Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Sam Bennett en Mark Cavendish samen in de Scheldeprijs

Sam Bennett en Mark Cavendish samen in de Scheldeprijs

Fase per fase 13:4013 uur 40.Scheldeprijs Onze weerman voorspelt sneeuw, hagel én waaiers in de Scheldeprijs 11:4211 uur 42. Sam Bennett, Mark Cavendish, Tim Merlier, … De 109e editie van de Scheldeprijs wordt er een met ronkende namen aan de start. Deceuninck-Quick-Step pakt uit met groenetruiwinnaar Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish (2007, 2008 en 2011). Alpecin-Fenix komt in Terneuzen met de snelste Belg aan de start: Tim Merlier. Hij kan rekenen op de steun van Jasper Philipsen, ook niet traag. Meer deelnemers: Pascal Ackermann (BORA-hansgrohe), Alexander Kristoff (UAE-Emirates), Elia Viviani (Cofidis) en Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka). .Sam Bennett, Mark Cavendish, Tim Merlier, …De 109e editie van de Scheldeprijs wordt er een met ronkende namen aan de start. Deceuninck-Quick-Step pakt uit met groenetruiwinnaar Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish (2007, 2008 en 2011).Alpecin-Fenix komt in Terneuzen met de snelste Belg aan de start: Tim Merlier. Hij kan rekenen op de steun van Jasper Philipsen, ook niet traag.Meer deelnemers: Pascal Ackermann (BORA-hansgrohe), Alexander Kristoff (UAE-Emirates), Elia Viviani (Cofidis) en Giacomo Nizzolo (Team Qhubeka). 11:41Alexander Kristoff is de kopman van Team Emirates:. 11 uur 41.Alexander Kristoff is de kopman van Team Emirates:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379344038160166912 11:40Pascal Ackermann moet het afmaken voor BORA-hansgrohe:. 11 uur 40.Pascal Ackermann moet het afmaken voor BORA-hansgrohe:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379139305994604548 11:4011 uur 40.In 2011 won Mark Cavendish voor de 3e keer de Scheldeprijs. 11:39Deceuninck-Quick Step racet met Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish:. 11 uur 39.Deceuninck-Quick Step racet met Sam Bennett en 3-voudig winnaar Mark Cavendish:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379353650284400640 11:38Alpecin-Fenix brengt de snelle mannen Tim Merlier en Jasper Philipsen aan de start:. 11 uur 38.Alpecin-Fenix brengt de snelle mannen Tim Merlier en Jasper Philipsen aan de start:Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379086069866622978 11:38De selectie van Lotto-Soudal (zonder Caleb Ewan, de winnaar van vorig jaar):. 11 uur 38.De selectie van Lotto-Soudal (zonder Caleb Ewan, de winnaar van vorig jaar):Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379351128278720517 11:3511 uur 35. Vorig jaar won Caleb Ewan in Schoten.Vorig jaar won Caleb Ewan in Schoten ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider14/10 13u32/>/>Schoten – Schoten173.3 kmEwanEwan

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement