Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Wielrennen

Dwars door Vlaanderen: Alaphilippe is terug, Van der Poel en sprinters bij Alpecin-Fenix

Dwars door Vlaanderen: Alaphilippe is terug, Van der Poel en sprinters bij Alpecin-Fenix

Fase per fase 18:02AG2R-Citroën stond niet meteen te springen om Oliver Naesen en Greg Van Avermaet woensdag te laten koersen (“geen risico's voor de Ronde”), maar het duo komt toch in actie in Dwars door Vlaanderen. . 18 uur 02.AG2R-Citroën stond niet meteen te springen om Oliver Naesen en Greg Van Avermaet woensdag te laten koersen (“geen risico’s voor de Ronde”), maar het duo komt toch in actie in Dwars door Vlaanderen. Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376564813803978753 17:0517 uur 05. De terugkeer van Julian Alaphilippe. De wereldkampioen kan zich weer uitleven op de Vlaamse wegen. Julian Alaphilippe staat woensdag aan de start van Dwars door Vlaanderen en wordt omringd door Kasper Asgreen, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Tim Declercq, Florian Sénéchal en Davide Ballerini.  .De terugkeer van Julian AlaphilippeDe wereldkampioen kan zich weer uitleven op de Vlaamse wegen. Julian Alaphilippe staat woensdag aan de start van Dwars door Vlaanderen en wordt omringd door Kasper Asgreen, Yves Lampaert, Dries Devenyns, Tim Declercq, Florian Sénéchal en Davide Ballerini.  17:0417 uur 04. Dit wordt een belangrijke koers voor Julian (Alaphilippe). De combinatie van klimmetjes, smalle wegen en nerveus koersen is wat hij nodig heeft voor de grote afspraak van zondag. Tom Steels (ploegleider Deceuninck-Quick Step).Dit wordt een belangrijke koers voor Julian (Alaphilippe). De combinatie van klimmetjes, smalle wegen en nerveus koersen is wat hij nodig heeft voor de grote afspraak van zondag.Tom Steels (ploegleider Deceuninck-Quick Step) 17:03Mathieu van der Poel nam zondag tijdens Gent-Wevelgem een snipperdag, woensdag is de winnaar van 2019 weer van de partij. Ook sprinters Tim Merlier en Jasper Philipsen staan aan de start. 17 uur 03.Mathieu van der Poel nam zondag tijdens Gent-Wevelgem een snipperdag, woensdag is de winnaar van 2019 weer van de partij. Ook sprinters Tim Merlier en Jasper Philipsen staan aan de start.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://twitter.com/i/status/1376499715555135489 17:0117 uur 01. Dwars door Vlaanderen. De 75e editie van Dwars door Vlaanderen staat woensdag op het menu. Rond het middaguur start het peloton in Roeselare en 184 kilometer later ligt de finish in Waregem. De renners krijgen 13 hellingen en 3 kasseistroken voor de wielen geschoven. Bij Sporza kunt u de koers op alle kanalen vanuit uw zetel volgen: van start tot finish in onze app/op onze website, vanaf 14.30 u op Eén en op Radio 1. .Dwars door VlaanderenDe 75e editie van Dwars door Vlaanderen staat woensdag op het menu. Rond het middaguur start het peloton in Roeselare en 184 kilometer later ligt de finish in Waregem. De renners krijgen 13 hellingen en 3 kasseistroken voor de wielen geschoven. Bij Sporza kunt u de koers op alle kanalen vanuit uw zetel volgen: van start tot finish in onze app/op onze website, vanaf 14.30 u op Eén en op Radio 1.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement