Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Stones maakt blunder goed met gouden assist, 9 op 9 voor Engeland

Stones maakt blunder goed met gouden assist, 9 op 9 voor Engeland

wo 31 maart 2021 22:37 Engeland Polen einde2120' – Doelpunt strafschop – Harry Kane (1 – 0)90+1' – Verv. Raheem Sterling door Jesse Lingard90' – Verv. Harry Kane door Dominic Calvert-Lewin89' – Verv. Piotr Zielinski door Kamil Grosicki87' – Verv. Phil Foden door Reece James87' – Verv. Maciej Rybus door Arkadiusz Reca86' – Doelpunt – Harry Maguire (2 – 1)77' – Verv. Krzysztof Piatek door Rafal Augustyniak59' – Doelpunt – Jakub Moder (1 – 1)55' – Verv. Michal Helik door Kamil Józwiak47' – Geel – Arek MilikWK-kwalificatie UEFASpeeldag 331-03-2021 20:4520'Harry Kane1 – 059'Jakub Moder1 – 186'Harry Maguire2 – 1 In de WK-voorronde heeft Engeland maar op de valreep puntenverlies kunnen vermijden. Polen kwam op gelijke hoogte na een flater van John Stones, die Maguire in de slotfase nog naar de winning goal loodste. Na zeges tegen San Marino en Albanië wachtte vandaag een taaiere klant voor Engeland. De Polen konden wel geen beroep doen op scherpschutter Lewandowski (knieblessure).   Toen Sterling ten val kwam na een tik op zijn hiel, legde de ref de bal op de stip. Kane miste niet oog in oog met met Szczesny.    De 2-0 hing meer in de lucht dan de 1-1. Maar dat was zonder John Stones gerekend. Op het uur verstuurde de City-verdediger een ziekenhuisbal naar Nick Pope, die een tegengoal nog net kon verijdelen.   Enkele minuten later speelde Stones de bal in het strafschopgebied op een knullige manier kwijt. Moder had geen genade: 1-1.   Stones ontpopte zich toch nog tot een held. In de slotminuten kopte hij een bal perfect terug naar Maguire. Die trapte de winning goal staalhard binnen. Engeland behoudt zo zijn perfect rapport. VIDEO: John Stones ging pijnlijk in de fout bij de tegengoal VIDEO: Maguire maakt de winnende treffer na assist van Stones Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Engeland, Jesse Lingard erin, Raheem Sterling eruitwisselRaheem SterlingJesse LingardEngeland 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Engeland, Dominic Calvert-Lewin erin, Harry Kane eruitwisselHarry KaneDominic Calvert-LewinEngeland 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Polen, Kamil Grosicki erin, Piotr Zielinski eruitwisselPiotr ZielinskiKamil GrosickiPolen 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Engeland, Reece James erin, Phil Foden eruitwisselPhil FodenReece JamesEngeland 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Polen, Arkadiusz Reca erin, Maciej Rybus eruitwisselMaciej RybusArkadiusz RecaPolen 86'Harry Maguire kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van John Stones. tweede helft, minuut 86.Doelpunt voor Engeland Harry Maguire kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van John Stones. 86'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 86 door Harry Maguire van Engeland. 2, 1.goalEngeland Polen einde21Harry MaguireEngeland 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Polen, Rafal Augustyniak erin, Krzysztof Piatek eruitwisselKrzysztof PiatekRafal AugustyniakPolen 59'Jakub Moder kan scoren voor Polen. De assist komt op naam van Arek Milik. tweede helft, minuut 59.Doelpunt voor Polen Jakub Moder kan scoren voor Polen. De assist komt op naam van Arek Milik. 59'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 59 door Jakub Moder van Polen. 1, 1.goalEngeland Polen einde11Jakub ModerPolen 55'tweede helft, minuut 55. Vervanging bij Polen,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement