Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Ronde van Vlaanderen: Van Lerberghe is de vervanger van Stybar

Ronde van Vlaanderen: Van Lerberghe is de vervanger van Stybar

Fase per fase 13:3313 uur 33. Ook organisatie roept nog eens op om thuis te blijven.Ook organisatie roept nog eens op om thuis te blijven 13:3313 uur 33. Burgemeester Oudenaarde wil geen fans zien tijdens de Ronde van Vlaanderen.Burgemeester Oudenaarde wil geen fans zien tijdens de Ronde van Vlaanderen 12:07Het zevental van Elegant-Quick Step: Alaphilippe, Asgreen, Ballerini, Declercq, Lampaert, Sénéchal en Van Lerberghe. 12 uur 07.Het zevental van Elegant-Quick Step: Alaphilippe, Asgreen, Ballerini, Declercq, Lampaert, Sénéchal en Van Lerberghe.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/137828725307677491203-04-2021 03-04-2021. 15:5915 uur 59. In de E3 was het geen zaak van welke kaart Oliver en ik speelden, maar het belangrijkste was reageren. Je weet dat als je met twee voorin zit, dat je niemand mag laten wegrijden. Die boodschap is aangekomen. Daar hebben we over gepraat en we zijn er wijs genoeg voor. Greg Van Avermaet.In de E3 was het geen zaak van welke kaart Oliver en ik speelden, maar het belangrijkste was reageren. Je weet dat als je met twee voorin zit, dat je niemand mag laten wegrijden. Die boodschap is aangekomen. Daar hebben we over gepraat en we zijn er wijs genoeg voor.Greg Van Avermaet 15:5615 uur 56. Ik denk dat Van der Poel heel snel kan herstellen. Dat heb ik ook al in de cross gezien. Het is ook niet de eerste keer dat hij er van tussen wordt gereden, dus ook mentaal kan hij dat wel aan. Misschien voelt hij zich nu niet 100 procent, maar dat is misschien gewoon een mindere dag. Hij staat nog altijd in mijn top 3. Alaphilippe is een groter vraagstuk. Greg Van Avermaet.Ik denk dat Van der Poel heel snel kan herstellen. Dat heb ik ook al in de cross gezien. Het is ook niet de eerste keer dat hij er van tussen wordt gereden, dus ook mentaal kan hij dat wel aan. Misschien voelt hij zich nu niet 100 procent, maar dat is misschien gewoon een mindere dag. Hij staat nog altijd in mijn top 3. Alaphilippe is een groter vraagstuk.Greg Van Avermaet 15:5315 uur 53. Stybar rijdt niet? Dat is het eerste dat ik daarvan hoor. Dat is heel spijtig voor hem. Hij was een van de favorieten voor mij. Geen topfavoriet, maar een outsider. Hij reed heel sterk. Ik wens hem het beste. Greg van Avermaet.Stybar rijdt niet? Dat is het eerste dat ik daarvan hoor. Dat is heel spijtig voor hem. Hij was een van de favorieten voor mij. Geen topfavoriet, maar een outsider. Hij reed heel sterk. Ik wens hem het beste.Greg van Avermaet 15:3115 uur 31. Het is moeilijk te zeggen waar ik zit in mijn vormcurve. Ik heb sinds Parijs-Nice wat last van mijn sinussen en bronchitis. Woensdag kwamen daar dan pollen bij. Ik heb vandaag (vrijdag) mijn laatste antibiotica genomen in de hoop dat het zondag voorbij is. Oliver Naesen.Het is moeilijk te zeggen waar ik zit in mijn vormcurve. Ik heb sinds Parijs-Nice wat last van mijn sinussen en bronchitis. Woensdag kwamen daar dan pollen bij. Ik heb vandaag (vrijdag) mijn laatste antibiotica genomen in de hoop dat het zondag voorbij is.Oliver Naesen 13:4913 uur 49.Ronde van Vlaanderen Frank Deboosere: “Weer zal niet bepalend zijn voor Van Aert om te winnen” 11:4111 uur 41. Bettiol lijkt hersteld van verkoudheid. Albert Bettiol, winnaar in 2019, sukkelde de afgelopen dagen met een verkoudheid. De 28-jarige Italiaan gaf op in Gent-Wevelgem en liet verstek gaan voor Dwars door Vlaanderen. Bettiol verkende vandaag de cruciale punten in de Ronde en gaf daarbij een goede indruk. Hij lijkt dus hersteld van zijn verkoudheid. Bij EF Education-Nippo verschijnen ook nog Sebastian Langeveld, Jens Keukeleire, Stefan Bissegger, Michael Valgren Hundahl, Jonas Rutsch en Tom Scully aan de start van Vlaanderens Mooiste. .Bettiol lijkt hersteld van verkoudheidAlbert Bettiol, winnaar in 2019, sukkelde de afgelopen dagen met een verkoudheid. De 28-jarige Italiaan gaf op in Gent-Wevelgem en liet verstek gaan voor Dwars door Vlaanderen.Bettiol verkende vandaag de cruciale punten in de Ronde en gaf daarbij een goede indruk. Hij lijkt dus hersteld van zijn verkoudheid.Bij EF Education-Nippo verschijnen ook nog Sebastian Langeveld, Jens Keukeleire, Stefan Bissegger, Michael Valgren Hundahl, Jonas Rutsch en Tom Scully aan de start van Vlaanderens Mooiste. 11:3711 uur 37. Ik voel me elke koers beter en beter worden. Na Gent-Wevelgem deed ik het wat rustiger aan en nu bouw ik op naar wat komt zondag. Michael Matthews.Ik voel me elke koers beter en beter worden. Na Gent-Wevelgem deed ik het wat rustiger aan en nu bouw ik op naar wat komt zondag.Michael Matthews 11:2711 uur 27. Matthews is kopman binnen Team BikeExchange. Michael Matthews gaat zondag samen met zijn team Team BikeExchange op jacht naar een zege in de Ronde van Vlaanderen, het enige monument dat nog niet op de zegelijst staat van het Australische team. Matthews krijgt Luke Durbridge en Luka Mezgec met zich mee. Daarnaast maken ook Jack Bauer, Amund Gröndahl Jansen, Rob Stannard en Alex Edmondson deel uit van het team. .Matthews is kopman binnen Team BikeExchangeMichael Matthews gaat zondag samen met zijn team Team BikeExchange op jacht naar een zege in de Ronde van Vlaanderen, het enige monument dat nog niet op de zegelijst staat van het Australische team.Matthews krijgt Luke Durbridge en Luka Mezgec met zich mee. Daarnaast maken ook Jack Bauer, Amund Gröndahl Jansen, Rob Stannard en Alex Edmondson deel uit van het team. 11:1911 uur 19.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1377899867964592128 11:1411 uur 14. Titelverdediger Mathieu van der Poel en zijn kompanen. Mathieu van der Poel jaagt op de dubbel in de Ronde. De Nederlandse kampioen kent zijn 6 metgezellen voor zondag: Belgisch kampioen Dries De Bondt, Otto Vergaerde, Jonas Rickaert, man in vorm Gianni Vermeersch, de Zwitser Silvan Dillier en de Nederlander Oscar Riesebeek. Nu Parijs-Roubaix niet gereden wordt op 11 april, pakt Van der Poel er de Amstel (18 april) niet bij zoals Wout van Aert wel doet. De Nederlander, die de thuiskoers in 2019 won, wil zijn rustpauze in de overstap naar het mountainbike respecteren. Opgelet: het is van Fabian Cancellara geleden (in 2013-2014) dat iemand 2 jaar na elkaar de Ronde kon winnen. .Titelverdediger Mathieu van der Poel en zijn kompanenMathieu van der Poel jaagt op de dubbel in de Ronde. De Nederlandse kampioen kent zijn 6 metgezellen voor zondag: Belgisch kampioen Dries De Bondt, Otto Vergaerde, Jonas Rickaert, man in vorm Gianni Vermeersch, de Zwitser Silvan Dillier en de Nederlander Oscar Riesebeek.Nu Parijs-Roubaix niet gereden wordt op 11 april, pakt Van der Poel er de Amstel (18 april) niet bij zoals Wout van Aert wel doet. De Nederlander, die de thuiskoers in 2019 won, wil zijn rustpauze in de overstap naar het mountainbike respecteren.Opgelet: het is van Fabian Cancellara geleden (in 2013-2014) dat iemand 2 jaar na elkaar de Ronde kon winnen. 11:1411 uur 14.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1377887519140888577 09:2009 uur 20.Ronde van Vlaanderen Uw gids voor de Ronde van Vlaanderen: parcours, livestream, deelnemers02-04-2021 02-04-2021. 20:2820 uur 28. “Wij zijn de meest cruciale punten van het parcours gaan verkennen en maalden toch zo'n 70 kilometer af. Sagan kon zo zijn geheugen opfrissen. Parcourskennis is heel belangrijk in een Ronde van Vlaanderen. Wie exact van het team zal rijden, dat wordt pas later vrijgegeven. Jean-Pierre Heynderickx, sportdirecteur Bora-Hansgrohe.”Wij zijn de meest cruciale punten van het parcours gaan verkennen en maalden toch zo’n 70 kilometer af. Sagan kon zo zijn geheugen opfrissen. Parcourskennis is heel belangrijk in een Ronde van Vlaanderen. Wie exact van het team zal rijden, dat wordt pas later vrijgegeven.Jean-Pierre Heynderickx, sportdirecteur Bora-Hansgrohe 14:0014 uur .Daar is Peter Sagan (l), de winnaar van 5 jaar geleden. 13:05BORA komt trainen met kopman Peter Sagan. De oud-winnaar is al gespot op de Kwaremont. 13 uur 05.BORA komt trainen met kopman Peter Sagan. De oud-winnaar is al gespot op de Kwaremont.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1377566174775508993 12:3112 uur 31.Ronde van Vlaanderen Wout van Aert verkent de Ronde met luitenants Roosen en Van Hooydonck 12:1512 uur 15. Van Aert verkent met Roosen en Van Hooydonck. Wout van Aert warmt zich vandaag op het parcours van de Ronde op. Dat doet hij in een trio: ook Jumbo-ploegmaats Timo Roosen en Nathan Van Hooydonck zijn van de partij. Die laatste bewees hem vorige zondag een grote dienst in Gent-Wevelgem. Kan de neef van tweevoudig Ronde-winnaar Edwig Van Hooydonck zich zondag nog een keer dubbelplooien? .Van Aert verkent met Roosen en Van HooydonckWout van Aert warmt zich vandaag op het parcours van de Ronde op. Dat doet hij in een trio: ook Jumbo-ploegmaats Timo Roosen en Nathan Van Hooydonck zijn van de partij.Die laatste bewees hem vorige zondag een grote dienst in Gent-Wevelgem. Kan de neef van tweevoudig Ronde-winnaar Edwig Van Hooydonck zich zondag nog een keer dubbelplooien?alles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement