Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Hazard traint wel weer mee, maar speelt nog niet tegen Liverpool

Hazard traint wel weer mee, maar speelt nog niet tegen Liverpool

ma 05 april 2021 15:34 Real Madrid Liverpool 06/04 21u00terugwedstrijd 14/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd06-04-2021 21:00 Real Madrid neemt het dinsdagavond in de kwartfinales thuis op tegen Liverpool. De Spanjaarden kunnen nog geen beroep doen op Eden Hazard. Fase per fase 15:34vooraf, 15 uur 34.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379056234289106946 15:33vooraf, 15 uur 33.Primera División Hazard hervat groepstraining bij Real, Zidane: “We gaan niets forceren” 15:32vooraf, 15 uur 32.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379054243190038535 15:30vooraf, 15 uur 30. Eden is er dinsdag nog niet bij. Het belangrijkste is dat hij volledig hersteld is en zichzelf goed voelt. We nemen nooit risico's met spelers. Als de speler fit is, dan wil ik hem in mijn selectie. We zien het stap voor stap, we zien wel wanneer Eden klaar is om matchen te spelen. Real-coach Zidane.Eden is er dinsdag nog niet bij. Het belangrijkste is dat hij volledig hersteld is en zichzelf goed voelt. We nemen nooit risico’s met spelers. Als de speler fit is, dan wil ik hem in mijn selectie. We zien het stap voor stap, we zien wel wanneer Eden klaar is om matchen te spelen.Real-coach Zidane 15:29vooraf, 15 uur 29. Hazard nog niet wedstrijdfit. Real Madrid neemt het dinsdagavond in de kwartfinales thuis op tegen Liverpool. De Spanjaarden kunnen nog geen beroep doen op Eden Hazard. Onze landgenoot trainde vandaag wel weer mee met de groep, maar het is nog te vroeg om in een wedstrijd zijn comeback te maken. .Hazard nog niet wedstrijdfitReal Madrid neemt het dinsdagavond in de kwartfinales thuis op tegen Liverpool. De Spanjaarden kunnen nog geen beroep doen op Eden Hazard. Onze landgenoot trainde vandaag wel weer mee met de groep, maar het is nog te vroeg om in een wedstrijd zijn comeback te maken.15:29 – VoorafVooraf, 15 uur 29 Opstelling Real Madrid. Thibaut Courtois, Lucas Vázquez, Raphaël Varane, Nacho, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Marco Asensio, Karim Benzema, Vinícius JúniorOpstelling Real MadridThibaut Courtois, Lucas Vázquez, Raphaël Varane, Nacho, Ferland Mendy, Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos, Marco Asensio, Karim Benzema, Vinícius Júnior Opstelling Liverpool. Alisson, Trent Alexander-Arnold, Nathaniel Phillips, Ozan Kabak, Andrew Robertson, Thiago, Fabinho, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio ManéOpstelling LiverpoolAlisson, Trent Alexander-Arnold, Nathaniel Phillips, Ozan Kabak, Andrew Robertson, Thiago, Fabinho, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement