Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters is 15e in Puerto Rico, Branden Grace wint voor overleden vader

Thomas Pieters is 15e in Puerto Rico, Branden Grace wint voor overleden vader

 • 06 uur 53. Thomas Pieters eindigt 15e. Thomas Pieters kon zijn sterke eerste rondes niet evenaren in het weekend. De Belg ging van de 25e naar de 5e plaats op dag 2, maar moest na een 11e plek in ronde 3 finaal vrede nemen met de 15e plaats. De 29-jarige Belg eindigde met een rondje in 70 slagen, goed voor een totaal van 11 onder par. Op de slotdag zette hij 3 birdies en 1 bogey neer. .
 • 06 uur 46. Branden Grace wint met eagle-birdie-finish maand na coronadood vader. De 32-jarige Zuid-Afrikaan Branden Grace won met zijn beste rondje van het weekend. Na 67, 68 en 68 slagen kwam hij zondag rond in 66 slagen, waarmee hij 19 onder par eindigde. Hij finishte fenomenaal met een eagle op hole 17 en een birdie op hole 18. Zo eindigde hij met 1 slag minder dan de Venezolaan Jhonattan Vegas, die met 65 slagen nog beter deed op de slotdag. Op 3 slagen eindigde het duo Grayson Murray en de lokale golfer Rafael Campos samen tweede. Murray en Campos gingen ook samen als leider de slotdag in. Het was een emotionele overwinning voor Grace, want 5 weken geleden overleed zijn vader, nadat hij een maand tegen corona gevochten had. “Vanochtend had ik tranen in de ogen, toen ik met mijn vrouw in de auto zat. Het was een emotionele dag, ik dacht heel vaak aan hem. Vooral bij de laatste tee. Ik wist dat hij naar mij keek en mijn gids was.” Voor Grace was het zijn 2e titel op de PGA Tour, zijn 13e allround. .
 • 01-03-2021.
 • 10 uur 32. Thomas Pieters valt net uit top 10 op dag 3. Thomas Pieters heeft in Rio Grande zijn minste ronde van de Puerto Rico Open gedraaid: hij kwam in de 3e ronde rond in 71 slagen, 1 onder par, na 3 birdies en 2 bogeys. Daarmee valt de 29-jarige Belg uit de top 5 en zelfs uit de top 10: hij is 11e op 5 slagen van de leiders.  De Amerikaan Greyson Murray en thuisgolfer Rafael Campos delen de leiding met elk 14 slagen onder par. .
 • 28-02-2021.
 • 10 uur 43. Pieters komt de top 5 binnen. Thomas Pieters heeft in zijn tweede ronde in Puerto Rico nog beter gedaan dan in zijn eerste ronde. Met 67 slagen bleef hij 5 onder par na een foutloze tweede dag. Onze landgenoot is daardoor opgerukt naar de vijfde plaats, op amper drie slagen van de Amerikaanse leider Brandon Wu. .
 • 27-02-2021.
 • 06 uur 13. Pieters eindigt eerste ronde sterk. Thomas Pieters staat na een eerste ronde van 69 slagen 25e op het PGA-toernooi in Puerto Rico Open. Na 14 holes leek het even de slechte kant uit te gaan, maar Pieters eindigde sterk: hij sloot zijn ronde af met drie birdies op een rij. Pieters telt 4 slagen meer dan leider Tommy Gainey. De Amerikaan sloeg 9 birdies en 2 bogeys en zette een score van 65 op zijn kaart. .
 • 06 uur 09.
 • Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Schaken

  Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Atletiek

  Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

  Golf

  Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

  Golf

  Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

  Atletiek

  De 29-jarige Koreman won de race over 42,195 kilometer door de Oostenrijkse hoofdstad in 2:11.07. Daarmee verbeterde hij niet alleen zijn persoonlijk record met...

  voetbal

  Jacob Bruun Larsen kwam bij Hoffenheim niet veel aan spelen toe in de Bundesliga. Er werd naar een oplossing gezocht voor de de Deense...

  Atletiek

  Wattages en medailles, daar draait het deze week om in onze podcast De Tribune. Maarten Vangramberen en Hans Vandeweghe vertellen over wielrennen en de...

  voetbal

  Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

  voetbal

  Real Madrid had in de eerste helft 77 procent balbezit en was duidelijk de bovenliggende partij. Toch slaagde het team van Zidane er de...

  Schaken

  Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

  Advertisement