Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Aderlating voor Real: ook Varane ontbreekt tegen Liverpool door coronabesmetting

Aderlating voor Real: ook Varane ontbreekt tegen Liverpool door coronabesmetting

di 06 april 2021 14:27 Real Madrid Liverpool 21u00terugwedstrijd 14/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd06-04-2021 21:00 Real Madrid neemt het dinsdagavond in de kwartfinales thuis op tegen Liverpool. De Spanjaarden kunnen nog geen beroep doen op Eden Hazard, ook Raphaël Varane is out met een coronabesmetting. Fase per fase 14:59vooraf, 14 uur 59.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379402921297711104 14:30vooraf, 14 uur 30. Ook Varane mist de wedstrijd tegen Liverpool. Nog meer problemen voor Real Madrid in aanloop naar het duel tegen Liverpool: De Koninklijke moet nu ook Raphaël Varane missen door een coronabesmetting. De Franse centrale verdediger, niet aan zijn beste seizoen bezig, is naast Sergio Ramos de tweede steunpilaar in de Spaanse verdediging die uitvalt.  Wellicht komt de Clasico van zaterdag tegen Barcelona ook nog te vroeg voor Varane. .Ook Varane mist de wedstrijd tegen LiverpoolNog meer problemen voor Real Madrid in aanloop naar het duel tegen Liverpool: De Koninklijke moet nu ook Raphaël Varane missen door een coronabesmetting.De Franse centrale verdediger, niet aan zijn beste seizoen bezig, is naast Sergio Ramos de tweede steunpilaar in de Spaanse verdediging die uitvalt. Wellicht komt de Clasico van zaterdag tegen Barcelona ook nog te vroeg voor Varane. 14:26vooraf, 14 uur 26.Champions League “De oude garde van Real Madrid heeft misschien nog zin in een laatste truc op het hoogste niveau”06-04-2021 06-04-2021. 15:34vooraf, 15 uur 34.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379056234289106946 15:33vooraf, 15 uur 33.Primera División Hazard hervat groepstraining bij Real, Zidane: “We gaan niets forceren” 15:32vooraf, 15 uur 32.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379054243190038535 15:30vooraf, 15 uur 30. Eden is er dinsdag nog niet bij. Het belangrijkste is dat hij volledig hersteld is en zichzelf goed voelt. We nemen nooit risico's met spelers. Als de speler fit is, dan wil ik hem in mijn selectie. We zien het stap voor stap, we zien wel wanneer Eden klaar is om matchen te spelen. Real-coach Zidane.Eden is er dinsdag nog niet bij. Het belangrijkste is dat hij volledig hersteld is en zichzelf goed voelt. We nemen nooit risico’s met spelers. Als de speler fit is, dan wil ik hem in mijn selectie. We zien het stap voor stap, we zien wel wanneer Eden klaar is om matchen te spelen.Real-coach Zidane 15:29vooraf, 15 uur 29. Hazard nog niet wedstrijdfit. Real Madrid neemt het dinsdagavond in de kwartfinales thuis op tegen Liverpool. De Spanjaarden kunnen nog geen beroep doen op Eden Hazard. Onze landgenoot trainde vandaag wel weer mee met de groep, maar het is nog te vroeg om in een wedstrijd zijn comeback te maken. .Hazard nog niet wedstrijdfitReal Madrid neemt het dinsdagavond in de kwartfinales thuis op tegen Liverpool.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement