 – 1)9' – Geel – Paul PogbaUEFA Europa Leagueheenwedstrijd08-04-2021 21:0132'Marcus Rashford0 – 1 Manchester United is de grootste naam bij het achttal dat deze Europa League nog in de prijzenkast kan plaatsen. Granada is de tegenstander in de kwartfinales. Volg hier het scoreverloop en bekijk de goals. Fase per fase 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:47rust, 21 uur 47. Vervanging bij Manchester United, Alex Telles erin, Luke Shaw eruitwisselLuke ShawAlex TellesManchester United 45+3' eerste helfteerste helft, minuut 48 match afgelopen 44'Gele kaart voor Luke Shaw van Manchester United tijdens eerste helft, minuut 44Luke ShawManchester United 41'Gele kaart voor Scott McTominay van Manchester United tijdens eerste helft, minuut 41Scott McTominayManchester United 32'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 32 door Marcus Rashford van Manchester United. 0, 1.goalGranada CF Manchester United 47'01Marcus RashfordManchester United 31'eerste helft, minuut 31. Marcus Rashford opent de score!Marcus Rashford opent de score! 27'eerste helft, minuut 27. Geen supporters, maar deze streaker vindt zijn weg (zonder kleren) wel naar het veld. .Geen supporters, maar deze streaker vindt zijn weg (zonder kleren) wel naar het veld. 9'Gele kaart voor Paul Pogba van Manchester United tijdens eerste helft, minuut 9Paul PogbaManchester United 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Granada CF. Rui Silva, Víctor Díaz, Jesús Vallejo, Domingos Duarte, Carlos Neva, Kenedy, Yangel Herrera, Ángel Montoro, Maxime Gonalons, Antonio Puertas, Roberto SoldadoOpstelling Granada CFRui Silva, Víctor Díaz, Jesús Vallejo, Domingos Duarte, Carlos Neva, Kenedy, Yangel Herrera, Ángel Montoro, Maxime Gonalons, Antonio Puertas, Roberto Soldado Opstelling Manchester United. David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Daniel James, Mason Greenwood, Marcus RashfordOpstelling Manchester UnitedDavid De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Daniel James, Mason Greenwood, Marcus Rashford – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement