Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Duwt PSG meteen door tegen gehavend Bayern in heruitgave CL-finale?

Duwt PSG meteen door tegen gehavend Bayern in heruitgave CL-finale?

wo 07 april 2021 20:00 FC Bayern München Paris Saint-Germain 21u00terugwedstrijd 13/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd07-04-2021 21:00 Woensdagavond krijgen we een heruitgave van de finale van de Champions League van vorig seizoen. Bayern en PSG kijken elkaar in Duitsland een eerste keer in de ogen in de kwartfinales. Volg de opbouw hier. Fase per fase 20:14vooraf, 20 uur 14.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379858176716197893 20:11vooraf, 20 uur 11. PSG met zijn wereldsterren. Geen grote verrassingen in de ploeg van Mauricio Pochettino. Sterspelers Mbappé, Neymar en Di Maria staan uiteraard aan de aftrap, Verratti ontbreekt omwille van een coronabesmetting. Aanvaller Kean die afgelopen weekend nog aan de topper begon tegen Lille zit op de bank, Draxler lost hem af waardoor Mbappé de diepste man zal worden. .PSG met zijn wereldsterrenGeen grote verrassingen in de ploeg van Mauricio Pochettino. Sterspelers Mbappé, Neymar en Di Maria staan uiteraard aan de aftrap, Verratti ontbreekt omwille van een coronabesmetting. Aanvaller Kean die afgelopen weekend nog aan de topper begon tegen Lille zit op de bank, Draxler lost hem af waardoor Mbappé de diepste man zal worden. 20:05Bayern is klaar voor de komst van PSG. vooraf, 20 uur 05.Bayern is klaar voor de komst van PSGHier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/137985593483978752407-04-2021 07-04-2021. 15:49vooraf, 15 uur 49. Gnabry is ziek. Bayern-coach Hansi Flick heeft puzzelwerk te doen voor zijn aanvallend compartiment voor de topmatch tegen PSG. Hij moet niet alleen de blessure van Robert Lewandowski opvangen, maar ook een oplossing bedenken voor de ziekte van Serge Gnabry.  De Duitse international is ziek en raakt niet speelklaar, zo bevestigt zijn coach.   .Gnabry is ziekBayern-coach Hansi Flick heeft puzzelwerk te doen voor zijn aanvallend compartiment voor de topmatch tegen PSG. Hij moet niet alleen de blessure van Robert Lewandowski opvangen, maar ook een oplossing bedenken voor de ziekte van Serge Gnabry. De Duitse international is ziek en raakt niet speelklaar, zo bevestigt zijn coach.  15:49vooraf, 15 uur 49.Bundesliga Robert Lewandowski mist dubbele clash met PSG door knieblessure15:49 – VoorafVooraf, 15 uur 49 Opstelling FC Bayern München. Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Niklas Süle, David Alaba, Lucas Hernández, Leroy Sané, Leon Goretzka, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Eric Maxim Choupo-MotingOpstelling FC Bayern MünchenManuel Neuer, Benjamin Pavard, Niklas Süle, David Alaba, Lucas Hernández, Leroy Sané, Leon Goretzka, Thomas Müller, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Eric Maxim Choupo-Moting Opstelling Paris Saint-Germain. Keylor Navas, Colin Dagba, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Abdou Diallo, Ángel Di María, Danilo Pereira, Neymar, Idrissa Gueye, Julian Draxler, Kylian MbappéOpstelling Paris Saint-GermainKeylor Navas, Colin Dagba, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Abdou Diallo, Ángel Di María, Danilo Pereira, Neymar, Idrissa Gueye, Julian Draxler, Kylian Mbappé – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement