Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

VIDEO: Griezmann kopt Frankrijk voorbij Bosnië-Herzegovina

VIDEO: Griezmann kopt Frankrijk voorbij Bosnië-Herzegovina

wo 31 maart 2021 23:04 Bosnië en Herzegovina Frankrijk einde0116' – Geel – Dennis Hadzikadunic90+1' – Verv. Thomas Lemar door Moussa Sissoko87' – Verv. Rade Krunic door Smail Prevljak87' – Verv. Gojko Cimirot door Amer Gojak80' – Geel – Paul Pogba78' – Verv. Darko Todorovic door Miroslav Stevanovic70' – Geel – Amir Hadziahmetovic67' – Geel – Thomas Lemar61' – Doelpunt – Antoine Griezmann (0 – 1)60' – Verv. Kingsley Coman door Olivier Giroud55' – Geel – Sinisa Sanicanin52' – Geel – Raphaël VaraneWK-kwalificatie UEFASpeeldag 331-03-2021 20:4961'Antoine Griezmann0 – 1 Frankrijk sluit het drieluik in de WK-voorronde af als autoritaire leider. Het moest wel zwoegen om de 3 punten binnen te halen. Met een kopbal kroonde Antoine Griezmann zich tot matchwinnaar. Bekijk de kopbalgoal van Antoine Griezmann Fase per fase 90+3' tweede helfttweede helft, minuut 93 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Frankrijk, Moussa Sissoko erin, Thomas Lemar eruitwisselThomas LemarMoussa SissokoFrankrijk 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Smail Prevljak erin, Rade Krunic eruitwisselRade KrunicSmail PrevljakBosnië en Herzegovina 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Amer Gojak erin, Gojko Cimirot eruitwisselGojko CimirotAmer GojakBosnië en Herzegovina 80'Gele kaart voor Paul Pogba van Frankrijk tijdens tweede helft, minuut 80Paul PogbaFrankrijk 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Miroslav Stevanovic erin, Darko Todorovic eruitwisselDarko TodorovicMiroslav StevanovicBosnië en Herzegovina 70'Gele kaart voor Amir Hadziahmetovic van Bosnië en Herzegovina tijdens tweede helft, minuut 70Amir HadziahmetovicBosnië en Herzegovina 67'Gele kaart voor Thomas Lemar van Frankrijk tijdens tweede helft, minuut 67Thomas LemarFrankrijk 61'Antoine Griezmann kan scoren voor Frankrijk. De assist komt op naam van Adrien Rabiot. tweede helft, minuut 61.Doelpunt voor Frankrijk Antoine Griezmann kan scoren voor Frankrijk. De assist komt op naam van Adrien Rabiot. 61'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 61 door Antoine Griezmann van Frankrijk. 0, 1.goalBosnië en Herzegovina Frankrijk einde01Antoine GriezmannFrankrijk 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Frankrijk, Olivier Giroud erin, Kingsley Coman eruitwisselKingsley ComanOlivier GiroudFrankrijk 55'Gele kaart voor Sinisa Sanicanin van Bosnië en Herzegovina tijdens tweede helft, minuut 55Sinisa SanicaninBosnië en Herzegovina 52'Gele kaart voor Raphaël Varane van Frankrijk tijdens tweede helft, minuut 52Raphaël VaraneFrankrijk 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 16'Gele kaart voor Dennis Hadzikadunic van Bosnië en Herzegovina tijdens eerste helft, minuut 16Dennis HadzikadunicBosnië en Herzegovina 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Bosnië en Herzegovina. Ibrahim Sehic, Anel Ahmedhodzic, Dennis Hadzikadunic, Sinisa Sanicanin, Darko Todorovic, Amir Hadziahmetovic, Miralem Pjanic, Gojko Cimirot, Sead Kolašinac, Edin Džeko, Rade KrunicOpstelling Bosnië en HerzegovinaIbrahim Sehic, Anel Ahmedhodzic, Dennis Hadzikadunic, Sinisa Sanicanin, Darko Todorovic, Amir Hadziahmetovic, Miralem Pjanic, Gojko Cimirot, Sead Kolašinac, Edin Džeko, Rade Krunic Opstelling Frankrijk. Hugo Lloris, Lucas Hernández, Presnel Kimpembe, Raphaël Varane, Benjamin Pavard, Kingsley Coman, Antoine Griezmann, Adrien Rabiot, Paul Pogba, Kylian Mbappé, Thomas LemarOpstelling FrankrijkHugo Lloris, Lucas Hernández, Presnel Kimpembe, Raphaël Varane, Benjamin Pavard, Kingsley Coman, Antoine Griezmann, Adrien Rabiot, Paul Pogba, Kylian Mbappé, Thomas Lemar – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement