Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht) blijft scoren bij de vleet voor Servië

Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht) blijft scoren bij de vleet voor Servië

di 30 maart 2021 21:08 Azerbeidzjan Servië einde1245+2' – Geel – Uroš Spajic17' – Doelpunt – Aleksandar Mitrovic (0 – 1)89' – Geel – Tamkin Khalilzade87' – Verv. Aleksandar Mitrovic door Dusan Vlahovic87' – Verv. Nemanja Radonjic door Mihailo Ristic82' – Doelpunt – Aleksandar Mitrovic (1 – 2)80' – Verv. Mahir Emreli door Elvin Dzhafarquliyev77' – Geel – Nemanja Gudelj76' – Verv. Dušan Tadic door Luka Jovic73' – Verv. Azer Salahli door Tamkin Khalilzade70' – Verv. Ali Ghorbani door Ramil Sheydayev70' – Verv. Anatoliy Nuriyev door Mahir Emreli65' – Verv. Filip Kostic door Andrija Živkovic65' – Verv. Nemanja Maksimovic door Marko Grujic60' – Doelpunt strafschop – Emin Mahmudov (1 – 1)WK-kwalificatie UEFASpeeldag 330-03-2021 18:0017'Aleksandar Mitrovic0 – 160'Emin Mahmudov1 – 182'Aleksandar Mitrovic1 – 2 In de WK-kwalificatiegroep van Portugal blijft Servië ongeslagen. Tegen Azerbeidzjan trok oude bekende Aleksandar Mitrovic de Serviërs over de streep met 2 goals. De cijfers van Aleksandar Mitrovic bij de Servische nationale ploeg zijn indrukwekkend. In de voorbije 3 WK-kwalificatiematchen vond hij 5 keer de weg naar het net.   In zijn laatste 32 interlands trof Mitrovic 31 keer raak. Sinds vorige week is de voormalige Anderlecht-spits ook de topschutter aller tijden bij Servië. Zijn  teller staat momenteel op 41 goals (in 64 interlands).   Dankzij de moeizame 1-2-zege tegen Azerbeidzjan behoudt Servië zijn ongeslagen status in groep E.    Mitrovic en co staan op kop met 7 op 9, maar kunnen Portugal straks weer op gelijke hoogte zien komen. De Portugezen mogen dan wel niks laten liggen in Luxemburg. Fase per fase 90+6' tweede helfttweede helft, minuut 96 match afgelopen 89'Gele kaart voor Tamkin Khalilzade van Azerbeidzjan tijdens tweede helft, minuut 89Tamkin KhalilzadeAzerbeidzjan 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Servië, Dusan Vlahovic erin, Aleksandar Mitrovic eruitwisselAleksandar MitrovicDusan VlahovicServië 87'tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Servië, Mihailo Ristic erin, Nemanja Radonjic eruitwisselNemanja RadonjicMihailo RisticServië 82'Aleksandar Mitrovic kan scoren voor Servië. De assist komt op naam van Sergej Milinkovic-Savic. tweede helft, minuut 82.Doelpunt voor Servië Aleksandar Mitrovic kan scoren voor Servië. De assist komt op naam van Sergej Milinkovic-Savic. 82'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 82 door Aleksandar Mitrovic van Servië. 1, 2.goalAzerbeidzjan Servië einde12Aleksandar MitrovicServië 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Azerbeidzjan, Elvin Dzhafarquliyev erin, Mahir Emreli eruitwisselMahir EmreliElvin DzhafarquliyevAzerbeidzjan 77'Gele kaart voor Nemanja Gudelj van Servië tijdens tweede helft, minuut 77Nemanja GudeljServië 76'tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Servië, Luka Jovic erin, Dušan Tadic eruitwisselDušan TadicLuka JovicServië 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Azerbeidzjan, Tamkin Khalilzade erin, Azer Salahli eruitwisselAzer SalahliTamkin KhalilzadeAzerbeidzjan 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Azerbeidzjan, Ramil Sheydayev erin, Ali Ghorbani eruitwisselAli GhorbaniRamil SheydayevAzerbeidzjan 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Azerbeidzjan, Mahir Emreli erin, Anatoliy Nuriyev eruitwisselAnatoliy NuriyevMahir EmreliAzerbeidzjan 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Servië, Andrija Živkovic erin, Filip Kostic eruitwisselFilip KosticAndrija ŽivkovicServië 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Servië, Marko Grujic erin, Nemanja Maksimovic eruitwisselNemanja MaksimovicMarko GrujicServië 60'Emin Mahmudov (Azerbeidzjan) legt de bal op de stip en zet de strafschop om. tweede helft, minuut 60.Doelpunt voor Azerbeidzjan Emin Mahmudov (Azerbeidzjan) legt de bal op de stip en zet de strafschop om.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement