Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Lotte Kopecky blaakt van vertrouwen: “Ik wil de Ronde van Vlaanderen winnen”

Lotte Kopecky blaakt van vertrouwen: “Ik wil de Ronde van Vlaanderen winnen”

Fase per fase 16:4516 uur 45. Ik denk dat het wel interessant gaat worden om te bepalen met welke tactiek we de sterke blokken kunnen isoleren. Een finale zoals in de Strade Bianche, waar je als eenling tegen een overtal op moet boksen, willen we voorkomen. Annemiek van Vleuten.Ik denk dat het wel interessant gaat worden om te bepalen met welke tactiek we de sterke blokken kunnen isoleren. Een finale zoals in de Strade Bianche, waar je als eenling tegen een overtal op moet boksen, willen we voorkomenAnnemiek van Vleuten 16:4116 uur 41. Van Vleuten tankte vertrouwen in Dwars door Vlaanderen. Annemiek van Vleuten waarschuwde de concurrentie voor de Ronde van Vlaanderen alvast met de overwinning in Dwars door Vlaanderen. “Ik heb zelfvertrouwen getankt”, zegt ze. “Hopelijk zetten we deze flow op zondag door.” “Ik ben tevreden als ik er weer tegenaan ga met een slim tactisch plan en als we in ieder geval de finale weten te kleuren. Dat is iets wat we zelf in de hand hebben.” .Van Vleuten tankte vertrouwen in Dwars door VlaanderenAnnemiek van Vleuten waarschuwde de concurrentie voor de Ronde van Vlaanderen alvast met de overwinning in Dwars door Vlaanderen. “Ik heb zelfvertrouwen getankt”, zegt ze. “Hopelijk zetten we deze flow op zondag door.””Ik ben tevreden als ik er weer tegenaan ga met een slim tactisch plan en als we in ieder geval de finale weten te kleuren. Dat is iets wat we zelf in de hand hebben.” 16:4016 uur 40.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378356051632865284 16:2516 uur 25.Ronde van Vlaanderen vrouwen “De sterren staan gunstig voor Lotte Kopecky in de Ronde van Vlaanderen” 16:2416 uur 24. Lotte Kopecky: “Ik voel me goed”. Lotte Kopecky werd vorig jaar 3e in Oudenaarde. Dit jaar is ze een van de topfavorietes. “Ik denk dat ik klaar ben om die rol op mij te nemen”, vertrouwde ze onze reporter vandaag toe. “Ik voel me goed en de ploeg is in orde. Ik hoop dat zondag alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik wil die koers echt winnen.” .Lotte Kopecky: “Ik voel me goed”Lotte Kopecky werd vorig jaar 3e in Oudenaarde. Dit jaar is ze een van de topfavorietes. “Ik denk dat ik klaar ben om die rol op mij te nemen”, vertrouwde ze onze reporter vandaag toe.”Ik voel me goed en de ploeg is in orde. Ik hoop dat zondag alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik wil die koers echt winnen.” 16:2316 uur 23. Het is logisch dat Lotte een van de favorieten is als je kijkt naar de voorbije koersen en de uitslag van vorig jaar. Dat moet ze zelf ook beseffen. Ik denk dat ze sterk genoeg is om mee te gaan met alle favorieten. Lars Boom (ploegleider Lotte Kopecky).Het is logisch dat Lotte een van de favorieten is als je kijkt naar de voorbije koersen en de uitslag van vorig jaar. Dat moet ze zelf ook beseffen. Ik denk dat ze sterk genoeg is om mee te gaan met alle favorieten.Lars Boom (ploegleider Lotte Kopecky) 16:2316 uur 23.Ronde van Vlaanderen Uw gids voor de Ronde van Vlaanderen: parcours, livestream, deelnemers03-04-2021 03-04-2021. 20:2820 uur 28. 2020: Chantal van den Broek-Blaak is sterk en slim. Vorig jaar was Chantal van den Broek-Blaak de beste in de Ronde van Vlaanderen. De Nederlandse ging aan op de Oude Kwaremont en kon in de achtergrond rekenen op het afstopwerk van Anna van der Breggen. Lotte Kopecky sprintte naar de 3e plaats. .2020: Chantal van den Broek-Blaak is sterk en slimVorig jaar was Chantal van den Broek-Blaak de beste in de Ronde van Vlaanderen. De Nederlandse ging aan op de Oude Kwaremont en kon in de achtergrond rekenen op het afstopwerk van Anna van der Breggen. Lotte Kopecky sprintte naar de 3e plaats. 20:2720 uur 27. Zo was het vorig jaar:.Zo was het vorig jaar:

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement