Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Guardiola op z’n hoede voor Haaland: “Zelfs een blinde ziet hoe goed hij is”

Guardiola op z’n hoede voor Haaland: “Zelfs een blinde ziet hoe goed hij is”

di 06 april 2021 09:40 Manchester City Borussia Dortmund 21u00terugwedstrijd 14/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd06-04-2021 21:00 Manchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League.  Fase per fase 19:59Onoverwinnelijk? Man City is na een sputterende start van het seizoen helemaal op toerental gekomen en kan nog vier prijzen winnen. Van hun laatste 27 matchen verloren de Cityzens er eentje, de rest wonnen ze. Ze kregen slechts 12 goals tegen en legden er zelf 69 in het mandje. . vooraf, 19 uur 59. Onoverwinnelijk?Man City is na een sputterende start van het seizoen helemaal op toerental gekomen en kan nog vier prijzen winnen. Van hun laatste 27 matchen verloren de Cityzens er eentje, de rest wonnen ze. Ze kregen slechts 12 goals tegen en legden er zelf 69 in het mandje. 19:48vooraf, 19 uur 48. Slechts één Belg. De Rode Duivels worden vanavond vertegenwoordigd door Kevin De Bruyne, die de aanvallende lijnen moet uitzetten bij Manchester City. Dortmund heeft nochtans drie landgenoten onder contract staan, maar Thomas Meunier en Thorgan Hazard zitten op de bank en Axel Witsel is al een tijdje out. .Slechts één BelgDe Rode Duivels worden vanavond vertegenwoordigd door Kevin De Bruyne, die de aanvallende lijnen moet uitzetten bij Manchester City. Dortmund heeft nochtans drie landgenoten onder contract staan, maar Thomas Meunier en Thorgan Hazard zitten op de bank en Axel Witsel is al een tijdje out. 19:47vooraf, 19 uur 47.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379489603325980674 19:46vooraf, 19 uur 46.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379490300696100868 09:38vooraf, 09 uur 38. Zelfs een blinde kan zien hoe goed hij is. Daar hoef je geen trainer voor te zijn. Manchester City-coach Pep Guardiola over Erling Haaland.Zelfs een blinde kan zien hoe goed hij is. Daar hoef je geen trainer voor te zijn.Manchester City-coach Pep Guardiola over Erling Haaland 09:35vooraf, 09 uur 35. Wordt Haaland de jongste met 20 doelpunten? Bij Dortmund kijken ze vanavond naar hun goalgetter Erling Haaland. De 20-jarige Noor kan de jongste speler worden met 20 doelpunten in de Champions League. Rondt Haaland vanavond de kaap tegen zijn toekomstige ploeg? City is een van de teams die in verband wordt gebracht met de aanvaller. .Wordt Haaland de jongste met 20 doelpunten?Bij Dortmund kijken ze vanavond naar hun goalgetter Erling Haaland. De 20-jarige Noor kan de jongste speler worden met 20 doelpunten in de Champions League.Rondt Haaland vanavond de kaap tegen zijn toekomstige ploeg? City is een van de teams die in verband wordt gebracht met de aanvaller. 09:34vooraf, 09 uur 34.Dortmund-aanvaller Erling Haaland bidt voor zijn 20e Champions League-doelpunt. 07:41vooraf, 07 uur 41.Champions League De Champions League is terug! “Dortmund maakt 0% kans tegen Manchester City”06-04-2021 06-04-2021. 14:18vooraf, 14 uur 18. Blessureleed bij de Duitsers.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement