Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Engelsman Jadon Sancho is nog niet klaar voor een duel met Man.City

Engelsman Jadon Sancho is nog niet klaar voor een duel met Man.City

ma 05 april 2021 14:14 Manchester City Borussia Dortmund 06/04 21u00terugwedstrijd 14/04UEFA Champions Leagueheenwedstrijd06-04-2021 21:00 Manchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League.  Fase per fase 14:18vooraf, 14 uur 18. Blessureleed bij de Duitsers. Voor youngster Youssoufa Moukoko is het seizoen zelfs helemaal afgelopen. De 16-jarige Moukoko liep met de Duitse U21 op het EK voor beloften in Hongarije een blessure aan zijn ligamenten op en komt dit seizoen niet meer in actie. Bij de Borussen zijn Rode Duivel Axel Witsel en Dan-Axel Zagadou al langer out met zware letsels. .Blessureleed bij de DuitsersVoor youngster Youssoufa Moukoko is het seizoen zelfs helemaal afgelopen. De 16-jarige Moukoko liep met de Duitse U21 op het EK voor beloften in Hongarije een blessure aan zijn ligamenten op en komt dit seizoen niet meer in actie. Bij de Borussen zijn Rode Duivel Axel Witsel en Dan-Axel Zagadou al langer out met zware letsels. 14:18vooraf, 14 uur 18. Zonder Sancho. Dortmund kan in Manchester nog altijd geen beroep doen op Jadon Sancho. De Engelse international miste de voorbije wedstrijden al met een spierblessure en zit niet in de selectie voor de clash met de Citizens. .Zonder SanchoDortmund kan in Manchester nog altijd geen beroep doen op Jadon Sancho. De Engelse international miste de voorbije wedstrijden al met een spierblessure en zit niet in de selectie voor de clash met de Citizens. 14:17vooraf, 14 uur 17.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1379008490602164225 14:14vooraf, 14 uur 14. De Bruyne vs Hazard en Meunier. Manchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League. Het wordt ook een duel der Belgen met Kevin De Bruyne enerzijds en Thomas Meunier en Thorgan Hazard anderzijds. De partij begint om 21u en is met live-tekstupdates te volgen in dit artikel. .De Bruyne vs Hazard en MeunierManchester City en Dortmund bekampen elkaar dinsdagavond in hun heenwedstrijd van de kwartfinales in de Champions League. Het wordt ook een duel der Belgen met Kevin De Bruyne enerzijds en Thomas Meunier en Thorgan Hazard anderzijds. De partij begint om 21u en is met live-tekstupdates te volgen in dit artikel.14:14 – VoorafVooraf, 14 uur 14 Opstelling Manchester City. Ederson, João Cancelo, John Stones, Rúben Dias, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Phil FodenOpstelling Manchester CityEderson, João Cancelo, John Stones, Rúben Dias, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Phil Foden Opstelling Borussia Dortmund. Marwin Hitz, Emre Can, Manuel Akanji, Mats Hummels, Raphaël Guerreiro, Jude Bellingham, Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Erling Haaland, Marco ReusOpstelling Borussia DortmundMarwin Hitz, Emre Can, Manuel Akanji, Mats Hummels, Raphaël Guerreiro, Jude Bellingham, Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Erling Haaland, Marco Reus – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement