Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters valt op slotdag nog uit de top 10 op PGA-toernooi op Dominicaanse Republiek

Thomas Pieters valt op slotdag nog uit de top 10 op PGA-toernooi op Dominicaanse Republiek

 • 00 uur 25. Pieters zakt op slotdag uit top 10. Thomas Pieters heeft op de slotdag de goeie lijn niet kunnen doortrekken. Onze landgenoot zakte van plaats 5 naar een gedeelde 13e plaats na 1 birdie en 3 bogeys. Voor Pieters is het al het vierde toernooi op een rij dat hij in de top 15 eindigt: 10e in Saudi-Arabië, 15e in Puerto Rico, 13e in Qatar en nu opnieuw 13e. Qua regelmaat kan dat wel tellen. Thomas Detry maakte de omgekeerde beweging. Dankzij 4 birdies en 2 bogeys maakte hij nog 8 plaatsen winst en eindigde hij net als Pieters op de 13e plaats. .
 • 29-03-2021.
 • 23 uur 13. Pieters in top 5. Thomas Pieters blijft in de running voor de overwinning in de Dominicaanse Republiek. Met birdies op holes 3, 4, 5 en 6 nam hij zelfs de leiding. Na nog een birdie op de 12e hole liet hij zich op de holes 13 en 15 betrappen op 2 foutjes. Zo kwam Pieters uit op een ronde van 3 onder par en 69 slagen. In de tussenstand telt de 29-jarige Belg 2 slagen meer dan de Amerikaan Joel Dahmen en de Puerto Ricaan Rafael Campos, die de leiding delen. .
 • 23 uur 11. Thomas Detry liep een derde ronde van 72 slagen, par. De Brusselaar, die dag twee afsloot op een gedeelde twaalfde plaats, zette een ronde neer waarin hij twee birdies lukte maar ook twee bogeys op zijn kaart moest schrijven. Met zijn totaalscore van 212 slagen moest hij negen plaatsen inleveren en telt hij zes slagen meer dan de leiders. .
 • 09 uur 30. Pieters en Detry rukken op. Thomas Pieters en Thomas Detry zijn opgeklommen in de stand op het PGA-golftoernooi in Punta Cana. Met 4 birdies en 2 bogeys voor Pieters en 3 birdies en 1 bogey voor Detry konden ze allebei hetzelfde rekensommetje maken na de tweede ronde: 70 slagen. Met een score van 139 punten maakt Pieters 4 plaatsen goed en staat hij op 2 slagen van leiders Rafael Campos en Fabrizio Zanotti. Ook Detry maakt nog kans op de hoofdprijs met een 12e plek op 3 slagen van het leidersduo. .
 • 27-03-2021.
 • 07 uur 57.
 • 07 uur 55. Top 10 voor Pieters, top 20 voor Detry. Na een eerste ronde in 69 slagen (3 onder par) staat Thomas Pieters op een gedeelde 10e plaats in het Corales Puntacana Championship. Detry kwam rond in 70 slagen, goed voor een 19e plaats. De Duitser Stephan Jaeger gaat met 66 slagen alleen aan de leiding in de Dominikaanse Republiek. .
 • 26-03-2021.
 • 10 uur 40.
 • Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Schaken

  In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

  Formule 1

  hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

  Advertisement