Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Sam Bennett en Mark Cavendish samen in de Scheldeprijs

Sam Bennett en Mark Cavendish samen in de Scheldeprijs

Fase per fase 13:4013 uur 40.Scheldeprijs Onze weerman voorspelt sneeuw, hagel én waaiers in de Scheldeprijs 11:4211 uur 42. Sam Bennett, Mark Cavendish, Tim Merlier, … De 109e editie van de Scheldeprijs wordt er een met ronkende namen aan de start. Deceuninck-Quick-Step pakt uit met groenetruiwinnaar Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish (2007, 2008 en 2011). Alpecin-Fenix komt in Terneuzen met de snelste Belg aan de start: Tim Merlier. Hij kan rekenen op de steun van Jasper Philipsen, ook niet traag. Meer deelnemers: Pascal Ackermann (BORA-hansgrohe), Alexander Kristoff (UAE-Emirates), Elia Viviani (Cofidis) en Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka). .Sam Bennett, Mark Cavendish, Tim Merlier, …De 109e editie van de Scheldeprijs wordt er een met ronkende namen aan de start. Deceuninck-Quick-Step pakt uit met groenetruiwinnaar Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish (2007, 2008 en 2011).Alpecin-Fenix komt in Terneuzen met de snelste Belg aan de start: Tim Merlier. Hij kan rekenen op de steun van Jasper Philipsen, ook niet traag.Meer deelnemers: Pascal Ackermann (BORA-hansgrohe), Alexander Kristoff (UAE-Emirates), Elia Viviani (Cofidis) en Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka). 11:41Alexander Kristoff is de kopman van Team Emirates:. 11 uur 41.Alexander Kristoff is de kopman van Team Emirates:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379344038160166912 11:40Pascal Ackermann moet het afmaken voor BORA-hansgrohe:. 11 uur 40.Pascal Ackermann moet het afmaken voor BORA-hansgrohe:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379139305994604548 11:4011 uur 40.In 2011 won Mark Cavendish voor de 3e keer de Scheldeprijs. 11:39Deceuninck-Quick Step racet met Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish:. 11 uur 39.Deceuninck-Quick Step racet met Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379353650284400640 11:38Alpecin-Fenix brengt de snelle mannen Tim Merlier en Jasper Philipsen aan de start:. 11 uur 38.Alpecin-Fenix brengt de snelle mannen Tim Merlier en Jasper Philipsen aan de start:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379086069866622978 11:38De selectie van Lotto-Soudal (zonder Caleb Ewan, de winnaar van vorig jaar):. 11 uur 38.De selectie van Lotto-Soudal (zonder Caleb Ewan, de winnaar van vorig jaar):Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379351128278720517 11:3511 uur 35. Vorig jaar won Caleb Ewan in Schoten.Vorig jaar won Caleb Ewan in Schoten ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider14/10 13u32/>/>Schoten – Schoten173.3 kmEwanEwan

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement