Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Bondscoach Roberto Martinez: “Geen 90 minuten voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku”

Bondscoach Roberto Martinez: “Geen 90 minuten voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku”

ma 29 maart 2021 16:49 België Wit-Rusland 20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 330-03-2021 20:45 De Rode Duivels sluiten hun intense bijeenkomst dinsdagavond af met de derde WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. Herpakken de Duivels zich na de mindere prestatie (1-1) tegen Tsjechië? Volg de wedstrijd hier op de voet of luister naar Radio 1. Fase per fase 16:47vooraf, 16 uur 47. Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zullen zeker geen 90 minuten spelen. We zullen roteren en we zullen de breedte van onze kern benutten. Vooral voor de offensieve spelers is het niet evident om 3 volledige matchen in 1 week te spelen. Bondscoach Roberto Martinez.Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zullen zeker geen 90 minuten spelen. We zullen roteren en we zullen de breedte van onze kern benutten. Vooral voor de offensieve spelers is het niet evident om 3 volledige matchen in 1 week te spelen.Bondscoach Roberto Martinez 16:46vooraf, 16 uur 46. Iedereen lijkt fit. Bondscoach Roberto Martinez had goed nieuws over de fitheid van zijn selectie. In de vooravond trainen de Belgen nog een laatste keer, maar Dries Mertens (uitgevallen met schouderletsel tegen Tsjechië) en Yannick Carrasco (niet meegereisd naar Praag) kunnen meetrainen en zijn dus meer dan waarschijnlijk inzetbaar.  .Iedereen lijkt fitBondscoach Roberto Martinez had goed nieuws over de fitheid van zijn selectie. In de vooravond trainen de Belgen nog een laatste keer, maar Dries Mertens (uitgevallen met schouderletsel tegen Tsjechië) en Yannick Carrasco (niet meegereisd naar Praag) kunnen meetrainen en zijn dus meer dan waarschijnlijk inzetbaar.  16:46vooraf, 16 uur 46.WK-voorronde Thibaut Courtois: “Na 1 match zeggen dat we het EK niet kunnen winnen? Niet dramatiseren” 16:45vooraf, 16 uur 45. 3e match in 1 week. Na Wales vorige woensdag en Tsjechië afgelopen zaterdag, spelen de Rode Duivels dinsdagavond in Leuven hun 3e kwalificatiematch in de WK-voorrondes. Wit-Rusland is de 3e opponent. Sluiten de Rode Duivels hun laatste kamp voor het EK af met 7 op 9? Ontdek het dinsdagavond op deze pagina. .3e match in 1 weekNa Wales vorige woensdag en Tsjechië afgelopen zaterdag, spelen de Rode Duivels dinsdagavond in Leuven hun 3e kwalificatiematch in de WK-voorrondes. Wit-Rusland is de 3e opponent. Sluiten de Rode Duivels hun laatste kamp voor het EK af met 7 op 9? Ontdek het dinsdagavond op deze pagina.16:45 – VoorafVooraf, 16 uur 45  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement