Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan revelatie Porto een goede uitgangspositie versieren tegen Chelsea?

Kan revelatie Porto een goede uitgangspositie versieren tegen Chelsea?

wo 07 april 2021 19:58 FC Porto Chelsea 21u00terugwedstrijd 13/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd07-04-2021 21:00 Porto ontvangt Chelsea in de kwartfinales van de Champions League. De Portugezen kunnen niet genieten van het thuisvoordeel, want de wedstrijd wordt in Sevilla afgewerkt. Toch zal Porto vol zelfvertrouwen de match aanvangen na winst tegen Juventus in de 16e finales. Is een nieuwe stunt in de maak tegen Chelsea? Fase per fase 20:13vooraf, 20 uur 13.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379855306352640001 20:07vooraf, 20 uur 07. Heeft Chelsea bolwassing al verteerd? Dit weekend verloor Chelsea thuis met zware cijfers van West Bromwich Albion. Onder Thomas Tuchel was de ploeg uit Londen nochtans bezig aan een goede reeks in de Premier League en schakelde het Atlético Madrid uit in de Champions League. Maar dit weekend slikte Chelsea 5 doelpunten op Stamford Bridge. De bezoekers willen vandaag beter voor de dag komen. .Heeft Chelsea bolwassing al verteerd?Dit weekend verloor Chelsea thuis met zware cijfers van West Bromwich Albion. Onder Thomas Tuchel was de ploeg uit Londen nochtans bezig aan een goede reeks in de Premier League en schakelde het Atlético Madrid uit in de Champions League. Maar dit weekend slikte Chelsea 5 doelpunten op Stamford Bridge. De bezoekers willen vandaag beter voor de dag komen. 20:01vooraf, 20 uur 01.Premier League Wat een blamage: Chelsea loopt een blauwtje tegen nummer 19 West Bromwich20:01 – VoorafVooraf, 20 uur 01 Opstelling FC Porto. Agustín Marchesín, Wilson Manafa, Chancel Mbemba, Pepe, Zaidu Sanusi, Jesús Corona, Marko Grujic, Mateus Uribe, Otavio, Moussa Maréga, Luis DíazOpstelling FC PortoAgustín Marchesín, Wilson Manafa, Chancel Mbemba, Pepe, Zaidu Sanusi, Jesús Corona, Marko Grujic, Mateus Uribe, Otavio, Moussa Maréga, Luis Díaz Opstelling Chelsea. Edouard Mendy, César Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Timo WernerOpstelling ChelseaEdouard Mendy, César Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement