Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Labyad en Promes onder vuur na viering: ‘Belachelijk provocerend’

De actie was waarschijnlijk een reactie op de kritiek die voetballers de afgelopen weken ontvingen voor het laten bijknippen van hun haar, ondanks dat de kapperszaken sinds 14 december zijn gesloten in Nederland. Labyad geeft aan dat zijn viering spontaan in hem opkwam. “Er werd natuurlijk gezegd dat ik, André (Onana, red.) en Quincy (Promes) naar de kapper zijn gegaan. Je ziet duidelijk dat de video’s van maanden geleden zijn en dat dat nu wordt gebruikt is zonde. Wij willen ons focussen op het voetbal. Wij houden ons aan de maatregelen.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

“De video’s zijn van maanden geleden, je ziet het ook aan mijn kapsel dat het aardig gegroeid is.” Als presentator Jan Joost van Gangelen grapt dat Labyad wel een fris kapsel kan gebruiken, reageert hij lachend. “Ik zal aan m’n vrouw vragen of ze het kan knippen.” De filmpjes waar Labyad op doelt stonden op het TikTok-kanaal van Marra the Barber, de vaste kapper van de voetballers. De filmpjes van Onana en Labyad waren inderdaad al ouder. Voetbalzone berichtte deze week enkel over het kappersbezoek van Promes. Die bewuste video dateert onomstotelijk van tussen 10 en 17 januari 2021.

Quincy Promes: links op 10 januari tegen PSV, in het midden bij de kapper, rechts op 17 januari tegen Feyenoord.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Op bovenstaand drieluik is te zien dat Promes in de wedstrijd tegen PSV op 10 januari nog niet beschikte over de ingeschoren streepjes op zijn achterhoofd. Op 17 januari tegen Feyenoord had hij die streepjes wél, en in de tussentijd kwam ook het filmpje online van Marra the Barberr, waarin diezelfde streepjes te zien zijn. Labyad geeft echter terecht aan dat de video waar hij op te zien is, ouder is. “De video is zeker van twee, drie maanden geleden, je ziet dat de kapperszaak op dat moment gewoon open is en mensen binnen zitten. Het was in een periode waarin het gewoon mocht. Ik snap de ophef en begrijp dat we een voorbeeldfunctie hebben. Maar het zijn video’s van lang geleden.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement