Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Wales helpt de Rode Duivels een handje met een zege tegen Tsjechië

Wales helpt de Rode Duivels een handje met een zege tegen Tsjechië

di 30 maart 2021 22:38 Wales Tsjechië einde1088' – Verv. Ondrej Kúdela door Antonín Barák88' – Verv. Vladimír Coufal door Matej Vydra84' – Verv. Jakub Jankto door Lukáš Masopust84' – Verv. Lukáš Provod door Pavel Kaderábek83' – Doelpunt – Daniel James (1 – 0)78' – Geel 2 – Connor Roberts77' – Verv. Harry Wilson door Jonny Williams63' – Geel – Jakub Jankto58' – Verv. Chris Mepham door Kieffer Moore55' – Geel – James Lawrence54' – Verv. Tomáš Holeš door Michael Krmencík50' – Geel – Connor Roberts50' – Rood – Patrik SchickWK-kwalificatie UEFASpeeldag 330-03-2021 20:4583'Daniel James1 – 0 Tsjechië heeft de koppositie in groep E moeten afstaan aan België na een nederlaag bij Wales. De rode kaart voor Patrick Schick bleek het kantelpunt. Na het gelijkspel van België in Tsjechië moesten beide landen de koppositie delen na 2 matchen. De Tsjechen lieten ook in Wales mooie dingen zien, maar Leverkusen-aanvaller Patrik Schick kreeg kort na de rust meteen rood na een slag met zijn arm in het gezicht van een tegenstander.   De Tsjechische bondscoach gokte en gooide er met Krmencik een nieuwe spits in. Toen ook Wales in de slotfase met zijn tienen voort moest, na een tweede gele kaart voor Robert, leek die gok nog goed uit te pakken ook.   Maar een heerlijke banaan van Bale vanaf links eindigde op het hoofd van Daniel James, die met een botsende kopbal het enige doelpunt van de match maakte.   Door die zege doet Wales na de nederlaag in de openingsmatch tegen België opnieuw mee in de groep, toch minstens voor de 2e plaats. Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Tsjechië, Antonín Barák erin, Ondrej Kúdela eruitwisselOndrej KúdelaAntonín BarákTsjechië 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Tsjechië, Matej Vydra erin, Vladimír Coufal eruitwisselVladimír CoufalMatej VydraTsjechië 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Tsjechië, Lukáš Masopust erin, Jakub Jankto eruitwisselJakub JanktoLukáš MasopustTsjechië 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Tsjechië, Pavel Kaderábek erin, Lukáš Provod eruitwisselLukáš ProvodPavel KaderábekTsjechië 83'Daniel James kan scoren voor Wales. De assist komt op naam van Gareth Bale. tweede helft, minuut 83.Doelpunt voor Wales Daniel James kan scoren voor Wales. De assist komt op naam van Gareth Bale. 83'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 83 door Daniel James van Wales. 1, 0.goalWales Tsjechië einde10Daniel JamesWales 78'Tweede gele kaart voor Connor Roberts van Wales tijdens tweede helft, minuut 78Connor RobertsWales 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Wales, Jonny Williams erin, Harry Wilson eruitwisselHarry WilsonJonny WilliamsWales 63'Gele kaart voor Jakub Jankto van Tsjechië tijdens tweede helft, minuut 63Jakub JanktoTsjechië 58'tweede helft, minuut 58. Vervanging bij Wales, Kieffer Moore erin, Chris Mepham eruitwisselChris MephamKieffer MooreWales 55'Gele kaart voor James Lawrence van Wales tijdens tweede helft, minuut 55James LawrenceWales 54'tweede helft, minuut 54. Vervanging bij Tsjechië, Michael Krmencík erin, Tomáš Holeš eruitwisselTomáš HolešMichael KrmencíkTsjechië 51'tweede helft, minuut 51.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376986795825582083 50'Gele kaart voor Connor Roberts van Wales tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement