Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Lotte Kopecky blaakt van vertrouwen: “Ik wil de Ronde van Vlaanderen winnen”

Lotte Kopecky blaakt van vertrouwen: “Ik wil de Ronde van Vlaanderen winnen”

Fase per fase 16:4516 uur 45. Ik denk dat het wel interessant gaat worden om te bepalen met welke tactiek we de sterke blokken kunnen isoleren. Een finale zoals in de Strade Bianche, waar je als eenling tegen een overtal op moet boksen, willen we voorkomen. Annemiek van Vleuten.Ik denk dat het wel interessant gaat worden om te bepalen met welke tactiek we de sterke blokken kunnen isoleren. Een finale zoals in de Strade Bianche, waar je als eenling tegen een overtal op moet boksen, willen we voorkomenAnnemiek van Vleuten 16:4116 uur 41. Van Vleuten tankte vertrouwen in Dwars door Vlaanderen. Annemiek van Vleuten waarschuwde de concurrentie voor de Ronde van Vlaanderen alvast met de overwinning in Dwars door Vlaanderen. “Ik heb zelfvertrouwen getankt”, zegt ze. “Hopelijk zetten we deze flow op zondag door.” “Ik ben tevreden als ik er weer tegenaan ga met een slim tactisch plan en als we in ieder geval de finale weten te kleuren. Dat is iets wat we zelf in de hand hebben.” .Van Vleuten tankte vertrouwen in Dwars door VlaanderenAnnemiek van Vleuten waarschuwde de concurrentie voor de Ronde van Vlaanderen alvast met de overwinning in Dwars door Vlaanderen. “Ik heb zelfvertrouwen getankt”, zegt ze. “Hopelijk zetten we deze flow op zondag door.””Ik ben tevreden als ik er weer tegenaan ga met een slim tactisch plan en als we in ieder geval de finale weten te kleuren. Dat is iets wat we zelf in de hand hebben.” 16:4016 uur 40.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378356051632865284 16:2516 uur 25.Ronde van Vlaanderen vrouwen “De sterren staan gunstig voor Lotte Kopecky in de Ronde van Vlaanderen” 16:2416 uur 24. Lotte Kopecky: “Ik voel me goed”. Lotte Kopecky werd vorig jaar 3e in Oudenaarde. Dit jaar is ze een van de topfavorietes. “Ik denk dat ik klaar ben om die rol op mij te nemen”, vertrouwde ze onze reporter vandaag toe. “Ik voel me goed en de ploeg is in orde. Ik hoop dat zondag alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik wil die koers echt winnen.” .Lotte Kopecky: “Ik voel me goed”Lotte Kopecky werd vorig jaar 3e in Oudenaarde. Dit jaar is ze een van de topfavorietes. “Ik denk dat ik klaar ben om die rol op mij te nemen”, vertrouwde ze onze reporter vandaag toe.”Ik voel me goed en de ploeg is in orde. Ik hoop dat zondag alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik wil die koers echt winnen.” 16:2316 uur 23. Het is logisch dat Lotte een van de favorieten is als je kijkt naar de voorbije koersen en de uitslag van vorig jaar. Dat moet ze zelf ook beseffen. Ik denk dat ze sterk genoeg is om mee te gaan met alle favorieten. Lars Boom (ploegleider Lotte Kopecky).Het is logisch dat Lotte een van de favorieten is als je kijkt naar de voorbije koersen en de uitslag van vorig jaar. Dat moet ze zelf ook beseffen. Ik denk dat ze sterk genoeg is om mee te gaan met alle favorieten.Lars Boom (ploegleider Lotte Kopecky) 16:2316 uur 23.Ronde van Vlaanderen Uw gids voor de Ronde van Vlaanderen: parcours, livestream, deelnemers03-04-2021 03-04-2021. 20:2820 uur 28. 2020: Chantal van den Broek-Blaak is sterk en slim. Vorig jaar was Chantal van den Broek-Blaak de beste in de Ronde van Vlaanderen. De Nederlandse ging aan op de Oude Kwaremont en kon in de achtergrond rekenen op het afstopwerk van Anna van der Breggen. Lotte Kopecky sprintte naar de 3e plaats. .2020: Chantal van den Broek-Blaak is sterk en slimVorig jaar was Chantal van den Broek-Blaak de beste in de Ronde van Vlaanderen. De Nederlandse ging aan op de Oude Kwaremont en kon in de achtergrond rekenen op het afstopwerk van Anna van der Breggen. Lotte Kopecky sprintte naar de 3e plaats. 20:2720 uur 27. Zo was het vorig jaar:.Zo was het vorig jaar:

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement