Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Engelsman Jadon Sancho is nog niet klaar voor een duel met Man.City

Engelsman Jadon Sancho is nog niet klaar voor een duel met Man.City

ma 05 april 2021 14:14 Manchester City Borussia Dortmund 06/04 21u00terugwedstrijd 14/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd06-04-2021 21:00 Manchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League.  Fase per fase 14:18vooraf, 14 uur 18. Blessureleed bij de Duitsers. Voor youngster Youssoufa Moukoko is het seizoen zelfs helemaal afgelopen. De 16-jarige Moukoko liep met de Duitse U21 op het EK voor beloften in Hongarije een blessure aan zijn ligamenten op en komt dit seizoen niet meer in actie. Bij de Borussen zijn Rode Duivel Axel Witsel en Dan-Axel Zagadou al langer out met zware letsels. .Blessureleed bij de DuitsersVoor youngster Youssoufa Moukoko is het seizoen zelfs helemaal afgelopen. De 16-jarige Moukoko liep met de Duitse U21 op het EK voor beloften in Hongarije een blessure aan zijn ligamenten op en komt dit seizoen niet meer in actie. Bij de Borussen zijn Rode Duivel Axel Witsel en Dan-Axel Zagadou al langer out met zware letsels. 14:18vooraf, 14 uur 18. Zonder Sancho. Dortmund kan in Manchester nog altijd geen beroep doen op Jadon Sancho. De Engelse international miste de voorbije wedstrijden al met een spierblessure en zit niet in de selectie voor de clash met de Citizens. .Zonder SanchoDortmund kan in Manchester nog altijd geen beroep doen op Jadon Sancho. De Engelse international miste de voorbije wedstrijden al met een spierblessure en zit niet in de selectie voor de clash met de Citizens. 14:17vooraf, 14 uur 17.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379008490602164225 14:14vooraf, 14 uur 14. De Bruyne vs Hazard en Meunier. Manchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League. Het wordt ook een duel der Belgen met Kevin De Bruyne enerzijds en Thomas Meunier en Thorgan Hazard anderzijds. De partij begint om 21u en is met live-tekstupdates te volgen in dit artikel. .De Bruyne vs Hazard en MeunierManchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League. Het wordt ook een duel der Belgen met Kevin De Bruyne enerzijds en Thomas Meunier en Thorgan Hazard anderzijds. De partij begint om 21u en is met live-tekstupdates te volgen in dit artikel.14:14 – VoorafVooraf, 14 uur 14 Opstelling Manchester City. Ederson, João Cancelo, John Stones, Rúben Dias, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Phil FodenOpstelling Manchester CityEderson, João Cancelo, John Stones, Rúben Dias, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Phil Foden Opstelling Borussia Dortmund. Marwin Hitz, Emre Can, Manuel Akanji, Mats Hummels, Raphaël Guerreiro, Jude Bellingham, Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Erling Haaland, Marco ReusOpstelling Borussia DortmundMarwin Hitz, Emre Can, Manuel Akanji, Mats Hummels, Raphaël Guerreiro, Jude Bellingham, Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Erling Haaland, Marco Reus – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement