Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Ronde van Vlaanderen: daar is oud-winnaar Peter Sagan

Ronde van Vlaanderen: daar is oud-winnaar Peter Sagan

Fase per fase 14:0014 uur .Daar is Peter Sagan (l), de winnaar van 5 jaar geleden. 13:05BORA komt trainen met kopman Peter Sagan. De oud-winnaar is al gespot op de Kwaremont. 13 uur 05.BORA komt trainen met kopman Peter Sagan. De oud-winnaar is al gespot op de Kwaremont.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1377566174775508993 12:3112 uur 31.Ronde van Vlaanderen Wout van Aert verkent de Ronde met luitenants Roosen en Van Hooydonck 12:1512 uur 15. Van Aert verkent met Roosen en Van Hooydonck. Wout van Aert warmt zich vandaag op het parcours van de Ronde op. Dat doet hij in een trio: ook Jumbo-ploegmaats Timo Roosen en Nathan Van Hooydonck zijn van de partij. Die laatste bewees hem vorige zondag een grote dienst in Gent-Wevelgem. Kan de neef van tweevoudig Ronde-winnaar Edwig Van Hooydonck zich zondag nog een keer dubbelplooien? .Van Aert verkent met Roosen en Van HooydonckWout van Aert warmt zich vandaag op het parcours van de Ronde op. Dat doet hij in een trio: ook Jumbo-ploegmaats Timo Roosen en Nathan Van Hooydonck zijn van de partij.Die laatste bewees hem vorige zondag een grote dienst in Gent-Wevelgem. Kan de neef van tweevoudig Ronde-winnaar Edwig Van Hooydonck zich zondag nog een keer dubbelplooien? 12:1412 uur 14.Wout van Aert (r) en zijn luitenants Nathan Van Hooydonck en Timo Roosen. 12:1112 uur 11.Onze reporter herkent Wout van Aert, Timo Roosen en Nathan van Hooydonck. 11:2811 uur 28. Vermeersch op het parcours. Gianni Vermeersch kreeg gisteren een dag vrij. De meesterknecht van Mathieu van der Poel hoefde Dwars door Vlaanderen niet te rijden en maakte van de gelegenheid gebruik om het parcours van de Ronde al een keer op te draaien. Daar kwam hij ook de initialen van zijn kopman tegen. “Challas”, stond erbij op de Oude Kwaremont. Wordt het de plaats waar de titelverdediger wil uitpakken? .Vermeersch op het parcoursGianni Vermeersch kreeg gisteren een dag vrij. De meesterknecht van Mathieu van der Poel hoefde Dwars door Vlaanderen niet te rijden en maakte van de gelegenheid gebruik om het parcours van de Ronde al een keer op te draaien.Daar kwam hij ook de initialen van zijn kopman tegen. “Challas”, stond erbij op de Oude Kwaremont. Wordt het de plaats waar de titelverdediger wil uitpakken? 11:2711 uur 27.Mesterknecht Gianni Vermeersch is gisteren het parcours al opgereden. 11:2711 uur 27.Vermeersch op de kasseien. 11:2311 uur 23.De initialen van Mathieu van der Poel staan al gekalkt op de Kwaremont. 11:1511 uur 15.Ronde van Vlaanderen FOTO: Dit is de fiets waarmee Wout van Aert de Ronde wil winnen01-04-2021 01-04-2021. 14:3814 uur 38. Zo was het vorig jaar: zinderende sprint tussen Van der Poel en Van Aert.Zo was het vorig jaar: zinderende sprint tussen Van der Poel en Van Aert

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement