Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Knoopt Club Brugge tegen Kortrijk weer aan met de zege?

Knoopt Club Brugge tegen Kortrijk weer aan met de zege?

za 03 april 2021 19:30 KV Kortrijk Club Brugge 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 3203-04-2021 20:45 Leider Club Brugge vat de laatste rechte lijn richting de play-offs aan met een voorsprong van 16 punten op eerste achtervolger Antwerp, dat Club op de vorige speeldag wel een nederlaag aansmeerde. Kan ook KV Kortrijk de nummer 1 in de Jupiler Pro League iets in de weg leggen?  Fase per fase 19:58vooraf, 19 uur 58. 4 wissels bij Kortrijk. Flink wat wissels bij Kortrijk. Naast Sainsbury verdwijnen ook Chevalier, Hendrickx en Makarenko uit de basis. De Sart, Dewaele, Sissoko en Gueye nemen hun plaatsen in. .4 wissels bij KortrijkFlink wat wissels bij Kortrijk. Naast Sainsbury verdwijnen ook Chevalier, Hendrickx en Makarenko uit de basis. De Sart, Dewaele, Sissoko en Gueye nemen hun plaatsen in. 19:56vooraf, 19 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378405555824394248 19:44vooraf, 19 uur 44. Club zonder Lang. Geen Noa Lang bij Club Brugge vandaag. De Nederlander viel vorig weekend geblesseerd uit in de topper tegen Duitsland op het EK voetbal onder 21 jaar, maar was na zijn rode kaart tegen Antwerp sowieso geschorst. Chong komt daardoor in de basis en ook Sobol komt aan de aftrap. Denswil verhuist naar de bank. .Club zonder LangGeen Noa Lang bij Club Brugge vandaag. De Nederlander viel vorig weekend geblesseerd uit in de topper tegen Duitsland op het EK voetbal onder 21 jaar, maar was na zijn rode kaart tegen Antwerp sowieso geschorst. Chong komt daardoor in de basis en ook Sobol komt aan de aftrap. Denswil verhuist naar de bank. 19:39vooraf, 19 uur 39.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378399900002566148 19:34vooraf, 19 uur 34. Kan Kortrijk 0 op 12 afwenden? . Na een ongeslagen reeks van 12 wedstrijden maakte Club op de vorige speeldag nog eens kennis met de nederlaag. Een uitgekookt Antwerp pakte de volle buit in het Jan Breydelstadion. Ook Kortrijk bleef met lege handen achter. Op bezoek bij Eupen slikte het zijn derde nederlaag op een rij. Kan het team van Luka Elsner zich vandaag herpakken? .Kan Kortrijk 0 op 12 afwenden? Na een ongeslagen reeks van 12 wedstrijden maakte Club op de vorige speeldag nog eens kennis met de nederlaag. Een uitgekookt Antwerp pakte de volle buit in het Jan Breydelstadion. Ook Kortrijk bleef met lege handen achter. Op bezoek bij Eupen slikte het zijn derde nederlaag op een rij. Kan het team van Luka Elsner zich vandaag herpakken? 19:32vooraf, 19 uur 32.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378398089325711363 19:30vooraf, 19 uur 30.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement