Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Waasland-Beveren volgt Charleroi-Moeskroen met veel aandacht

Waasland-Beveren volgt Charleroi-Moeskroen met veel aandacht

zo 04 april 2021 16:10 Charleroi Excel Moeskroen 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 3204-04-2021 20:45 Een Waals duel tussen Charleroi en Moeskroen sluit de zondag-speeldag van ronde 32 af. Charleroi vecht voor een plaatsje in PO 2, Moeskroen is in een zware strijd verwikkeld tegen degradatie naar 1B. Fase per fase 19:56vooraf, 19 uur 56. Opstellingen. Bij Charleroi kiest coach Belhocine drie weken na de onverhoopte draw tegen Club Brugge voor een merkelijk offensievere opstelling. Vranjes, Ilaimaharitra en Van Cleemput verliezen hun plaats aan Botaka, Morioka en Gholizadeh. Moeskroen doet het met vier wijzigingen in vergelijking met de vorige speeldag. Coach Simao brengt Quirynen en het Kameroense duo Onana-Olinga in de ploeg. Harbaoui krijgt na zeven invalbeurten zijn eerste basisplek en moet maar eens gaan scoren. .OpstellingenBij Charleroi kiest coach Belhocine drie weken na de onverhoopte draw tegen Club Brugge voor een merkelijk offensievere opstelling. Vranjes, Ilaimaharitra en Van Cleemput verliezen hun plaats aan Botaka, Morioka en Gholizadeh.Moeskroen doet het met vier wijzigingen in vergelijking met de vorige speeldag. Coach Simao brengt Quirynen en het Kameroense duo Onana-Olinga in de ploeg. Harbaoui krijgt na zeven invalbeurten zijn eerste basisplek en moet maar eens gaan scoren. 19:55vooraf, 19 uur 55.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378767401479778306 19:36vooraf, 19 uur 36. De geschiedenis is duidelijk in het nadeel van Moeskroen, dat zijn zes wedstrijden op het veld van Charleroi allemaal verloor. De laatste twee onderlinge confrontaties vonden echter plaats in de thuisbasis van l'Excel en eindigden allebei op een billijke 1-1. .De geschiedenis is duidelijk in het nadeel van Moeskroen, dat zijn zes wedstrijden op het veld van Charleroi allemaal verloor. De laatste twee onderlinge confrontaties vonden echter plaats in de thuisbasis van l’Excel en eindigden allebei op een billijke 1-1. 19:33Opwarmen met wat archiefbeelden. vooraf, 19 uur 33.Opwarmen met wat archiefbeelden.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378633439629385731 16:14vooraf, 16 uur 14.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378603245208100868 16:11vooraf, 16 uur 11. Waasland-Beveren volgt Moeskroen met aandacht. Een Waals duel tussen Charleroi en Moeskroen sluit de zondag-speeldag van ronde 32 af. Charleroi vecht voor een plaatsje in PO 2, Moeskroen is in een zware strijd verwikkeld tegen degradatie naar 1B. Na de zege van Cercle tegen Beerschot staat Moeskroen op één na laatste, met 2 punten voorsprong op rode lantaarn Waasland-Beveren. .Waasland-Beveren volgt Moeskroen met aandachtEen Waals duel tussen Charleroi en Moeskroen sluit de zondag-speeldag van ronde 32 af. Charleroi vecht voor een plaatsje in PO 2, Moeskroen is in een zware strijd verwikkeld tegen degradatie naar 1B. Na de zege van Cercle tegen Beerschot staat Moeskroen op één na laatste, met 2 punten voorsprong op rode lantaarn Waasland-Beveren.16:11 – VoorafVooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement