Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Bondscoach Roberto Martinez: “Geen 90 minuten voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku”

Bondscoach Roberto Martinez: “Geen 90 minuten voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku”

ma 29 maart 2021 16:49 België Wit-Rusland 20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 330-03-2021 20:45 De Rode Duivels sluiten hun intense bijeenkomst dinsdagavond af met de derde WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. Herpakken de Duivels zich na de mindere prestatie (1-1) tegen Tsjechië? Volg de wedstrijd hier op de voet of luister naar Radio 1. Fase per fase 16:47vooraf, 16 uur 47. Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zullen zeker geen 90 minuten spelen. We zullen roteren en we zullen de breedte van onze kern benutten. Vooral voor de offensieve spelers is het niet evident om 3 volledige matchen in 1 week te spelen. Bondscoach Roberto Martinez.Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku zullen zeker geen 90 minuten spelen. We zullen roteren en we zullen de breedte van onze kern benutten. Vooral voor de offensieve spelers is het niet evident om 3 volledige matchen in 1 week te spelen.Bondscoach Roberto Martinez 16:46vooraf, 16 uur 46. Iedereen lijkt fit. Bondscoach Roberto Martinez had goed nieuws over de fitheid van zijn selectie. In de vooravond trainen de Belgen nog een laatste keer, maar Dries Mertens (uitgevallen met schouderletsel tegen Tsjechië) en Yannick Carrasco (niet meegereisd naar Praag) kunnen meetrainen en zijn dus meer dan waarschijnlijk inzetbaar.  .Iedereen lijkt fitBondscoach Roberto Martinez had goed nieuws over de fitheid van zijn selectie. In de vooravond trainen de Belgen nog een laatste keer, maar Dries Mertens (uitgevallen met schouderletsel tegen Tsjechië) en Yannick Carrasco (niet meegereisd naar Praag) kunnen meetrainen en zijn dus meer dan waarschijnlijk inzetbaar.  16:46vooraf, 16 uur 46.WK-voorronde Thibaut Courtois: “Na 1 match zeggen dat we het EK niet kunnen winnen? Niet dramatiseren” 16:45vooraf, 16 uur 45. 3e match in 1 week. Na Wales vorige woensdag en Tsjechië afgelopen zaterdag, spelen de Rode Duivels dinsdagavond in Leuven hun 3e kwalificatiematch in de WK-voorrondes. Wit-Rusland is de 3e opponent. Sluiten de Rode Duivels hun laatste kamp voor het EK af met 7 op 9? Ontdek het dinsdagavond op deze pagina. .3e match in 1 weekNa Wales vorige woensdag en Tsjechië afgelopen zaterdag, spelen de Rode Duivels dinsdagavond in Leuven hun 3e kwalificatiematch in de WK-voorrondes. Wit-Rusland is de 3e opponent. Sluiten de Rode Duivels hun laatste kamp voor het EK af met 7 op 9? Ontdek het dinsdagavond op deze pagina.16:45 – VoorafVooraf, 16 uur 45  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Atletiek

De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

voetbal

Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

Atletiek

Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

voetbal

Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

Advertisement