Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Collin Morikawa evenaart Tiger Woods, Thomas Detry is 28e in WGC

Collin Morikawa evenaart Tiger Woods, Thomas Detry is 28e in WGC

 • 07 uur 11. Morikawa houdt leiding vast op slotdag en evenaart Woods. Collin Morikawa begon als leider aan de slotdag en heeft dat niet meer afgegeven. De 24-jarige Amerikaan, nummer 6 van de wereld, draaide een slotronde van 69 slagen (3 onder par). Een bogey op de 2e hole zorgde even voor angst, maar hij herpakte zich met 4 birdies. Morikawa finishte met 3 slagen voorsprong op de Noor Viktor Hovland en zijn landgenote Brooks Koepka en Billy Horschel.    Collin Morikawa is de rijzende ster aan het golffirmament. De 24-jarige is nu samen met de onfortuinlijke Tiger Woods de enige golfer die een major en het WGC (World Golf Championship) kan winnen voor hun 25e verjaardag. “Tiger betekent alles voor mij. Ik wil hem bedanken”, richtte Morikawa zich tot de golflegende die vorige week na een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandde met zware beenbreuken. .
 • 07 uur . Thomas Detry behoudt 28e stek. Thomas Detry heeft geen enkel rondje onder 70 slagen kunnen halen: op de slotdag bracht hij voor de 3e keer een kaart van 70 binnen. Daarmee kon hij niet hoger eindigen dan de 28e plaats, waarmee hij ook aan de dag begonnen was. Detry begon zondag met 2 bogeys, gevolgd door 4 birdies. Hole 16 leverde nog een bogey op, hole 17 een birdie. .
 • 01-03-2021.
 • 09 uur 53. Detry komt de top 30 weer binnen. Met een rondje in 70 slagen heeft Thomas Detry weer wat plaatsen gewonnen. Hij rukte met 1 eagle, 4 birdies en 2 bogeys op van de 35e naar de 28e plaats. Met een totaal van 213, 3 onder par, heeft de 28-jarige Belg 12 slagen meer dan de Amerikaanse leider Collin Morikawa, die 8 birdies neerzette (naast 3 bogeys). De Amerikanen Brooks Koepka en Billy Horschel delen op 2 slagen de 2e plaats. .
 • 28-02-2021.
 • 11 uur 02. Detry zakt naar 35e plaats. Na een mindere tweede ronde heeft Thomas Detry 16 plaatsen moeten prijsgeven in Florida. Na een ronde van 73 slagen (+1) is de Brusselaar nu 35e op zijn WGC-debuut. Detry volgt op 10 slagen van de Amerikaanse leider Brooks Koepka, viervoudig majorwinnaar. .
 • 27-02-2021.
 • 05 uur 51. Het was een pijnlijke start met die twee bogeys, maar ik ben blij met hoe ik het kon omkeren. Jammer van die foutjes op de laatste holes, maar ik ben tevreden over mijn spel. Thomas Detry.
 • 05 uur 49. Thomas Detry wisselde goeie en slechte momenten af bij zijn debuut op een WGC. Na 3 holes stonden er al 2 bogeys op zijn kaart. Hij herpakte zich daarna met onder meer 6 birdies. Maar hij sloot zijn eerste ronde af zoals hij die begon: met enkele bogeys. Met een ronde in 70 slagen staat hij op een gedeelde 19e plaats. .
 • 05 uur 47. Na de eerste ronde in Florida delen de Engelsman Matthew FItzpatrick en de Amerikaan Webb Simpson de leiding. Beiden hadden 66 slagen nodig voor hun openingsronde. .
 • 26-02-2021.
 • Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement