Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Sensatie: Duitsland verliest in eigen huis van Noord-Macedonië

Sensatie: Duitsland verliest in eigen huis van Noord-Macedonië

wo 31 maart 2021 22:39 Duitsland Noord-Macedonië einde1245+3' – Doelpunt – Goran Pandev (0 – 1)38' – Geel – Antonio Rüdiger29' – Geel – Robin Gosens7' – Geel – Darko Velkovski90+4' – Geel – Emre Can90+1' – Verv. Goran Pandev door Vlatko Stojanovski90+1' – Verv. Ezgjan Alioski door Kire Ristevski90' – Geel – Jamal Musiala89' – Verv. Matthias Ginter door Jamal Musiala86' – Doelpunt – Eljif Elmas (1 – 2)78' – Geel – Goran Pandev73' – Verv. Aleksandar Trajkovski door Stefan Spirovski68' – Geel – Eljif Elmas64' – Doelpunt strafschop – Ilkay Gündogan (1 – 1)60' – Verv. Boban Nikolov door Egzon Bejtulai57' – Verv. Kai Havertz door Timo Werner57' – Verv. Robin Gosens door Amin Younes47' – Geel – Leroy SanéWK-kwalificatie UEFASpeeldag 331-03-2021 20:4545+3'Goran Pandev0 – 164'Ilkay Gündogan1 – 186'Eljif Elmas1 – 2 Duitsland heeft een paar maanden na de 6-0 tegen Spanje een nieuwe dreun moeten incasseren. Het bescheiden Noord-Macedonië, dat zich weliswaar op de valreep plaatste voor het EK, ging in Duisburg met de zege aan de haal door een late goal van Elmas. Het borrelt al een tijdje bij Duitsland – de 6-0 in Spanje ligt nog vers in het geheugen – maar toch was de Mannschaft met een 6 op 6 aan de WK-voorronde begonnen. Niets wees dan ook op een uitschuiver tegen Noord-Macedonië.   De Noord-Macedoniërs hadden al geschiedenis geschreven door zich voor het eerst in hun (weliswaar prille) geschiedenis voor het EK voetbal te kwalificeren. Deelname aan een WK zou natuurlijk het summum zijn.   De 37-jarige sterspeler Goran Pandev liet Noord-Macedonië met een goed gevoel de kleedkamer intrekken, na een intikkertje. Een bittere pil voor de Duitsers, die 70% balbezit hadden, maar niet verder kwamen dan een schot van Goretzka op de lat.   Na de rust kon Gündogan met een strafschop toch weer gelijkmaken, waarna Duitsland nadrukkelijk op zoek ging naar meer. Chelsea-spits Werner liet 10 minuten voor tijd een wenkende kans liggen, Eljif Elmas deed dat aan de overkant niet.   Voor Duitsland is het de eerste nederlaag in een WK-voorronde in 20 jaar. In 2001 botste het tegen een ook al historische nederlaag op tegen Engeland (1-5). Fase per fase 90+8' tweede helfttweede helft, minuut 98 match afgelopen 90+4'Gele kaart voor Emre Can van Duitsland tijdens tweede helft, minuut 94Emre CanDuitsland 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Noord-Macedonië, Vlatko Stojanovski erin, Goran Pandev eruitwisselGoran PandevVlatko StojanovskiNoord-Macedonië 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Noord-Macedonië, Kire Ristevski erin, Ezgjan Alioski eruitwisselEzgjan AlioskiKire RistevskiNoord-Macedonië 90'Gele kaart voor Jamal Musiala van Duitsland tijdens tweede helft, minuut 90Jamal MusialaDuitsland 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Duitsland, Jamal Musiala erin, Matthias Ginter eruitwisselMatthias GinterJamal MusialaDuitsland 86'Eljif Elmas kan scoren voor Noord-Macedonië. De assist komt op naam van Arijan Ademi. tweede helft, minuut 86.Doelpunt voor Noord-Macedonië Eljif Elmas kan scoren voor Noord-Macedonië. De assist komt op naam van Arijan Ademi. 86'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 86 door Eljif Elmas van Noord-Macedonië. 1, 2.goalDuitsland Noord-Macedonië einde12Eljif ElmasNoord-Macedonië 78'Gele kaart voor Goran Pandev van Noord-Macedonië tijdens tweede helft, minuut 78Goran PandevNoord-Macedonië 73'tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement