Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Wales helpt de Rode Duivels een handje met een zege tegen Tsjechië

Wales helpt de Rode Duivels een handje met een zege tegen Tsjechië

di 30 maart 2021 22:38 Wales Tsjechië einde1088' – Verv. Ondrej Kúdela door Antonín Barák88' – Verv. Vladimír Coufal door Matej Vydra84' – Verv. Jakub Jankto door Lukáš Masopust84' – Verv. Lukáš Provod door Pavel Kaderábek83' – Doelpunt – Daniel James (1 – 0)78' – Geel 2 – Connor Roberts77' – Verv. Harry Wilson door Jonny Williams63' – Geel – Jakub Jankto58' – Verv. Chris Mepham door Kieffer Moore55' – Geel – James Lawrence54' – Verv. Tomáš Holeš door Michael Krmencík50' – Geel – Connor Roberts50' – Rood – Patrik SchickWK-kwalificatie UEFASpeeldag 330-03-2021 20:4583'Daniel James1 – 0 Tsjechië heeft de koppositie in groep E moeten afstaan aan België na een nederlaag bij Wales. De rode kaart voor Patrick Schick bleek het kantelpunt. Na het gelijkspel van België in Tsjechië moesten beide landen de koppositie delen na 2 matchen. De Tsjechen lieten ook in Wales mooie dingen zien, maar Leverkusen-aanvaller Patrik Schick kreeg kort na de rust meteen rood na een slag met zijn arm in het gezicht van een tegenstander.   De Tsjechische bondscoach gokte en gooide er met Krmencik een nieuwe spits in. Toen ook Wales in de slotfase met zijn tienen voort moest, na een tweede gele kaart voor Robert, leek die gok nog goed uit te pakken ook.   Maar een heerlijke banaan van Bale vanaf links eindigde op het hoofd van Daniel James, die met een botsende kopbal het enige doelpunt van de match maakte.   Door die zege doet Wales na de nederlaag in de openingsmatch tegen België opnieuw mee in de groep, toch minstens voor de 2e plaats. Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Tsjechië, Antonín Barák erin, Ondrej Kúdela eruitwisselOndrej KúdelaAntonín BarákTsjechië 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Tsjechië, Matej Vydra erin, Vladimír Coufal eruitwisselVladimír CoufalMatej VydraTsjechië 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Tsjechië, Lukáš Masopust erin, Jakub Jankto eruitwisselJakub JanktoLukáš MasopustTsjechië 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Tsjechië, Pavel Kaderábek erin, Lukáš Provod eruitwisselLukáš ProvodPavel KaderábekTsjechië 83'Daniel James kan scoren voor Wales. De assist komt op naam van Gareth Bale. tweede helft, minuut 83.Doelpunt voor Wales Daniel James kan scoren voor Wales. De assist komt op naam van Gareth Bale. 83'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 83 door Daniel James van Wales. 1, 0.goalWales Tsjechië einde10Daniel JamesWales 78'Tweede gele kaart voor Connor Roberts van Wales tijdens tweede helft, minuut 78Connor RobertsWales 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Wales, Jonny Williams erin, Harry Wilson eruitwisselHarry WilsonJonny WilliamsWales 63'Gele kaart voor Jakub Jankto van Tsjechië tijdens tweede helft, minuut 63Jakub JanktoTsjechië 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Wales, Kieffer Moore erin, Chris Mepham eruitwisselChris MephamKieffer MooreWales 55'Gele kaart voor James Lawrence van Wales tijdens tweede helft, minuut 55James LawrenceWales 54'tweede helft, minuut 54. Vervanging bij Tsjechië, Michael Krmencík erin, Tomáš Holeš eruitwisselTomáš HolešMichael KrmencíkTsjechië 51'tweede helft, minuut 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376986795825582083 50'Gele kaart voor Connor Roberts van Wales tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement