Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

“Mathieu van der Poel? We zien wel waar hij wil aanvallen”

“Mathieu van der Poel? We zien wel waar hij wil aanvallen”

Fase per fase 15:1515 uur 15. Zo won Mathieu van der Poel 2 jaar geleden.Zo won Mathieu van der Poel 2 jaar geleden 15:0015 uur .Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376779975756406790 14:5914 uur 59. Mathieu van der Poel? We zien wel waar hij wil aanvallen en zijn benen niet kan stilhouden. Ploegleider Bart Leysen.Mathieu van der Poel? We zien wel waar hij wil aanvallen en zijn benen niet kan stilhouden.Ploegleider Bart Leysen 14:5714 uur 57. Van der Poel, Merlier én Philipsen bij Alpecin-Fenix. Mathieu van der Poel zit in de laatste zit rechte lijn richting de Ronde van Vlaanderen. Ook morgen in Dwars door Vlaanderen is hij de uittredende kampioen. Zijn team komt met een sterke equipe aan de start. Tim Merlier en Jasper Philipsen koersen ook mee. .Van der Poel, Merlier én Philipsen bij Alpecin-FenixMathieu van der Poel zit in de laatste zit rechte lijn richting de Ronde van Vlaanderen. Ook morgen in Dwars door Vlaanderen is hij de uittredende kampioen.Zijn team komt met een sterke equipe aan de start. Tim Merlier en Jasper Philipsen koersen ook mee. 14:5614 uur 56.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376499715555135489 11:43Sep Vanmarcke is al een tijdje op de sukkel met een verkoudheid en laat de klassieker van woensdag schieten. Ook over de Ronde van Vlaanderen is er nog geen zekerheid. 11 uur 43.Sep Vanmarcke is al een tijdje op de sukkel met een verkoudheid en laat de klassieker van woensdag schieten. Ook over de Ronde van Vlaanderen is er nog geen zekerheid.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376821551362830336 11:4311 uur 43.Dwars door Vlaanderen Uw gids voor Dwars door Vlaanderen: parcours, livestream en deelnemers30-03-2021 30-03-2021. 18:02AG2R-Citroën stond niet meteen te springen om Oliver Naesen en Greg Van Avermaet woensdag te laten koersen (“geen risico's voor de Ronde”), maar het duo komt toch in actie in Dwars door Vlaanderen. . 18 uur 02.AG2R-Citroën stond niet meteen te springen om Oliver Naesen en Greg Van Avermaet woensdag te laten koersen (“geen risico’s voor de Ronde”), maar het duo komt toch in actie in Dwars door Vlaanderen. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376564813803978753 17:0517 uur 05. De terugkeer van Julian Alaphilippe. De wereldkampioen kan zich weer uitleven op de Vlaamse wegen. Julian Alaphilippe staat woensdag aan de start van Dwars door Vlaanderen en wordt omringd door Kasper Asgreen, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Tim Declercq, Florian Sénéchal en Davide Ballerini.  .De terugkeer van Julian AlaphilippeDe wereldkampioen kan zich weer uitleven op de Vlaamse wegen. Julian Alaphilippe staat woensdag aan de start van Dwars door Vlaanderen en wordt omringd door Kasper Asgreen, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Tim Declercq, Florian Sénéchal en Davide Ballerini.  17:0417 uur 04. Dit wordt een belangrijke koers voor Julian (Alaphilippe). De combinatie van klimmetjes, smalle wegen en nerveus koersen is wat hij nodig heeft voor de grote afspraak van zondag. Tom Steels (ploegleider Deceuninck-Quick Step).Dit wordt een belangrijke koers voor Julian (Alaphilippe). De combinatie van klimmetjes, smalle wegen en nerveus koersen is wat hij nodig heeft voor de grote afspraak van zondag.Tom Steels (ploegleider Deceuninck-Quick Step)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement