Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Ronde van Vlaanderen: daar is oud-winnaar Peter Sagan

Ronde van Vlaanderen: daar is oud-winnaar Peter Sagan

Fase per fase 14:0014 uur .Daar is Peter Sagan (l), de winnaar van 5 jaar geleden. 13:05BORA komt trainen met kopman Peter Sagan. De oud-winnaar is al gespot op de Kwaremont. 13 uur 05.BORA komt trainen met kopman Peter Sagan. De oud-winnaar is al gespot op de Kwaremont.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1377566174775508993 12:3112 uur 31.Ronde van Vlaanderen Wout van Aert verkent de Ronde met luitenants Roosen en Van Hooydonck 12:1512 uur 15. Van Aert verkent met Roosen en Van Hooydonck. Wout van Aert warmt zich vandaag op het parcours van de Ronde op. Dat doet hij in een trio: ook Jumbo-ploegmaats Timo Roosen en Nathan Van Hooydonck zijn van de partij. Die laatste bewees hem vorige zondag een grote dienst in Gent-Wevelgem. Kan de neef van tweevoudig Ronde-winnaar Edwig Van Hooydonck zich zondag nog een keer dubbelplooien? .Van Aert verkent met Roosen en Van HooydonckWout van Aert warmt zich vandaag op het parcours van de Ronde op. Dat doet hij in een trio: ook Jumbo-ploegmaats Timo Roosen en Nathan Van Hooydonck zijn van de partij.Die laatste bewees hem vorige zondag een grote dienst in Gent-Wevelgem. Kan de neef van tweevoudig Ronde-winnaar Edwig Van Hooydonck zich zondag nog een keer dubbelplooien? 12:1412 uur 14.Wout van Aert (r) en zijn luitenants Nathan Van Hooydonck en Timo Roosen. 12:1112 uur 11.Onze reporter herkent Wout van Aert, Timo Roosen en Nathan van Hooydonck. 11:2811 uur 28. Vermeersch op het parcours. Gianni Vermeersch kreeg gisteren een dag vrij. De meesterknecht van Mathieu van der Poel hoefde Dwars door Vlaanderen niet te rijden en maakte van de gelegenheid gebruik om het parcours van de Ronde al een keer op te draaien. Daar kwam hij ook de initialen van zijn kopman tegen. “Challas”, stond erbij op de Oude Kwaremont. Wordt het de plaats waar de titelverdediger wil uitpakken? .Vermeersch op het parcoursGianni Vermeersch kreeg gisteren een dag vrij. De meesterknecht van Mathieu van der Poel hoefde Dwars door Vlaanderen niet te rijden en maakte van de gelegenheid gebruik om het parcours van de Ronde al een keer op te draaien.Daar kwam hij ook de initialen van zijn kopman tegen. “Challas”, stond erbij op de Oude Kwaremont. Wordt het de plaats waar de titelverdediger wil uitpakken? 11:2711 uur 27.Mesterknecht Gianni Vermeersch is gisteren het parcours al opgereden. 11:2711 uur 27.Vermeersch op de kasseien. 11:2311 uur 23.De initialen van Mathieu van der Poel staan al gekalkt op de Kwaremont. 11:1511 uur 15.Ronde van Vlaanderen FOTO: Dit is de fiets waarmee Wout van Aert de Ronde wil winnen01-04-2021 01-04-2021. 14:3814 uur 38. Zo was het vorig jaar: zinderende sprint tussen Van der Poel en Van Aert.Zo was het vorig jaar: zinderende sprint tussen Van der Poel en Van Aert

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement