Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Sensatie: Duitsland verliest in eigen huis van Noord-Macedonië

Sensatie: Duitsland verliest in eigen huis van Noord-Macedonië

wo 31 maart 2021 22:39 Duitsland Noord-Macedonië einde1245+3' – Doelpunt – Goran Pandev (0 – 1)38' – Geel – Antonio Rüdiger29' – Geel – Robin Gosens7' – Geel – Darko Velkovski90+4' – Geel – Emre Can90+1' – Verv. Goran Pandev door Vlatko Stojanovski90+1' – Verv. Ezgjan Alioski door Kire Ristevski90' – Geel – Jamal Musiala89' – Verv. Matthias Ginter door Jamal Musiala86' – Doelpunt – Eljif Elmas (1 – 2)78' – Geel – Goran Pandev73' – Verv. Aleksandar Trajkovski door Stefan Spirovski68' – Geel – Eljif Elmas64' – Doelpunt strafschop – Ilkay Gündogan (1 – 1)60' – Verv. Boban Nikolov door Egzon Bejtulai57' – Verv. Kai Havertz door Timo Werner57' – Verv. Robin Gosens door Amin Younes47' – Geel – Leroy SanéWK-kwalificatie UEFASpeeldag 331-03-2021 20:4545+3'Goran Pandev0 – 164'Ilkay Gündogan1 – 186'Eljif Elmas1 – 2 Duitsland heeft een paar maanden na de 6-0 tegen Spanje een nieuwe dreun moeten incasseren. Het bescheiden Noord-Macedonië, dat zich weliswaar op de valreep plaatste voor het EK, ging in Duisburg met de zege aan de haal door een late goal van Elmas. Het borrelt al een tijdje bij Duitsland – de 6-0 in Spanje ligt nog vers in het geheugen – maar toch was de Mannschaft met een 6 op 6 aan de WK-voorronde begonnen. Niets wees dan ook op een uitschuiver tegen Noord-Macedonië.   De Noord-Macedoniërs hadden al geschiedenis geschreven door zich voor het eerst in hun (weliswaar prille) geschiedenis voor het EK voetbal te kwalificeren. Deelname aan een WK zou natuurlijk het summum zijn.   De 37-jarige sterspeler Goran Pandev liet Noord-Macedonië met een goed gevoel de kleedkamer intrekken, na een intikkertje. Een bittere pil voor de Duitsers, die 70% balbezit hadden, maar niet verder kwamen dan een schot van Goretzka op de lat.   Na de rust kon Gündogan met een strafschop toch weer gelijkmaken, waarna Duitsland nadrukkelijk op zoek ging naar meer. Chelsea-spits Werner liet 10 minuten voor tijd een wenkende kans liggen, Eljif Elmas deed dat aan de overkant niet.   Voor Duitsland is het de eerste nederlaag in een WK-voorronde in 20 jaar. In 2001 botste het tegen een ook al historische nederlaag op tegen Engeland (1-5). Fase per fase 90+8' tweede helfttweede helft, minuut 98 match afgelopen 90+4'Gele kaart voor Emre Can van Duitsland tijdens tweede helft, minuut 94Emre CanDuitsland 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Noord-Macedonië, Vlatko Stojanovski erin, Goran Pandev eruitwisselGoran PandevVlatko StojanovskiNoord-Macedonië 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Noord-Macedonië, Kire Ristevski erin, Ezgjan Alioski eruitwisselEzgjan AlioskiKire RistevskiNoord-Macedonië 90'Gele kaart voor Jamal Musiala van Duitsland tijdens tweede helft, minuut 90Jamal MusialaDuitsland 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Duitsland, Jamal Musiala erin, Matthias Ginter eruitwisselMatthias GinterJamal MusialaDuitsland 86'Eljif Elmas kan scoren voor Noord-Macedonië. De assist komt op naam van Arijan Ademi. tweede helft, minuut 86.Doelpunt voor Noord-Macedonië Eljif Elmas kan scoren voor Noord-Macedonië. De assist komt op naam van Arijan Ademi. 86'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 86 door Eljif Elmas van Noord-Macedonië. 1, 2.goalDuitsland Noord-Macedonië einde12Eljif ElmasNoord-Macedonië 78'Gele kaart voor Goran Pandev van Noord-Macedonië tijdens tweede helft, minuut 78Goran PandevNoord-Macedonië 73'tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement