Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Knoopt Club Brugge tegen Kortrijk weer aan met de zege?

Knoopt Club Brugge tegen Kortrijk weer aan met de zege?

za 03 april 2021 19:30 KV Kortrijk Club Brugge 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 3203-04-2021 20:45 Leider Club Brugge vat de laatste rechte lijn richting de play-offs aan met een voorsprong van 16 punten op eerste achtervolger Antwerp, dat Club op de vorige speeldag wel een nederlaag aansmeerde. Kan ook KV Kortrijk de nummer 1 in de Jupiler Pro League iets in de weg leggen?  Fase per fase 19:58vooraf, 19 uur 58. 4 wissels bij Kortrijk. Flink wat wissels bij Kortrijk. Naast Sainsbury verdwijnen ook Chevalier, Hendrickx en Makarenko uit de basis. De Sart, Dewaele, Sissoko en Gueye nemen hun plaatsen in. .4 wissels bij KortrijkFlink wat wissels bij Kortrijk. Naast Sainsbury verdwijnen ook Chevalier, Hendrickx en Makarenko uit de basis. De Sart, Dewaele, Sissoko en Gueye nemen hun plaatsen in. 19:56vooraf, 19 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378405555824394248 19:44vooraf, 19 uur 44. Club zonder Lang. Geen Noa Lang bij Club Brugge vandaag. De Nederlander viel vorig weekend geblesseerd uit in de topper tegen Duitsland op het EK voetbal onder 21 jaar, maar was na zijn rode kaart tegen Antwerp sowieso geschorst. Chong komt daardoor in de basis en ook Sobol komt aan de aftrap. Denswil verhuist naar de bank. .Club zonder LangGeen Noa Lang bij Club Brugge vandaag. De Nederlander viel vorig weekend geblesseerd uit in de topper tegen Duitsland op het EK voetbal onder 21 jaar, maar was na zijn rode kaart tegen Antwerp sowieso geschorst. Chong komt daardoor in de basis en ook Sobol komt aan de aftrap. Denswil verhuist naar de bank. 19:39vooraf, 19 uur 39.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378399900002566148 19:34vooraf, 19 uur 34. Kan Kortrijk 0 op 12 afwenden? . Na een ongeslagen reeks van 12 wedstrijden maakte Club op de vorige speeldag nog eens kennis met de nederlaag. Een uitgekookt Antwerp pakte de volle buit in het Jan Breydelstadion. Ook Kortrijk bleef met lege handen achter. Op bezoek bij Eupen slikte het zijn derde nederlaag op een rij. Kan het team van Luka Elsner zich vandaag herpakken? .Kan Kortrijk 0 op 12 afwenden? Na een ongeslagen reeks van 12 wedstrijden maakte Club op de vorige speeldag nog eens kennis met de nederlaag. Een uitgekookt Antwerp pakte de volle buit in het Jan Breydelstadion. Ook Kortrijk bleef met lege handen achter. Op bezoek bij Eupen slikte het zijn derde nederlaag op een rij. Kan het team van Luka Elsner zich vandaag herpakken? 19:32vooraf, 19 uur 32.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1378398089325711363 19:30vooraf, 19 uur 30.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement