Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Guardiola op z’n hoede voor Haaland: “Zelfs een blinde ziet hoe goed hij is”

Guardiola op z’n hoede voor Haaland: “Zelfs een blinde ziet hoe goed hij is”

di 06 april 2021 09:40 Manchester City Borussia Dortmund 21u00terugwedstrijd 14/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd06-04-2021 21:00 Manchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League.  Fase per fase 19:59Onoverwinnelijk? Man City is na een sputterende start van het seizoen helemaal op toerental gekomen en kan nog vier prijzen winnen. Van hun laatste 27 matchen verloren de Cityzens er eentje, de rest wonnen ze. Ze kregen slechts 12 goals tegen en legden er zelf 69 in het mandje. . vooraf, 19 uur 59. Onoverwinnelijk?Man City is na een sputterende start van het seizoen helemaal op toerental gekomen en kan nog vier prijzen winnen. Van hun laatste 27 matchen verloren de Cityzens er eentje, de rest wonnen ze. Ze kregen slechts 12 goals tegen en legden er zelf 69 in het mandje. 19:48vooraf, 19 uur 48. Slechts één Belg. De Rode Duivels worden vanavond vertegenwoordigd door Kevin De Bruyne, die de aanvallende lijnen moet uitzetten bij Manchester City. Dortmund heeft nochtans drie landgenoten onder contract staan, maar Thomas Meunier en Thorgan Hazard zitten op de bank en Axel Witsel is al een tijdje out. .Slechts één BelgDe Rode Duivels worden vanavond vertegenwoordigd door Kevin De Bruyne, die de aanvallende lijnen moet uitzetten bij Manchester City. Dortmund heeft nochtans drie landgenoten onder contract staan, maar Thomas Meunier en Thorgan Hazard zitten op de bank en Axel Witsel is al een tijdje out. 19:47vooraf, 19 uur 47.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379489603325980674 19:46vooraf, 19 uur 46.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379490300696100868 09:38vooraf, 09 uur 38. Zelfs een blinde kan zien hoe goed hij is. Daar hoef je geen trainer voor te zijn. Manchester City-coach Pep Guardiola over Erling Haaland.Zelfs een blinde kan zien hoe goed hij is. Daar hoef je geen trainer voor te zijn.Manchester City-coach Pep Guardiola over Erling Haaland 09:35vooraf, 09 uur 35. Wordt Haaland de jongste met 20 doelpunten? Bij Dortmund kijken ze vanavond naar hun goalgetter Erling Haaland. De 20-jarige Noor kan de jongste speler worden met 20 doelpunten in de Champions League. Rondt Haaland vanavond de kaap tegen zijn toekomstige ploeg? City is een van de teams die in verband wordt gebracht met de aanvaller. .Wordt Haaland de jongste met 20 doelpunten?Bij Dortmund kijken ze vanavond naar hun goalgetter Erling Haaland. De 20-jarige Noor kan de jongste speler worden met 20 doelpunten in de Champions League.Rondt Haaland vanavond de kaap tegen zijn toekomstige ploeg? City is een van de teams die in verband wordt gebracht met de aanvaller. 09:34vooraf, 09 uur 34.Dortmund-aanvaller Erling Haaland bidt voor zijn 20e Champions League-doelpunt. 07:41vooraf, 07 uur 41.Champions League De Champions League is terug! “Dortmund maakt 0% kans tegen Manchester City”06-04-2021 06-04-2021. 14:18vooraf, 14 uur 18. Blessureleed bij de Duitsers.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement