Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Dwars door Vlaanderen: Alaphilippe is terug, Van der Poel en sprinters bij Alpecin-Fenix

Dwars door Vlaanderen: Alaphilippe is terug, Van der Poel en sprinters bij Alpecin-Fenix

Fase per fase 18:02AG2R-Citroën stond niet meteen te springen om Oliver Naesen en Greg Van Avermaet woensdag te laten koersen (“geen risico's voor de Ronde”), maar het duo komt toch in actie in Dwars door Vlaanderen. . 18 uur 02.AG2R-Citroën stond niet meteen te springen om Oliver Naesen en Greg Van Avermaet woensdag te laten koersen (“geen risico’s voor de Ronde”), maar het duo komt toch in actie in Dwars door Vlaanderen. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376564813803978753 17:0517 uur 05. De terugkeer van Julian Alaphilippe. De wereldkampioen kan zich weer uitleven op de Vlaamse wegen. Julian Alaphilippe staat woensdag aan de start van Dwars door Vlaanderen en wordt omringd door Kasper Asgreen, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Tim Declercq, Florian Sénéchal en Davide Ballerini.  .De terugkeer van Julian AlaphilippeDe wereldkampioen kan zich weer uitleven op de Vlaamse wegen. Julian Alaphilippe staat woensdag aan de start van Dwars door Vlaanderen en wordt omringd door Kasper Asgreen, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Tim Declercq, Florian Sénéchal en Davide Ballerini.  17:0417 uur 04. Dit wordt een belangrijke koers voor Julian (Alaphilippe). De combinatie van klimmetjes, smalle wegen en nerveus koersen is wat hij nodig heeft voor de grote afspraak van zondag. Tom Steels (ploegleider Deceuninck-Quick Step).Dit wordt een belangrijke koers voor Julian (Alaphilippe). De combinatie van klimmetjes, smalle wegen en nerveus koersen is wat hij nodig heeft voor de grote afspraak van zondag.Tom Steels (ploegleider Deceuninck-Quick Step) 17:03Mathieu van der Poel nam zondag tijdens Gent-Wevelgem een snipperdag, woensdag is de winnaar van 2019 weer van de partij. Ook sprinters Tim Merlier en Jasper Philipsen staan aan de start. 17 uur 03.Mathieu van der Poel nam zondag tijdens Gent-Wevelgem een snipperdag, woensdag is de winnaar van 2019 weer van de partij. Ook sprinters Tim Merlier en Jasper Philipsen staan aan de start.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376499715555135489 17:0117 uur 01. Dwars door Vlaanderen. De 75e editie van Dwars door Vlaanderen staat woensdag op het menu. Rond het middaguur start het peloton in Roeselare en 184 kilometer later ligt de finish in Waregem. De renners krijgen 13 hellingen en 3 kasseistroken voor de wielen geschoven. Bij Sporza kunt u de koers op alle kanalen vanuit uw zetel volgen: van start tot finish in onze app/op onze website, vanaf 14.30 u op Eén en op Radio 1. .Dwars door VlaanderenDe 75e editie van Dwars door Vlaanderen staat woensdag op het menu. Rond het middaguur start het peloton in Roeselare en 184 kilometer later ligt de finish in Waregem. De renners krijgen 13 hellingen en 3 kasseistroken voor de wielen geschoven. Bij Sporza kunt u de koers op alle kanalen vanuit uw zetel volgen: van start tot finish in onze app/op onze website, vanaf 14.30 u op Eén en op Radio 1.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement