Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Lommel ziet kansen op 1A krimpen na bezoekje aan Deinze

Lommel ziet kansen op 1A krimpen na bezoekje aan Deinze

ma 05 april 2021 22:01 Deinze Lommel SK einde2133' – Geel – Seth De Witte17' – Verv. Glenn Neven door Diego Rosa7' – Doelpunt – Jordan Attah Kadiri (0 – 1)90+3' – Geel – Diego Rosa71' – Verv. Jordan Attah Kadiri door Manfred Ugalde71' – Verv. Marlos Moreno door Christophe Kabongo71' – Verv. rafik belghali door Yannick Vandersmissen67' – Geel – Raphael Lecomte62' – Verv. Koki Saito door Ishak Talal Boussouf61' – Doelpunt – Mehdi Tarfi (2 – 1)60' – Verv. Flavien Le Postollec door Bafode Dansoko59' – Verv. Dylan de Belder door Lennart Mertens59' – Doelpunt – Lennart Mertens (1 – 1)1B Pro LeagueSpeeldag 2505-04-2021 20:007'Jordan Attah Kadiri0 – 159'Lennart Mertens1 – 161'Mehdi Tarfi2 – 1 Lommel heeft een barslechte zaak gedaan in de strijd om de tweede plek in 1B. Het had nochtans een snelle voorsprong beet in Deinze, maar ging na de rust tegen het canvas: 2-1. Doelpunten: 6′ Kadiri 0-1 60′ Tarfi 1-1 63′ Mertens 2-1 1A-hoop van Lommel krijgt een knauw De nederlaag van Seraing, de nummer 2, had Lommel hoop gegeven. Misschien konden de Limburgers nog aanspraak maken op het ticket voor de barrageduels tegen de voorlaatste uit 1A.   Maar dan was een zege in Deinze wel een belangrijke vereiste. Na 6 minuten had het de openingstreffer al op het scorebord staan: Saito zette voor, Kadiri werkte in doel.   Lommel zag de kloof met Seraing virtueel op 2 punten komen, maar vergat dat er nog een tweede helft moest worden gespeeld. Daarin sloeg Deinze in 3 minuten genadeloos toe: Tarfi en Mertens draaiden Lommel een loer. Fase per fase 90+3' tweede helfttweede helft, minuut 93 match afgelopen 90+3'Gele kaart voor Diego Rosa van Lommel SK tijdens tweede helft, minuut 93Diego RosaLommel SK 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Lommel SK, Manfred Ugalde erin, Jordan Attah Kadiri eruitwisselJordan Attah KadiriManfred UgaldeLommel SK 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Lommel SK, Christophe Kabongo erin, Marlos Moreno eruitwisselMarlos MorenoChristophe KabongoLommel SK 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Lommel SK, Yannick Vandersmissen erin, rafik belghali eruitwisselrafik belghaliYannick VandersmissenLommel SK 67'Gele kaart voor Raphael Lecomte van Deinze tijdens tweede helft, minuut 67Raphael LecomteDeinze 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij Lommel SK, Ishak Talal Boussouf erin, Koki Saito eruitwisselKoki SaitoIshak Talal BoussoufLommel SK 61'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 61 door Mehdi Tarfi van Deinze. 2, 1.goalDeinze Lommel SK einde21Mehdi TarfiDeinze 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Deinze, Bafode Dansoko erin, Flavien Le Postollec eruitwisselFlavien Le PostollecBafode DansokoDeinze 59'tweede helft, minuut 59. Vervanging bij Deinze, Lennart Mertens erin, Dylan de Belder eruitwisselDylan de BelderLennart MertensDeinze 59'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 59 door Lennart Mertens van Deinze. 1, 1.goalDeinze Lommel SK einde11Lennart MertensDeinze 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+5' eerste helfteerste helft, minuut 50 match afgelopen 33'Gele kaart voor Seth De Witte van Deinze tijdens eerste helft, minuut 33Seth De WitteDeinze 17'eerste helft, minuut 17. Vervanging bij Lommel SK, Diego Rosa erin, Glenn Neven eruitwisselGlenn NevenDiego RosaLommel SK 7'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 7 door Jordan Attah Kadiri van Lommel SK.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement