Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan revelatie Porto een goede uitgangspositie versieren tegen Chelsea?

Kan revelatie Porto een goede uitgangspositie versieren tegen Chelsea?

wo 07 april 2021 19:58 FC Porto Chelsea 21u00terugwedstrijd 13/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd07-04-2021 21:00 Porto ontvangt Chelsea in de kwartfinales van de Champions League. De Portugezen kunnen niet genieten van het thuisvoordeel, want de wedstrijd wordt in Sevilla afgewerkt. Toch zal Porto vol zelfvertrouwen de match aanvangen na winst tegen Juventus in de 16e finales. Is een nieuwe stunt in de maak tegen Chelsea? Fase per fase 20:13vooraf, 20 uur 13.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379855306352640001 20:07vooraf, 20 uur 07. Heeft Chelsea bolwassing al verteerd? Dit weekend verloor Chelsea thuis met zware cijfers van West Bromwich Albion. Onder Thomas Tuchel was de ploeg uit Londen nochtans bezig aan een goede reeks in de Premier League en schakelde het Atlético Madrid uit in de Champions League. Maar dit weekend slikte Chelsea 5 doelpunten op Stamford Bridge. De bezoekers willen vandaag beter voor de dag komen. .Heeft Chelsea bolwassing al verteerd?Dit weekend verloor Chelsea thuis met zware cijfers van West Bromwich Albion. Onder Thomas Tuchel was de ploeg uit Londen nochtans bezig aan een goede reeks in de Premier League en schakelde het Atlético Madrid uit in de Champions League. Maar dit weekend slikte Chelsea 5 doelpunten op Stamford Bridge. De bezoekers willen vandaag beter voor de dag komen. 20:01vooraf, 20 uur 01.Premier League Wat een blamage: Chelsea loopt een blauwtje tegen nummer 19 West Bromwich20:01 – VoorafVooraf, 20 uur 01 Opstelling FC Porto. Agustín Marchesín, Wilson Manafa, Chancel Mbemba, Pepe, Zaidu Sanusi, Jesús Corona, Marko Grujic, Mateus Uribe, Otavio, Moussa Maréga, Luis DíazOpstelling FC PortoAgustín Marchesín, Wilson Manafa, Chancel Mbemba, Pepe, Zaidu Sanusi, Jesús Corona, Marko Grujic, Mateus Uribe, Otavio, Moussa Maréga, Luis Díaz Opstelling Chelsea. Edouard Mendy, César Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Timo WernerOpstelling ChelseaEdouard Mendy, César Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Reece James, Jorginho, Mateo Kovacic, Ben Chilwell, Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement