Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Waasland-Beveren volgt Charleroi-Moeskroen met veel aandacht

Waasland-Beveren volgt Charleroi-Moeskroen met veel aandacht

zo 04 april 2021 16:10 Charleroi Excel Moeskroen 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 3204-04-2021 20:45 Een Waals duel tussen Charleroi en Moeskroen sluit de zondag-speeldag van ronde 32 af. Charleroi vecht voor een plaatsje in PO 2, Moeskroen is in een zware strijd verwikkeld tegen degradatie naar 1B. Fase per fase 19:56vooraf, 19 uur 56. Opstellingen. Bij Charleroi kiest coach Belhocine drie weken na de onverhoopte draw tegen Club Brugge voor een merkelijk offensievere opstelling. Vranjes, Ilaimaharitra en Van Cleemput verliezen hun plaats aan Botaka, Morioka en Gholizadeh. Moeskroen doet het met vier wijzigingen in vergelijking met de vorige speeldag. Coach Simao brengt Quirynen en het Kameroense duo Onana-Olinga in de ploeg. Harbaoui krijgt na zeven invalbeurten zijn eerste basisplek en moet maar eens gaan scoren. .OpstellingenBij Charleroi kiest coach Belhocine drie weken na de onverhoopte draw tegen Club Brugge voor een merkelijk offensievere opstelling. Vranjes, Ilaimaharitra en Van Cleemput verliezen hun plaats aan Botaka, Morioka en Gholizadeh.Moeskroen doet het met vier wijzigingen in vergelijking met de vorige speeldag. Coach Simao brengt Quirynen en het Kameroense duo Onana-Olinga in de ploeg. Harbaoui krijgt na zeven invalbeurten zijn eerste basisplek en moet maar eens gaan scoren. 19:55vooraf, 19 uur 55.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378767401479778306 19:36vooraf, 19 uur 36. De geschiedenis is duidelijk in het nadeel van Moeskroen, dat zijn zes wedstrijden op het veld van Charleroi allemaal verloor. De laatste twee onderlinge confrontaties vonden echter plaats in de thuisbasis van l'Excel en eindigden allebei op een billijke 1-1. .De geschiedenis is duidelijk in het nadeel van Moeskroen, dat zijn zes wedstrijden op het veld van Charleroi allemaal verloor. De laatste twee onderlinge confrontaties vonden echter plaats in de thuisbasis van l’Excel en eindigden allebei op een billijke 1-1. 19:33Opwarmen met wat archiefbeelden. vooraf, 19 uur 33.Opwarmen met wat archiefbeelden.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378633439629385731 16:14vooraf, 16 uur 14.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378603245208100868 16:11vooraf, 16 uur 11. Waasland-Beveren volgt Moeskroen met aandacht. Een Waals duel tussen Charleroi en Moeskroen sluit de zondag-speeldag van ronde 32 af. Charleroi vecht voor een plaatsje in PO 2, Moeskroen is in een zware strijd verwikkeld tegen degradatie naar 1B. Na de zege van Cercle tegen Beerschot staat Moeskroen op één na laatste, met 2 punten voorsprong op rode lantaarn Waasland-Beveren. .Waasland-Beveren volgt Moeskroen met aandachtEen Waals duel tussen Charleroi en Moeskroen sluit de zondag-speeldag van ronde 32 af. Charleroi vecht voor een plaatsje in PO 2, Moeskroen is in een zware strijd verwikkeld tegen degradatie naar 1B. Na de zege van Cercle tegen Beerschot staat Moeskroen op één na laatste, met 2 punten voorsprong op rode lantaarn Waasland-Beveren.16:11 – VoorafVooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement